Şimdi Ara

GTA 5 görüntü sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 500 gb ps3 süper slim kullanıyorum gta 5 diyer oyunlara göre çok kötü gözüküyor bf4 cod gibi oyunlar kusursuz gözükürken gta 5 aşırı derecede bir aa sorunu var.Bütün herkeste var demeyin bende çok yüksek değerde var.Renkler diyer kişilere göre daha parlak daha tuaf gözüküyor.TV nin parlaklık ile kontrast ayarı filan bunları karıştırdım ama daha beter yaptım şimdi bana bu parlaklık ve kontrast oranını ne yapmam lazım sabit olarak birde bu aa sorununu nasıl çözücem bakın ben demiyorum 0 aa olsun diye ama diyer kişilere baktıhımda onlarda daha azken bende daha fazla.İstedihim görüntü aşşahıdaki gibi

http://www.youtube.com/watch?v=TOxuNbXrO28

televizyonda 720 p 1080 p herşeyi destekliyor yardımlarınızı bekliyorum

not: HDMI kablosu kullanıyorum HDMI 1 e takılı.

• Tv'nın modları varsa eger oyun moduna alın işe yarıyabılır ben oyun modunda oynuyorum led tv var bende de hıc takılma kasma olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apotheek

Tv'nın modları varsa eger oyun moduna alın işe yarıyabılır ben oyun modunda oynuyorum led tv var bende de hıc takılma kasma olmuyor

Bendeki de led tv de bende kasma yada takılma sorunu yok bendeki sorun aşırı aa ve görüntü bulanıklığı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.