Bildirim
GTA 5 indirilirken bağlantı kopuyor.
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Birçok kişi aynı anda indirme yaptığından olabilir. -
Sorunum çözülmüştür. Oyun klasörü içindeki 1 Kb' lık part dosyasını sildim. -
Hangi dosya adı nedir ? -
Beni deli etti bu sorun bende torrentten indiriyorum:) -
aynı sorun bende de var. sürekli pause ve resume diyorum biraz indiriyor sonra tekrar aynı hata. böyle 1 hafta da anca iner. yok mu bunun bir çözümü felan. küçük part dosyasını silmek çözüm olmuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zemox
aynı sorun bende de var. sürekli pause ve resume diyorum biraz indiriyor sonra tekrar aynı hata. böyle 1 hafta da anca iner. yok mu bunun bir çözümü felan. küçük part dosyasını silmek çözüm olmuyor.
Ben çözümünü buldum sanırım. Bağlantı her durduğunda kapatıyorum launcer'ı , x64 uzantılı part dosyasını siliyorum.Her durduğunda tekrar ediyorum bunu , aynı dosya sildikten sonra geri geliyor zaten. -
o bende çözüm olmadı ama google dns ile 8 8 8 8 - 8 8 4 4 ile sorunum çözüldü. o part dosyasını silince bir miktar geri siliniyor sonra tekrar yüklüyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Zemox
o bende çözüm olmadı ama google dns ile 8 8 8 8 - 8 8 4 4 ile sorunum çözüldü. o part dosyasını silince bir miktar geri siliniyor sonra tekrar yüklüyor.
38 gb'den sonra o dosyada kalmadı zaten. dns denedim sendekinin aynısı 130kb ile indiriyor arada kesiliyor rezalet resmen. server diye patates kullanıyor herhalde -
quote:
Orijinalden alıntı: tmac21
Beni deli etti bu sorun bende torrentten indiriyorum:)
bana da yollar mısın hocam -
quote:
Orijinalden alıntı: cihatemlik
quote:
Orijinalden alıntı: tmac21
Beni deli etti bu sorun bende torrentten indiriyorum:)
bana da yollar mısın hocam
Bitanede ben alabilirmiyim inmicek yoksa bu launcherden :S
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
turkdepo torrentten indirdim ben.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadyMM -- 11 Nisan 2015; 12:56:36 > -
Torrentten indirince rsgc kontrol ederken sorun çıkmasın ?? -
Sayaç var direk sorun olmadı şimdilik. -
Aynen ben de denedim dün sorun olmadı sayaç geldi hocam -
Sevindim,umarım o gün sorun olmadan açarız.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X