Şimdi Ara

Gta 5 mi PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz gibi ssteam yaz indirimleri var PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS 69 tl Gta 5 87.77 tl şöyle bir durum var ikisinden birini almayı düşünüyorum ama PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS ı birlikte oynayacak arkadaşım yok gta 5 içinse çıktığında çok az oynamıştım vaktim yoktu o sıralar hikayesi bitmedi tam olarak oynayamadım bir yanım gta 5 diyor bir yanım PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS diyor bir yardımcı olsanız ?

• ikiside farkli kulvarlarda ben olsam gta5 alirdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • GTA 5 alınmaz, 10 dakikada bir hileci ile karşılaşıyorsun, silahlarını siliyor, zibilyon kere öldürüyor, hareketini engelliyor ve sadece izleyebiliyorsun.
  • Batleground daha uzun süreli bir oyun .
  • Sistemin sağlamsa Pubg almanı öneririm. Gta V de ultrada 60+fps alırken pubg lowda 40-45 anca alabiliyorum. Gta V aldım çok çok az oynadım. Arkadaşın varsa oynanır yoksa sarmaz. Zaten modası da geçti artık. Hileci desen çok var. En son loading sorunu vardı oyunda. Oyuna girerken 5-10 dakika bekletiyordu herkesi. Çok sinir bozucu bir durum. Şahsen GTA V tavsiye etmem.

Pubg alırsan tek başına oynarsın sorun olmaz. Optimizasyonu zamanla düzelir. Şu ara en popüler oyun diyebiliriz.
  • Doğukan Bayrak D kullanıcısına yanıt
    kardeşim konuyu zonklatıyorum ama sisteminin özelliklerini atabilir misin lütfen ? :)
  • pubg son pathcler ile bayağı toparladı ama tabi ayrı kategoridedeki oyunlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    The Sims 3 Ps3'te nasıl?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.