Şimdi Ara

GTa da hata veriyor yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yaw ben vice city oynarken donuyor windowsa dönünce de şöyle bir uyarı çıkıor

Unhandled exception c0000005

oyunu tekrar kurdum ama bu defa da böyle oldu hemde bu defa sesler robotik çıkmaya başladı adamlar aynı terminatör gibi konuşuyo ve bitiremedim oyunu görev kalmadı nerden görev alcam boatyard ı aldım taksiyi aldım stüdyo ve basımevini aldım pole position malibuyu aldım araba showroom u aldım başka nerden görev alcam?

• söylediğine göre her şey düzgün ben de anlamadım ama cd yi kolanya pamukla iyice sil yeniden yükle ve bak belki işe yarar çünkü bende bi ara yaradı
  • BİTİRELİ BAYA OLDU HATIRLAMIYORUM NELERİ ALMAN GEREKTİGİNİ.BU ARADA ATKSİ DURAGINI ALDIGINDA BÜTÜN GÖREVLERİNİ YAPTIGINDA ZEBRA SEKLİNDE Bİ TAKSİ CIKIYOR.ONA BİNİNCE OYUN KİTLENİYODU BENDE.HEP MERAK ETTİM TAKSİVE BİLİNCE NE NOOLUYO?GÖREV FLN CIKIYO MU?
  • taksiye binince bişey olmuo.sadece normal taksicilik gorevini o takside yapabiliosun.
    o hata yı bende de wermeye basladı.mesela oyun ici cozunurlugu arttırmaya calısırken
    hep bu hatayı verio.bi de long night modunu yuklemistim.modu açmaya calıstıgımda
    alttaki loading kutusu sonuna kadar doluo ama sonra oyun kitlenio ve bu hatayı verio.
    bu arada bi de dondurmacı war gorew alabilecegin yerlerden.ayrıca pizzaboy gorevini de
    yaparsan health in 150 e cıkıo.tabi bi de hidden pocket olayı war.onların da toplanması
    gerekio sanırım.gerci 100 tane ve nerde oldukları belli diil ama.topladıkca bazı yerlerde
    silah, çelik yelek fln acılıo.ben simdilik sadece 35 tanesini toplayabildim. 36. paketi bi
    bulamadım gitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SVGA -- 12 Eylül 2007; 14:47:25 >
  • zebra cab ı alınca hiç bişey olmuyo ben modların ve türkçe versiyonların oyunu bozduğunu bildiğim için yüklemedim orjinal versiyonda duruyo şu anda bu arada boatyardda tekneye binip paketleri toplamam gerekiomuş soraa soniyi geberttim sorun da üst üste fazla kaydetmeden dolauyı oluyomuş kayıt edeceğinis zaman boş biyere kaydedin ve eski save yi silin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.