Şimdi Ara

Gta 5 Kaldırır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sanırım Gta 5'in sistem gereksinimleri sızdırılmış ve şu şekilde :
    Minimum Sistem Gereksinimleri

İşlemci: Core 2 Duo E8200 2.66GHz ya da Phenom II X2 545
    GPU: GeForce GT 530
    RAM: 4GB
    HDD alanı: 20GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşlemci: CPU Core i5-2500T 2.3GHz or Phenom II X4 975
    GPU: GeForce GTX 480 ya da Radeon HD 6970
    RAM: 6GB

Benim kullandığım laptopun şöyle :

İşlemci Modeli: 4.Nesil Intel® Core i7-4712MQ Dört Çekirdekli işlemci
    İşlemci Tipi: Intel Core i7
    İşlemci Hızı : i7-4712MQ - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz"e kadar
    Grafik İşlemcisi: Nvdia GeForce GT 820M 2 GB
    Ekran Kartı Belleği: Paylaşımsız 2 GB
    Ram: 8 GB

Dipnot: Bu özellikler ile Watch Dogs'u 0 kasma ile yüksek çözünürlüklerde oynamıştım.

• Güncell
  • sistem gereksinimleri daha belli degil.o fake

bu arada tahminim rahat açar o pc ile gta 5
  • Yaklaşık 1 buçuk aydır falan para biriktiriyorum da alınca patlamamak istiyorum :D İnşallah dediğin gibi olur.
  • Güncell
  • quote:

Orijinalden alıntı: cspro57

Güncell

Standart benchmark'ta ortalama 43.51 FPS alırsın, çatışmalı alanlarda ortalama 35.21 FPS; dağa çıkıp tüfekle geyik vururken de 99.98 FPS'yi görürsün diye tahmin ediyorum. Uçak sürerken 67.27 FPS, suya dalınca da 84.23 FPS'yi göreceğini tahmin ediyorum. Bunlar sadece tahmin ama, ne de olsa sistem gereksinimleri daha AÇIKLANMADI. Ana konuya tek tek mesaj atarak orayı kirlettiğiniz yetmedi, şimdi de ayrı konu açarak forumu çöplüğe çeviriyorsunuz, devam böyle
  • ForeverMetal kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler fakat kuraldışı bişey yaptığımı düşünmüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Pc'im Gta 5 kaldırır mı?
    10 yıl önce açıldı
    PES 2016 KALDIRIR MI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Arkadaşlar sanırım Gta 5'in sistem gereksinimleri sızdırılmış ve şu şekilde :
    Minimum Sistem Gereksinimleri

İşlemci: Core 2 Duo E8200 2.66GHz ya da Phenom II X2 545
    GPU: GeForce GT 530
    RAM: 4GB

Önerilen Sistem Gereksinimleri

İşlemci: CPU Core i5-2500T 2.3GHz or Phenom II X4 975
    GPU: GeForce GTX 480 ya da Radeon HD 6970
    RAM: 6GB

Benim kullandığım laptopun şöyle :

İşlemci Modeli: 4.Nesil Intel® Core i7-4712MQ Dört Çekirdekli işlemci
    İşlemci Tipi: Intel Core i7
    İşlemci Hızı : i7-4712MQ - 2.3 GHz Turbo Boost ile 3.3 GHz"e kadar
    Grafik İşlemcisi: Nvdia GeForce GT 820M 2 GB
    Ekran Kartı Belleği: Paylaşımsız 2 GB
    Ram: 8 GB

Dipnot: Bu özellikler ile Watch Dogs'u 0 kasma ile yüksek çözünürlüklerde oynamıştım.

Gt 820mli watch dogsu acmasi bile garip bana pek inandirici gelmedi islemci iyi ama 820mle olmaz minde bile acmaz kusyra bakma

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kimseye yalan söyleyecek değilim kardeşim açtı ve oynadım. Benim anlamadığım yukardaki arkadaş rahat açar diyor sen açmaz diyorsun bu kadar farklı yorumların gelmesi ilginç.
  • quote:

Kimseye yalan söyleyecek değilim kardeşim açtı ve oynadım. Benim anlamadığım yukardaki arkadaş rahat açar diyor sen açmaz diyorsun bu kadar farklı yorumların gelmesi ilginç.

İlginç değil bu forumda bu tür şeylere alış. %100 sorunsuzca X kalitesindeki pc de açacak bir Y oyuna biri 'bu oyunu benim pc im açar mı' der.. Ben 'rahat açar belki ekran kartın biraz yetersiz kalır ama oc yaparsan tamamdır' derim. 2 dakika sonra kendini donanım otoritesi sanan bir mübarek senin doğru ve olasılığı yüksek yorumun ile alay edercesine 'cigolayt' der 'he açar açar bi halt bilmiyorsun' der. Sende yardım ettiğine pişman olmakla kalırsın.

Neyse, kısaca konuyu güncel tutmaya bak. Çoğunluğa göre cevap evet, senin pc GTA V'i rahat açar ya da yok açmaz olur.. Açmaz artarsa neden diye sor. Cevapların çoğunluğuna göre sorunun ram demi işlemcide mi ekran kartında mı ya da yorumu yapanlarda mı anlarsın

Edit: Sözüm yukarıda yorum yapan arkadaşlara değil, forumda genelde olan durumu dile getirdim, iyi forumlar..

• Açar tabiki. Ultra değil de orta yüksek arasında oynarsın bence. GTA 5'i çok büyüttük gözümüzde. Ne grafikli oyunlar geldi bu sene. Onları oynadıysan GTA'yı da oynarsın.
  • Fuusrodah kullanıcısına yanıt
    Yorum için teşekkürler güzel bir şekilde bahsetmişsin forumdan :)
  • Ben de öyle umuyorum.
  • YUKARI
  • ya kardeşim cevaplar verilmiş işte halen niye yukarı yukarı diye yazıyon.üç aşagı beş yukarı söylecegi bu herkesin.o sistemle oyunu rahat oynarsın.kimse sistem gereksinimleri hakkında bilgi yüretmiyor çünkü daha belli olmadı.sistem gereksinimleri açıklandıgında nasıl oynancagını söyleyim sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 5 Ocak 2015; 22:12:57 >
  • Kardeşim yorumlar çok zıt olduğu için konuyu güncel tutmaya çalışıyorum yorumlar birbirini tutmuyor.
  • Zannetmem rockstar oyle bir hata yapmaz. Oyun zaten 1 yıldan beri optimize ediliyor.Yani bilgisayarlar daha rahat açacak bilgisayarlar.Stemda zaten kullaniciların %40 ı 4 gb ram kullanıyor.

Nott:27 OCAGI BEKLE

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anladım teşekkür ettim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.