Şimdi Ara

GTA IV ATI 4850 Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.061
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar GTA IV yükledim , ATI de sorunlar olduuğunu biliyordum ama bukadar olduunu bilmiyordum.FPS sorunum yok fakat gölgeler ve uzaktaki neslelere yaklasınca sanki aniden ekleniyormus gibi nesneyi yüklüyor.Oynalınabilir faka sinir bozucu.Bu sebepten dolayı bana GTA IV için veya ATI için bir link varsa yollarmısınız.Şimdiden Teşekkürler.

• Kardeş aynı sorunları bende yaşıyordum fakat uğraşa uğraşa çözdüm şimdi shadow özelliğini Very high yap ve alttaki shadow quality'i 0 yap. Böylece gölge sorunun ortadan kalkıcak. Nesne eklenme sorununa gelirsek texture quality seçeneğini 15-20 civarına getir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: psikotosk4

Kardeş aynı sorunları bende yaşıyordum fakat uğraşa uğraşa çözdüm şimdi shadow özelliğini Very high yap ve alttaki shadow quality'i 0 yap. Böylece gölge sorunun ortadan kalkıcak. Nesne eklenme sorununa gelirsek texture quality seçeneğini 15-20 civarına getir.

arkadaşım shadow özelliğini very high yapalım da shadow quality'i de 0 yap diyorsun kaç tane shadow ayarı var ki ben commandline'den mi 0 yapçaz da oyunda very high yapçaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: I3uRocKSiyoN

quote:

Orijinalden alıntı: psikotosk4

Kardeş aynı sorunları bende yaşıyordum fakat uğraşa uğraşa çözdüm şimdi shadow özelliğini Very high yap ve alttaki shadow quality'i 0 yap. Böylece gölge sorunun ortadan kalkıcak. Nesne eklenme sorununa gelirsek texture quality seçeneğini 15-20 civarına getir.

arkadaşım shadow özelliğini very high yapalım da shadow quality'i de 0 yap diyorsun kaç tane shadow ayarı var ki ben commandline'den mi 0 yapçaz da oyunda very high yapçaz ?

Sanırım night shadow dan bahsediyor. Patch ile geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed Style -- 17 Ağustos 2012; 0:14:47 >

• Nasıl bir oyunsa nvdia da kasma sorunu ati de aniden nesne çıkma sorunu var.Benim kartta radeon 6650m hd özellikle şu 2. açılan adaya giden yoldan köprü aşağısına inerken sütun görünüyor yaklaşınca gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Synaxx

Arkadaşlar GTA IV yükledim , ATI de sorunlar olduuğunu biliyordum ama bukadar olduunu bilmiyordum.FPS sorunum yok fakat gölgeler ve uzaktaki neslelere yaklasınca sanki aniden ekleniyormus gibi nesneyi yüklüyor.Oynalınabilir faka sinir bozucu.Bu sebepten dolayı bana GTA IV için veya ATI için bir link varsa yollarmısınız.Şimdiden Teşekkürler.

1.0.7.0 patch yükledin mi?
  • gölgeler düzeldi gölge ayarlarıyla oynadım oldu ya inanır mısınız oyunu ertesi gün açtım 70 fps'de falan oynuyordum sanırım herşey çok hızlıydı ve hiç bir kasma yoktu oyunu kapatıp tekrar açtım eski haline döndü acaba niye olmuştur baya gülmüştüm bu arada GTA IV'te bir sorunum kalmadı ama GTA IV San Andreas yükledim yollar gözükmüyor onu nasıl çözebiliriz acaba ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.