Şimdi Ara

GTA IV KURULUMDA HATA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
671
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar artık 6-7. kere tekrar kuruşum . Her seferinde %80 de bu hatayı alıyorum . ISdone.dll yi indirdim system32 yede attım ama sorun devam ediyor . Önceden karşılaşıp çözmüş olanlar lütfen bi yardım edebilirmi ? Teşekkürler...

GTA IV KURULUMDA HATA

İşletim sistemi : Windows 8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuruyendev -- 19 Ağustos 2013; 1:40:24 >

• Aa hatırlıyorum bu hatayı.Ve hatırladığım kadarıyla dll eksikliğinden değil de farklı bi şeyden kaynaklanıyodu.Google'da biraz araştırma yaparak bulmuştum ama şimdi aklıma gelmiyor.
  • PerformanSanatçısı P kullanıcısına yanıt
    kardeşim valla araştırmadığım yer kalmadı hiç bişey bulamadım . Bulabilirsen yazabilirmisin banada?
  • quote:

Orijinalden alıntı: yuruyendev

kardeşim valla araştırmadığım yer kalmadı hiç bişey bulamadım . Bulabilirsen yazabilirmisin banada?

Hocam dosya blackbox felan mı ?
  • RP Packer mı ne yazıyor kardeşim çok anlamıyorum. Torrentten indirdim 10gb civarı bişeydi.
  • Sanırım bi çözümü yok artık başka indiririz :D
  • 14 GB Lık Razor sürümü var en sağlam o onu indirip kurun üstüne de 1.7 patch kurun mis gibi oynayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: sıradan insan

14 GB Lık Razor sürümü var en sağlam o onu indirip kurun üstüne de 1.7 patch kurun mis gibi oynayın

Hocam torrent linkini atabilirmisin yanlış indirmiyim boşu boşuna.
  • indirdiğiniz oyun sahte. razor 1911 sürümünü indirin. Googlede aratın çıkar burada link vermek yasak. zamundada mevcut. boyutu 13 gb.
  • Cihathalitt kullanıcısına yanıt
    Tamam teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.