Şimdi Ara

Gta 5 Getaway Vehicle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.081
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadşalar merhaba internetten baktım herkes farklı farklı şeyler söyluyor deniyorum olmuyor. Çöp kamyonu ve çekiciyi FIB lot noktasına bıraktıktan sonra anladığım akdarıyla trevordan 4 kapılı bir araç bulmasını sonra gizli tenha bi yere cekip mıchaeli ''Mark Getaway locatiion'' seçeneği ile aramımı istiyor.

Yapıyorum arabayı önce ormana cektım sonra otoparka çektım aradım. yerini bildirdi michale kapattı telefonu sonra haritada ''H'' çıktı buluşma noktamız aga tam arabaya atlıyorum haritadan işaretliyorum 2 saniye sonra kayboluyor ''H'' gittiğimde de hiç bişey olmuyor tabii ki. şu görevi geçmeden online girmiycem nasıl halledicez burayı. başka araç istemiyor galiba. bi çöp kamyonu bir de çekici işaretleri vardı zaten haritada gittim aldım şuan öyle bir işaret yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gran Turismo 7 -- 26 Nisan 2014; 12:20:02 >

• silin lütfen çözdüm. aracı orda bırakıp başka bir araca binmemiz gerekiyormuş
  • Jrparazitretörn kullanıcısına yanıt
    hocam o görevde sizden esas istediği buldugunuz 4 kişilik aracı gözden uzak bi yere bırakmak. zaten aracı bırakmak istediğinz yerde durdurunca burası uygundur diye mesaj cıkıyor sol üstte. aracı orda bırakıyorsunuz. Sonra telefondan Getaway Vehicle seçeneği ile arama yapıyorsunuz ve görev tamam. ama o bıraktıgınız tekrar binmeyin başka bir araçla devam edin. Sonraki büyük soygun görevinde o bıraktıgınız araç lazım olacak.
  • Bende de aynı sorun vardı çözümü için rehber hazırladım umarım herkese yardımcı olur.

https://www.youtube.com/watch?v=TKxccG5LbP4&feature=youtu.be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.