Şimdi Ara

GTA 5 hikaye modunda donma problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar! GTA 5 Steam'den yükleyeli 10 gün oldu ve 2 gün önce oynamaya başladım. Hikaye moduna ilk giriş yaptığımda oyunda yüksek FPS almama rağmen (150-200) cutscenelerde ve oyunda ani donmalar oluyor sebepsiz yere. Ama bu sorun online da olmuyor onlineda hiç kasma donma yok sadece storye girdiğimde donuyor. Arkada çalışan uygulama vs. hiçbir şey yok mod falan da yüklemedim. Bazen donuyor sonra devam ediyor donuyor devam ediyor ama oyun kasmıyor FPS sabit. 160 da FPS sabit ama donmalar oluyor FPS değişmiyor.
    Not: Bütün sürücüler güncel bilgisayarda sıkıntı yok işlemci sıcaklığı düşük ısınmıyor.

İşlemci: Core i5 8500
    Anakart: MSI Z370 PC Pro
    SSD ve HDD; WD Blue 2TB, Toshiba OCZ 240GB
    Ekran kartı: MSI GeForce GTX 1070 Ti Gaming X OC (overclock yapmadım)
    RAM: G.Skill Sniper X 16 GB 2X8 3200MHz DDR4
    Güç kaynağı: Corsair CX750M 750W
    Soğutucu: Cooler Master Masterliquid Pro 240

Nasıl düzeltebilirim yardım edin silip geri yükledim olmadı. Oyun dosyalarını doğruladım olmadı. Yardım lazım.

• Bende ekran kartı bazen ara sahnelerde ve menüdeyken frekansı düşürüyordu (sanki masaüstüne geçmişim gibi). Pause game on focus loss ayarını kapatınca kısmen düzeldi bende. Yine de vsync açmadan oynayınca menüde ara sıra bu sorunu yaşıyorum. O yüzden vsync açın ve dediğim ayarı kapatın belki bu sizin sorununuzu da çözebilir. Bazen tam ekran ayarından dolayı da olabiliyor böyle şeyler. Borderless kullanıyorsanız fullscreen yapın, fullscreen kullanıyorsanız da borderless de deneyin. Artık hangisinde sorunsuz çalışırsa
  • keremec kullanıcısına yanıt
    v-sync i açıcağım dediğin ayarları yapacağım fakat birazdan uyuyacağım için şimdi yapamam yarın haber veririm teşekkürler.
  • keremec kullanıcısına yanıt
    söylediğin ayarları yaptım bende zaten pause game on focus loss ayarı kapalı idi. v-sync açtım fakat sorun düzelmedi windowed borderless ve fullscreen ayarlarını yaptım yine olmadı. yinede yardımın için teşekkürler başka çözümleriniz varmı millet?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 10 Oyun Modu Sorunu
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.