Şimdi Ara

GTA 5 PS4 hala ihtimal var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce hiç PS3 veya Xbox 360 almadım, şu an PS4 kullanıyorum. Hergün foruma giriyorum ümitle belki yeni haberler veya duyurular vardır diye ama yok. PC'ye kesin çıkar diye düşünüyorum fakat yeni nesilde ümidim çok azaldı. PS3 grafiklerini dokunmadan PS4'e çıkarmalarına razıyım. Sizce çıkma ihtimali nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakalım o rezil fizik motorunu düzeltmeden çıkmasın hiç bi yere mümkünse

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimse bilemez. Tahminlerle bir yere varılamaz zaten. Bazı anlayamayanlar için açayım; duyrulana kadar bekleyin, duyrulduğu an hemen çıkmaz ayrıca. En az 1-2 ay geçer çıkana kadar. O sırada konsolu alırsanız alırsınız. Sabretmek lazım şimdilik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bkaakco -- 9 Mart 2014; 17:54:20 >
  • Yok

• Muamma. Her ne kadar PS3 ve X360 sürümleri eleştirilsede bu neslin sınırları sonuna kadar zorlanmış. PS4 sürümünü dört gözle bekliyorum.

• Yahu çıkar. Ama PC'ye =)

Her GTA oyununda böyle olmadı mı? GTA III Liberty City'den sonra da olmuştu bu durum. Acaba PC'ye çıkacak mı çıkmayacak mı diye aylarca bekledik...

Ha bana sorarsanız oyun yeni nesile çıkmalı mı? Bence hayır...

Zaten konsoldan kaymağını yiyeceği kadar yedi. PS4 ya da XOne alan adam zaten önceki neslin konsolunu kullanıp GTA V'i oynamıştır diye düşünür Rockstar. Çıkarmaz o yüzden.

Ama PC'ye kesinlikle çıkmalı, çıkarmazsa da hata yapar. Daha oyun oynamaya yeni başlayan dünkü çocuk burun kıvırıyor GTA V'in grafiklerine ama konsolun limitleri belli. Kaldı ki çizim mesafesi, kare oranı, kaplamalar vs. derken bence çok başarılıydı. PC'de daha süper olur.
  • Önceki nesil konsol hiç almadım ve bu lanet oyun başka platforma çıkmadı. Ubisoft belki grafik kıstı onu yaptı bunu yaptı diye eleştiriliyor olabilir fakat her platforma eşit davranıyor!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Beyler gta 5 cd sorun var
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pcye çıksa da artık umrumda değil, hevesim kaçtı. Bekledik o kadar, ön sipariş için parasını hazır ettik adamlarda tık yok. Torrentten çeker oynarım bu saatten sonra.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuncu olan her platforma gelecek diye açıklama yapıldı. Yani PS4'e de gelecek mutlaka sadece ne zaman geleceği belli değil.
  • gelecektir bence hatta pc sürümüyle beraber çıkarabilirler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.