Şimdi Ara

Gta 5 online kalıcı olarak silah atma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
9.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar soru başlıkta yazıyor f9 veya f10 dan birisiyle atiyordu ama o zaman tekrar geliyor silahlardan istedigimizi kalici olarak atmanin bir yolu yokmu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ne yazık ki kalıcı olarak atamıyoruz, yabancı forumlarda bununla ilgili bir çok şikayet gördüm, rockstar bunu bilerek öyle yapmış, değiştirmeyi de düşünmüyormuş, mesela ben de arabadan her indiğimde microSMG yi combat MG yapmaktan bıktım ama çözüm yok. görev başlarken ayarlarda silah seçersen o silah otomatikman elinde olur, sürekli değiştirmemek için belki bunu kullanabilirsin
  • Ben araç içinde micro smg yerine AP Pistol kullanmak istediğim için full yapılı micro smg mermisini ve ardından silahı yere attım, bir daha geri gelmedi, şuan en aşağı 1 aydır hala micro smg'm yok..
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    bütün mermiyi harcayıp boş silahı atınca geri gelmedi, doğru mu anladım, eğer böyle bir şey varsa süper olur
  • Evet benimde silah düzenim var hep öyle kalsın istiyorum ama arabaya bindiniğizde silah seçerseniz normal gösterimde seçtiğiniz silahlar geliyor

• ALLANTOIS1919 A kullanıcısına yanıt
    9999 tane mermim var dolayısıyla hepsini bitirmekle uğraşmıyorum, (PS4'te) silahların seçilebildiği yuvarlak açıkken atmak istediğiniz silahın üzerine gelip önce mermileri atma tuşuna basıp, ardından silahı atma tuşuna basınca yerde bir adet mermi kutusu ve atmak istediğiniz silah beliriyor. Bu mermi ve silahın üzerinden geçerseniz tekrar geri alır, bırakın yerde kalsın, dönün gidin. Bitti gitti..
  • atamazsin ama belki mermiyi bitirdigin zaman silah gozukmez.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mermi atma (drop ammo) ve silah atma (drop weapon) tuşu var, yuvarlak ve üçgen miydi neydi, 1 ay kullandığım silahı attım ve şimdi ne serverda, ne missionda, ne arabada çıkmıyor öyle bir silah bende 1 aydır.
    Araç içinde AP Pistol kullanmak için Micro SMG'yi attım.

Siz PC'de mi oynuyorsunuz, ben PS4'teyim ve yabancı forumlardan da okuduğum kadarıyla ps ve xbox ta yere atıp almadıysanız, ve tabi öldürdüğünüz polislerden vs. geri almadıysanız silah yok oluyor.
    (Standart Pistol hariç, malesef o sürekli geri geliyor)
  • Onur__ kullanıcısına yanıt
    Pc'de oynuyorum hocam ben

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.