Şimdi Ara

Gta IV KuzeNiko %100 Türkçe Yaması (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
0
Favori
95.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bide ilgi olmaz diyolardı baksanıza 36000 kişi bakmış konuya :D
  • Yama yapım programı ve teknik destek olursa(nasıl yapılacağını bilmiyorum) ingilizce çeviri konusunda elimden geleni yaparım
  • bi gelişme yok mu? :(
  • Gta sa gtx editor
    var o programla text klasöründeki american.gtx dosyasını açıp yapılması lazım.
  • yok mu yani % 100 e yakın bi türkçe yaması bu oyunun ve olamayacak mı? :(
  • arkadaşlar bu yamayı aylardır bekliyorum türkce olmadan oyundan bı tat almıyorum o yuzden oyunu bıraktım lutfen bu konuda bılgısı olan arkadaslar bu yamayı bıtırsınler emin olun cok ılgı gorecektır yamanız..... en azından yamanın son halını upload etsenız olmaz mı şimdiden tesekkur ederım emegı gecen ve destek olan arkadaslara
  • Yamanın Son Durumu Nedir ? Devam Ediyormu Etmiyormu ?
  • yama yalan..
  • Oyununun senaryo yazıları öylesine fazla ki 10 kişilik bir takımla bile 1 senede bitmez bu çeviri. Gidin ingilizce öğrenin mis gibi orjinal dilinde anlayın ne diyeyim başka...
  • quote:

Orijinalden alıntı: freecxovboy

Oyununun senaryo yazıları öylesine fazla ki 10 kişilik bir takımla bile 1 senede bitmez bu çeviri. Gidin ingilizce öğrenin mis gibi orjinal dilinde anlayın ne diyeyim başka...

Oyun ilk çıktığında bir aylık bir çalışmayla oğuz %40 çeviri yaptı zaten hikayede %65 kimse uğraşmak istemiyor
  • hayret bişe ya güzelim oyunu yaması yok. aslında türkiye büyük bir oyun pazarı almanca var fransızca var türkçe versiyonu yok oyunun orjinal olması gerekiyor bu konuda çalısma yapmalıyız bence.. girmesin bu ülkeye orjinal türkçe olmayan oyunlar madem türkiyeden para kazanacaklar oturup adam gibi türkçeyide yazacaklar...
  • merak etme yeni bi ekip başladı bu sefer inşallah bitecek
    ekip oğuz gürselin yamasının üstüne devam ediyo
    dediğindede haklısın ama o şekilde olsa büyük yapımların hiç birini oynayamayız çünkü onlar tr den kazançlarını çok ufak olarak görürler.
    hem tr ye girmese nolcak steamdan satın alanlar vb şekilde alanlar tr ye gelmesini beklemiyo zaten
  • o değilde forum başlığını değiştirin bari ayıp milleti kandırır gibi %100 yazıyorsunuz...
  • bende bekliyorum kuzenniko 0.6 betasını indirdim bende onu deneyeceğim, daha haber yokmu arkadaşlar
  • %100 ne zaman olur acaba
  • Yama iptal mi oyunu kurucam herşey hazır yamayı bekliyorum ? iptal oldumu onu öğrenmek istiyorum ?
  • niğe türkçe gelmesini bekliyorsunuz az çok ingilizcesi olan anlar hadi onuda geçtim zaten görevlerde konuşmaya önem vermiyoruzki haritada çıkıyor ne nerde ne yapacağımız:D
  • link kırık
  • Ne yıkılmakmış be 2 Senedir Bitmedi Yama gta 4 ün devri kapnıyor siz türkçe yama yapcaksınız ohoo milleti kandırmayın bali .!
  • bu yamadan daha iyi bir yama mevcut değil mi? En ilerde olan yama bu mudur yani
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.