Şimdi Ara

Gta 5 oyundayken kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
784
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gta 5 oynarken belli bi saat geçtikten sonra oyun kitleniyor. ctrl-alt-delete yapıp kapatıyorum. Oyun gayet akıcı herhangi bi kasma yok 30 fps alıyorum. Hatta windows 10'u tekrardan yükleyip denedim yinede değişen bişey olmadı. Ekran kartı driverimda güncel. Isınmayla alakalı bi problem mi diycem ama oyun kitlenmediği ana kadar gayet akıcı. Sistemimin bu oyun için yeterli olduğunu düşünüyorum. Hatta oyunu en düşük ayarlara alıp denememe rağmen yine aynı sorunla karşılastım. laptop kullanıyorum. Yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.

Laptop:ASUS N55sf
    Intel core i7 CPU 2.20GHz
    Nvdia geforce gt555M
    Ram: 8 GB

• Selamlar,

Öncelikle oyun orjinalse ve bunu yapıyorsa ram değerlerine bakın sizde ne kadar var ve ne kadar ihtiyaç duyuyor swap a ne kadar atıyor. Eğer memory leak varsa ki lisansız oyunlarda geneli itibariyle var bu normal bir durum. Eğer orjinalse ve sorunu yaşıyorsanız bu durumda anladığım kadarıyla pc değil sadece oyun donuyor oyun bütünlük testi yapmanızda fayda var bu oyun dosyalarını kontrol edecek ve eğer bir yanlış varsa düzeltecektir. Diğer yandan 2 kere yüklemeniz ve aynı sorunu yaşamanız dereceleri kontrol ettmemiş olsaydınız cpu yada gpu sıcaklığından olabilirdi.

Aklıma gelenler bunlar.

Kolay Gelsin..
  • öncelikle ilgilendiğiniz için çok teşekkürler. oyunum orjinal. steam üzerinden indirmiştim. Ordan oyun belleğiin bütünlüğünü doğrula da yapmıştım. Windows 10 pro. kullanıyorum. Değerler bu şekilde.. Pek anlamadığım için yorum yapamıyorum.  Gta 5 oyundayken kitleniyor Gta 5 oyundayken kitleniyor Gta 5 oyundayken kitleniyor

• Bilmiyorum belki sacma gelebilir.pcmi yeni aldigimda nfs run surekli oyundayken takiliyordu pc hic birseye tepki vermiyordu.Ilk basta anlamamistim sonra farkettim ki oyun 64 bit calismasi gerekirken ben oyunu 32bitlik yere kurmusum.yerini degistirince duzelmisti

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkaplanda çalışan bir uygulama yapıyor olabilir ya da virüs olabilir. Taratın bilgisayarı sonra da oyunu açıkken arka da çalışan programları ve CPU kullanımı 5-10 dakika da bir kontrol edin neler dönüyor arkaplanda.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.