Şuan arkadaşım adına yazıyorum bu mesajı instagramdan gta 5 hesabı aldık 2 mizde , benimkinde sorun olmadı şuana kadar umarımda olmaz ama arkadaşıma bir mail geldi The email address for your account arpijokiry has been updated you will no longer receive email for this account at oyunmail2018@gmail.com email will now be sent to sebastianmunteanu.100@gmail.com instead Arpijokiry hesabınızın e-posta adresi güncellendi, oyunmail2018@gmail.com adresinden bu hesap için artık e-posta almayacaksınız, e-posta şimdi sebastianmunteanu.100@gmail.com adresine gönderilecek diyordu mailde sonra satıcya dedikki bu hesap çalışmıyo adam bize yeni hesap verdi sonra gece 1 gibi arkadaşımın hesabı yine alındı ama işin garip tarafı çalınan 2 hesaptada 2 aşamalı doğrulama vardı bu nasıl olabilir arkadaşıma rockstar gamesin support ekibine ulaşmasını söyledim çözüm yolu olan arkadaşlar belirtirse sevinirim.
Öncelikle geçmiş olsun. Hesaplar size ait değil ki, çalınmış olsun. Hesapların asıl sahipleri çalındıklarını fark ederek geri almışlardır. Rockstar GC tarafını bilmiyorum fakat steam'de cdkey, ödeme yapılan kredi kartı bilgisi vs vererek hesaplar geri alınabiliyordu. Bunlar plati.ru üzerinde satılan çalıntı hesaplar, yurdum insanımız da 3-5 dolara aldığı hesabı 50-100 TL'ye satıyor. Ucuz etin yahnisi özetle. Geçmiş olsun tekrardan.
haklısın ama aldığımız sitedeki adam bize oyunu oynamaktan sıkılmış adamların hesaplarını sattıklarını söyledi hesap bize geldiğinde sitenin admini bütün hesapları önceden alıp e posta ve şifresini değiştirmişti
Peki kardeşim benim hesapta dünden beri bir sıkıntı olmadı ileride bir sıkıntı olurmu.
muratcan35M
kullanıcısına yanıt
Dedigim gibi cogunlugu calinti hesap. Ozellikle rockstar gc keyleri uygun fiyata dustugu icin sahipleri pek uzerine dusmezse iptal olmayabilir. Ama hesabi alma ihtimalleri her zaman vardir. Riskli bir alisveris gunun sonunda. Kaca almistiniz acaba. En garantisi indirim donemlerinde resmi saticilardan key almak veya guvenilir saticilardan steam gift almak.
45 tl ye aldık ama reklamı yapılan güvenilir bir site gibi duruyordu Hz yasuo gibi tanınmış kişilerde reklamını yapmıştı şu anlık bir sorun yok ama şu lanet oyun yüklenmiyor ona sinirliyim yok şu hatası bu hatası dünden beri yüklenmedi.
muratcan35M
kullanıcısına yanıt
Hocam kalkıpta bir kişinin elinde 10 tane hesap olmaz. Yani zor. Sağdan soldan, oynamayıp satmak isteyen insanları bulacak da hesabı alacak vs. Tekrar tekrar yeni hesap vermesinden anlarsınız zaten. Kendim arşiv yaptığım için tercih etmiyorum ama ancak senaryolu ve kısa süren oyunlarda tercih edilebilir hesap almak. Yoksa özellikle Multiplayer kastığınız hesaplar sıkıntı, emeğinize yazık. GTA5 indirim dönemlerinde 60 TL'ye düşüyor, forumdan da %30 indirimli gift satan arkadaşlar var. Bayağı uyguna alabilirsiniz, hem başınız ağrımaz.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme