Şimdi Ara

GTA 6'nın devasa haritası ile oyun 500 saat sürebilir (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
2.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• 2030 yılında bilgisayar versiyonu çıkar artık.

• Rockstar'a eskisi kadar güvenim kalmadı. Bence bu oyun da patlayacak. Umarım yanılırım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni nesil açık dünya oyunları gibi gereksiz ve tekrarlı görevler olmazsa neden olmasın:) GTA ekibinin son icraatlarını göz önünde bulundursak GTA hayranları için kırıklığı olması maalesef muhtemel

• Benim için yeni PC zamanı yaklaşıyor. Her yeni GTA oyununda PC yenilemiştim. Uzun zaman geçti üstünden :D

• Krone K kullanıcısına yanıt
    Bu oyun DA patlayacak derken? hangisi patladı?

• GTA The Trilogy Definitive Edition. Dan Houser'dan sonra bir beklentim yok açıkçası.

Firmanın büyük yapımlarında patladığı oyun yok. Rdr2 ve Gta5 son iki büyük yapım oyun tarihinin en iyi oyunlarından. Hatta Gta5 yıllara meydan okuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JonnyLesh7 -- 11 Mart 2022; 09:47:20 >
  • SaxHobbit kullanıcısına yanıt

4ün fizikleri çok daha iyiydi. 5 bildiğin mobil oyun gameloft asphalt gibi

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt

Harbiden çok iyiydi he. 4. Oyunun beğenmediğim tarafları kapalı havası, araç amodifiyesi olmaması ve denizin içi olmamasıydı. 5. Oyun nedense fazla arcade oldu  

• Dexter Morgan kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle 4 başyapıttı, 5 üstüne çok şey koydu ancak olanı koruyamadı, 6 da umarım aynısı olmaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • birçok kıta iyimiş :D

• RocK__StaR kullanıcısına yanıt

Abartmayın yahu 4 ve 5 ikisi de olmuş oyunlardı.

Gta 6 bekleneni veremeyebilir çünkü çok fazla beklenti oldu bu kadar zaman geçince. 5 ps3 x360lara çıkalı neredeyse 10 sene olacak.

gta trilogy rockstar tafarından yapılmadı diye biliyorum. firma rockstar'dan destek aldı evet ama gta oyunlarını mobile çeviren grove street games tarafından remaster edildi. rockstar parmağını bile sürmedi bu üçlemeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prevoir -- 11 Mart 2022; 16:53:32 >
  • daha hızlı ve dinamik bir oyun amaçladılar 5'te. ondan dolayı daha arcade bir yapısı ve rengarenk cıvıl cıvıl bir dünyası oldu. ve işe de yaradı. yaşlı genç demeden herkesin ilgisini çekti illa ki.

• Dünyada Sadece önceden belirlenmiş Binalara giriş yapılacaksa remakeden öteye gitmez.

Atıyorum 1000tane buildingmi var bina . Hepsi girilebilir keşfedilebilir ve lootlanabilir olmalı.

Öyle gta 5 deki gibi sadece Görüntüde bina ama içine girmeye calısınca kapı duvar olacaksa ugrasmasınlar bosuna.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GenqhisKhaan89 -- 11 Mart 2022; 17:33:57 >
  • sanmam rockstar gta da hikayeyi sallamaz bence 10-15 saatlik hikayeyi koyar artından full online içerik

• prevoir kullanıcısına yanıt

Çoluk çocuk oynuyor

• GenqhisKhaan89 kullanıcısına yanıt

Cyberpunk 77 gerçeğe en yakın şehir detayı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.