Şimdi Ara

GTA 5 Kişisel Araç değiştirme sorunu!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyunda ilk verilen personal car ları değiştiremiyorum internetten aldığım arabalarda onun yerine geçmiyor aldığım garaj da kalıyolar hatta bazen dışarda bırakılınca garaja bile dönmüyolar polis çekiyomuşta gidip para ile hacizli araçlardan çıkartacakmışım fln bu kişisel aracı değiştirmenin bir yolu yokmudur mod fln da olur lütfen yardım

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 5 Kişisel Araç Değiştirme Sorunu: Nedenleri ve Çözümleri

GTA 5'te kişisel aracını değiştirmekte zorluk yaşıyorsan, yaygın birkaç nedeni ve çözümünü aşağıda bulabilirsin:

• Ana Arabayı Değiştiremiyorsan: Franklin'in "Franklin's House" veya Michael'ın "Michael's House" konumuna git. Garaja gir ve değiştirmek istediğin ana arabanı seç.
    • Araba Değiştiremiyorsan: Özel bir görevdeyken araç değiştirme özelliği devre dışı bırakılır. Görevi tamamla ve yeniden dene.
    • Michael'ın Arabasını Değiştiremiyorsan: Michael arabadayken kaza yaparsan veya başka bir araç tarafından vurulursan, ana arabası Ubermacht Sentinel XS'e sıfırlanabilir. Bunu önlemek için dikkatli sür veya aracı sık sık kaydet.
    • Koltuk Değiştiremiyorsan: Koltuğu değiştirmek için yolcu koltuğuna oturman gerekir. Franklin için Lester aracılığıyla bir görev tamamlaman gerekir. Michael için ise "Friends Reunited" görevi sırasında Trevor'ın koltuğuna oturabilirsin.
    • Arabanı Kendi Araban Yapamıyorsan: GTA 5'te arabanı kendi araban haline getirme seçeneği yoktur. Ancak, Los Santos Customs'ta aracını özelleştirebilir ve istediğin gibi yapabilirsin.

Bu sorunları çözerek, GTA 5'te kişisel aracını istediğin zaman değiştirebilir ve oyun deneyimini iyileştirebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Onlar degismiyo diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aga ne saçmalıkdır ya 1milyon dolara araba alıyoz kayboluyo ne mantığı kaldı ozaman hiç mod fln yokmudur ki ya biraz araştırdım lan adamlar kaput bagaj açma modu yapmışta şunun modunu bi yapamamışlarmı
  • Haritada Beyaz Araba Logolu Polis garı Var Oradan Kaybolan Arabalarını 250 Dolara Geri alabilirsin yada racı garaja park ediceksin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Gta V Araç İçi Kamera Sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.