Şimdi Ara

GTA 5 Social Club Hesabı Çok Ucuz Neden Bu Kadar Ucuza Satılıyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
3.780
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA 5 Social Club Hesabı Çok Ucuz Neden Bu Kadar Ucuza Satılıyor

adam 25-30tlye gta 5 satıyor neden acaba ?

acil yardım aksama 1 tane hesap alacağım 30tl almalımıyım ?

• Büyük ihtimalle onlineden ban yemiş olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • temiz olduğunu iddaa ediyor bakıyorum çoğu kişi bu fiyatlara satıyor ilginç ve birde Social Clubdan girdiğim zaman steam de olan arkadaşlarımla oynuyabilirmiyim ?
  • dagger147 D kullanıcısına yanıt
    Ondan emin değilim ancak siz kontrol edin onunla aynı yerde yaşıyorsanız bizzat kontrol edin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben de geçtiğimiz hafta 50 TL'ye sattım,PS4'e geçtiğim için. Hesap fiyatları artık ucuz. Özellikle steam indirimlerinde sıfır GTA 5 ucuza alınabiliyor. Böyle olunca da kullanıcılar hesabın elinde kalmasındansa ucuz da olsa satmayı tercih ediyorlar.

Alırken online ban var mı diye sorulmalı tabii.
  • ben de gördüm bi kaç yerde çok ta alasım var ama.
    hesabı verdikten 1 hafta falan sonra hesaplarını geri almak için katakuli çevirirler mi.
    anlamadığım diğer bir şey ise herkeste 3er 4er tane oluyor.
    neye göre satıyolar bu kadar keyi
  • ben aldım arkadaştan 30tl ye ve oyunu indirdim yükledim oyuna girdim intro kısmını geçtim ve online bölümüne girdiğim anda bir hatayla karşılaştım "a new downloadable content pack has been downloaded and installed. returning to grand theft auto v" okeye tıkladığım zamanda story mode atıyordu ve oyunu sildim yüklemek istediğimde işe 66gb tekrar indirmeye kalktı doğal olarak AKK girdiğim için indiremedim oyunu önümüzdeki ay tekrar deneyeceğim indirip.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dagger147 D kullanıcısına yanıt
    Tekrar online'a girmeyi denediniz mi? Yoksa bir kere story'ye atınca direk sildiniz mi oyunu?

Çünkü yeni DLC gelmiş, indirildi ve kuruldu, story moda döneceksin deniliyor o yazıda
  • hocam story moda attı ilk bölüme, ve tekrardan esc tıklayıp online moda girdim yine aynı sorunla karşılaştım ama sorun bende olabilir keşke o ilk bölüme attığında o ilk bölümü bitirip deneseydim ama maalesef deneyemedim düzelecekti büyük ihtimal
  • plati.ru dan 5 liraya alıp 30-40 allah ne verdiyse satıyolar bence sizde direk ordan alın.ben zamanında almıştım 5 aydır sapa sağlam duruyo
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBearGrylls

plati.ru dan 5 liraya alıp 30-40 allah ne verdiyse satıyolar bence sizde direk ordan alın.ben zamanında almıştım 5 aydır sapa sağlam duruyo

sağol dostum aldım dediğin yerden yaklaşık 12 civarında bir şey tuttu.
    indirmeye başladım. üzerinden 1 sene nerdeyse hesabın. banlıdır diye tahmin ediyorum inince görecez bakalım nasıl birşey miş.
  • bu arada oyunu C:/ e kurmamız gerekiyor. social clubten dolayı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.