Şimdi Ara

Gta IV KuzeNiko %100 Türkçe Yaması (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
0
Favori
95.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yha kardeşim sadece 45 günde Oğuz Gürsel tek başına %50 yaptı. Siz kaç kişilik ekipsiniz 1 buçuk sene olacak daha bitmedi..!!
  • Daha bitmedimi yaa ben bitti biliyodum.
    Oyunun sonuna geldim bende 2 senedir yavaş yavaş anca oyunun sonuna gelebildim 1 kez sistem coktu aradan 6 ay 1 sene geçti tekrar kurdum
    oynadım yaw nasıl bitmez bu yama allanızı seviseniz ha birde bu arada bende bu ikisenelik sürecin son 6 ayında ingilizceyi giriş düzeyinde öğrendim.
    Şimdi oyunun sonuna geldim artık oyun bitcek fakat helikopterin ayaklarına atlıyorum Space tusuna birşeyler yap diyor orayı anlayamadım o heyecenın
    arbedenin içinde sol köşeye fazlada bakamıyor insan neticede helikopterin ayaklarından tutunuyoz ne yapacaz orda W tusuna bastım düştüm Space tusuna arka arkaya sürekli bastım düştüm
    hiç birşey yapmadım düştüm . Helikoptere nasıl atlıyoruz.
  • takdir ederim arkadaşlar kolay gelsin.
  • Ya arkadaşlar ben patchi krdum ama oyun açılırken atmaya başladı neden olmuş olabilir bu sorun ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egemen|54| -- 26 Nisan 2011; 0:45:24 >
  • Ne zaman çıkıyor...
  • gta V çıksın sonra gta VI... O zaman yapılır belki...
  • Teşekkürler
  • Teşekkürler
  • bu ekip nerede... üyeler nerede.1 haftalık vaktim var gece gündüz çeviririm ben.bana ulaşsın arkadaşlar 532 302 41 97-.msj falan atın ben ararım sizi.yeterki bitsin. milleti ağaç etmişsiniz burada...
  • yama çıktı mı ??
  • Eger yaparsaniz spr olur
  • Ben size bir isim buldum ya Translaters yada Professional Translaters
  • ben de indirsem mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan_kap

Oyunun %97 'lik Tr Yaması Mevcut arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz...

Nerede bulabiliriz bu yamayı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Clonemac

bu ekip nerede... üyeler nerede.1 haftalık vaktim var gece gündüz çeviririm ben.bana ulaşsın arkadaşlar 532 302 41 97-.msj falan atın ben ararım sizi.yeterki bitsin. milleti ağaç etmişsiniz burada...

kardeş ben yardım ederim sana sen msn adresimi ekle konuşalım orada telde arardım ama telefon kullanmıyorum kusura bakma sen gs.eray.55@hotmail.com bu msn adresimi ekle konuşalım orada bitirelimde herkez oynasın valla bende ingilizce oynamaktan nefret ediyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptan_kap

Oyunun %97 'lik Tr Yaması Mevcut arkadaşlar neyi tartışıyorsunuz...

Hani nerede bu yama Lınk verebılırmısınız ?
  • Arkadaşlar fulloyun.com da var %100 ü link burda:http://www.fulloyun.com/f20/gta-4-tum-patchler-kuze-niko-1-0-%25100-turkce-yama-ekstra-fps-patchleri-24430/ üstelik tüm patchler ve fps patchleri var.
  • İlk sayfadaki linkten yamayı indirip kurdum ama oyun açılmıyor. Yamada sorun var...
  • Gta5 yamasına başladım, nerde hala bu gta4 yaması !!!
  • %100 yapamadınız değil mi hala?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.