Şimdi Ara

GTA 5 için ekran kartı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar GTA 5 için MSI GTX960 2g almayı planlıyorum tereddütüm 128bit olmasından yana sizler ne diyorsunuz?Profesyonelce bir şekilde alma şundan şundan dolayı diyebilecek veya al diyebilecekler falan filan yardımcı olursa sevinirim...

• profesyonel bir biçimde o hızdaki bir karta 800 küsür lira verilmez ikinci el gtx780 alsan çok daha iyi olur.bu arada sistemini de yazman lazım ki daha üst kartları kaldırıyor mu bakalım.
  • malesef 850 lira üstü bir fiyat veremiyorum karta param bitti :) PC nin elimdeki hali,

i7 4790k
    16GB DDR3 RAM
    Gigabyte z97p anakart
    PSU konusunda 500w ama 600 alıcam bu gidişle 960 konusunda kaldım ben almalımıyım 850TL bütceyle peki ?
  • dediğim gibi ikinci el gtx780 alabilirsin 960'a göre daha iyi olur.
  • 960 ile o işlemciye yazık olur. yeni topladıysan keşke toplamadan danışsaydın foruma.

ben de ikinci el tavsiye ediyorum. fakat illa sıfır alacaksanız 280x alın. 12v kanalından 500w veren bir psu yeter.
  • 800 lira çok o karta.

http://www.eksenbilgisayar.com/Store/ProductDetails.aspx?productID=104230

İkinci el gtx 780 çok daha iyi olur aslında.
  • GTX960 iyi bir kart tavsiye ederim şimdiden hayırlı uğurlu olsun AMD istiyorsan R9 280x alabilirsin.
  • 280x al veya 290

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • elindeki parçalara gereksiz para harcamışın, madem bütçen kısıtlı en iyi f/p oranı alcak şekilde sistem düzenlemen lazımdı, i7nin yanına gtx960 koyarsan yazık edersin

i7+16 ram+gtx 960 yapcağına

i5+8gb ram+ gtx970 yapsaydın çok daha iyi oyun performansı alırdın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend3017 -- 23 Nisan 2015; 16:27:22 >
  • Yorumlar için sağolun fakat neden 960 almalıyım veya almamalıyım onu söylesenizde anlasak iyi yapmışım veya kötü yapmışım olayını alakadar etmeden :D
  • tugaysakaoglu T kullanıcısına yanıt
    2 GB yetmiyor GTA 5 e

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 960 al kafan kuş olsun
  • ben 2 gb hafızanın yeteceğini düşünüyorum neye göre yetmez dediniz ultra ayarlar için ve en az 1080p çözünürlük ise tamam ama aksi taktirde yeter diye düşünüyorum. tabi benimki sadece tahmini oyunu henüz deneme fırsatım olmadı siz deneyipde tecrübeye dayanarak söylüyorsanız saygı duyarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

ben 2 gb hafızanın yeteceğini düşünüyorum neye göre yetmez dediniz ultra ayarlar için ve en az 1080p çözünürlük ise tamam ama aksi taktirde yeter diye düşünüyorum. tabi benimki sadece tahmini oyunu henüz deneme fırsatım olmadı siz deneyipde tecrübeye dayanarak söylüyorsanız saygı duyarım.

ben denedim oyun ici ayarlara baktim hatta msi afterburner ile ram kullanimlarina baktim 3gb 280x var 2gb yetersiz olur biraz duzgun ayarlara diyeyim yoksa ayar kisar oynayamazsin demiyorum ama ayar kisacaksan niye guclu gpu az ram 960 karti tercih edeceksin 800 kusur liraya oyle de bir sey var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jake Lockley -- 27 Nisan 2015; 15:49:50 >
    Linkteki karti alirsaniz cok daha iyi olur

http://www.eksenbilgisayar.com/urun/sapphire-vapor-x-tri-x-oc-radeon-r9-280x-3gb-gddr5-384-bit-ekran-karti---11221-12-20g.aspx

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .45 ACP

quote:

Orijinalden alıntı: IIBurkiII

ben 2 gb hafızanın yeteceğini düşünüyorum neye göre yetmez dediniz ultra ayarlar için ve en az 1080p çözünürlük ise tamam ama aksi taktirde yeter diye düşünüyorum. tabi benimki sadece tahmini oyunu henüz deneme fırsatım olmadı siz deneyipde tecrübeye dayanarak söylüyorsanız saygı duyarım.

ben denedim oyun ici ayarlara baktim hatta msi afterburner ile ram kullanimlarina baktim 3gb 280x var 2gb yetersiz olur biraz duzgun ayarlara diyeyim yoksa ayar kisar oynayamazsin demiyorum ama ayar kisacaksan niye guclu gpu az ram 960 karti tercih edeceksin 800 kusur liraya oyle de bir sey var.

Hmm bu durumda tabiki mantıksız oluyor o paraya 2 gb kart almak

• IIBurkiII kullanıcısına yanıt
    ben 1366x768 de oynuyorum 2400 mb kullanıyor
    2gb kart ile GTA V te pek sıkıntı yaşanmıyor, aşağıda 2800mb kullanımda kartlar, bu oyun için alacaksan, direk linkteki gtx 960ı önerebilirim.
    http://www.eksenbilgisayar.com/urun/gigabyte-gv-n960wf2oc-2gd-geforce-gtx-960-2gb-gddr5-128-bit-ekran-karti.aspx

i5 4670k + R9 280X 3gb.

Buda benim aynı ayarlarla çektiğim video, AMD kartlarda desteklenmediği için oyunda ayarı bulunmayan TXAA da açık.

i3 4130 + gtx 760 2gb.

R9 280X değil ama R9 280 ile gtx 760 kıyaslamarı buldum, hem intel, hemde AMD işlemci üzerinde denenmişler ve yine 2gb aşılmış ayarlarla yapılan testlerde, 2gb gtx 760, 3gb R9 280 in önüne geçmişse, 280X ile benzer performans sergilediği kesin, muhtemelen gtx 960 ın en düşük hızda çalışan versiyonu bile R9 280X ten daha ileridedir.

i7 4770 üzerinde
    https://youtu.be/aAdqavfgpIU

FX 8350 üzerinde
    https://youtu.be/0Cv9WghX4o8

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.