Arkadaşlar bildiğiniz gibi ssteam yaz indirimleri var PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS 69 tl Gta 5 87.77 tl şöyle bir durum var ikisinden birini almayı düşünüyorum ama PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS ı birlikte oynayacak arkadaşım yok gta 5 içinse çıktığında çok az oynamıştım vaktim yoktu o sıralar hikayesi bitmedi tam olarak oynayamadım bir yanım gta 5 diyor bir yanım PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS diyor bir yardımcı olsanız ?
ikiside farkli kulvarlarda ben olsam gta5 alirdim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
GTA 5 alınmaz, 10 dakikada bir hileci ile karşılaşıyorsun, silahlarını siliyor, zibilyon kere öldürüyor, hareketini engelliyor ve sadece izleyebiliyorsun.
Batleground daha uzun süreli bir oyun .
Sistemin sağlamsa Pubg almanı öneririm. Gta V de ultrada 60+fps alırken pubg lowda 40-45 anca alabiliyorum. Gta V aldım çok çok az oynadım. Arkadaşın varsa oynanır yoksa sarmaz. Zaten modası da geçti artık. Hileci desen çok var. En son loading sorunu vardı oyunda. Oyuna girerken 5-10 dakika bekletiyordu herkesi. Çok sinir bozucu bir durum. Şahsen GTA V tavsiye etmem.
Pubg alırsan tek başına oynarsın sorun olmaz. Optimizasyonu zamanla düzelir. Şu ara en popüler oyun diyebiliriz.
Doğukan BayrakD
kullanıcısına yanıt
kardeşim konuyu zonklatıyorum ama sisteminin özelliklerini atabilir misin lütfen ? :)
pubg son pathcler ile bayağı toparladı ama tabi ayrı kategoridedeki oyunlar