Neden hala konuyu yukarıda tutuyorsunuz ki ? 2 senedir gelemedi yama
oyun tarihe karışçak ama yama hala yok, yalan oldu.
mükemmelsiniz ya harika bişey bu elinize sağlık
bu işte kimsenin organiza bir şekilde çalıştıgına inanmıyorum. Bu kadar zaman oldu. 1 günde koca jkitabı tercüme edebilen 2-3 çalışanlı şirketler var. Oyun çoktan bitti , yıllar gecti raflara kalktı hala yama bekliyor millet :)
Koca ülkede bir tane bile %100 yama cıkarabilen olmadı gerçekten yazık
Konuyu biraz yukarı taşıyorum, kusura bakmayın kendimi tutamadım.
Benim GTA IV'üm orjinal olduğundan 1.0.0.4 yamasını yüklemeden oyuna girilmiyor. 1.0.0.4'de dil yaması desteklemediğinden yama yapılsa da / yapılmasa da benim için farketmeyecek. Sadece 1.0.4.0 yamasını kullanabilen korsan oyuncuları bu yamadan yararlanabilecek -tabii yama çıkarsa-
İki üç lafım var. Yahu, neredeyse bir buçuk yıl olacak hala YAKINDA diyerek bize saçma sapan Türkçe'nizle BETA'lar sunuyorsunuz. Adam gibi sesinizi keserek ''Yapamıyoruz, kapasitemiz yetmiyor'' deyin bari. Koskocaman Türkiye'den bu yamayı yapabilecek baba yiğit yokmu şimdi? Gerçekten biri şu yamayı yapsa YAKIN ÇAĞ'ı atlarız. Bir Allah'ın kulu güzel Türkçe'si ve güzel İngilizce anlayışıyla çevirebilir mi yamayı? Açıkçası ben Oğuz Gürsel'in TURKCHE çevirdiği yamayı da beğenmemiştim. Biri çıkıp da yapsın şunu lütfen.
Aslında sağlam bi ekip olacak. Bir site yapacaklar. Sağlam oyunlara Türkçe yama yapacaklar filan. :) Assassins Creed, Far Cry 2, Prototype, Dirt 2, GTA 4, The Saboteur vs vs... oyunlara Türkçe yama yapsalar. Ne güzel olur be. :) Hatta bi grup kendini aşıp Türkçe çeviri yapsa oyunlara. xD Koptum iyice. xD
quote:
Orijinalden alıntı: TheDarkRain
Aslında sağlam bi ekip olacak. Bir site yapacaklar. Sağlam oyunlara Türkçe yama yapacaklar filan. :) Assassins Creed, Far Cry 2, Prototype, Dirt 2, GTA 4, The Saboteur vs vs... oyunlara Türkçe yama yapsalar. Ne güzel olur be. :) Hatta bi grup kendini aşıp Türkçe çeviri yapsa oyunlara. xD Koptum iyice. xD
aslında altyazı ile uğraşmayın direk seslendirmeleri Türkçeleştirin
seslendirmenin yakın gelecekte olabileceğini hiç zannetmiyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: eRkistreet
Konuyu biraz yukarı taşıyorum, kusura bakmayın kendimi tutamadım.
Benim GTA IV'üm orjinal olduğundan 1.0.0.4 yamasını yüklemeden oyuna girilmiyor. 1.0.0.4'de dil yaması desteklemediğinden yama yapılsa da / yapılmasa da benim için farketmeyecek. Sadece 1.0.4.0 yamasını kullanabilen korsan oyuncuları bu yamadan yararlanabilecek -tabii yama çıkarsa-
İki üç lafım var. Yahu, neredeyse bir buçuk yıl olacak hala YAKINDA diyerek bize saçma sapan Türkçe'nizle BETA'lar sunuyorsunuz. Adam gibi sesinizi keserek ''Yapamıyoruz, kapasitemiz yetmiyor'' deyin bari. Koskocaman Türkiye'den bu yamayı yapabilecek baba yiğit yokmu şimdi? Gerçekten biri şu yamayı yapsa YAKIN ÇAĞ'ı atlarız. Bir Allah'ın kulu güzel Türkçe'si ve güzel İngilizce anlayışıyla çevirebilir mi yamayı? Açıkçası ben Oğuz Gürsel'in TURKCHE çevirdiği yamayı da beğenmemiştim. Biri çıkıp da yapsın şunu lütfen.
Keşke yeniden vaktim olsa , bir de şu sıralar olimpiyat çıktı başıma , o yüzden ne yazık ki bir şey yapamayacağım gibi , eğer vaktim olursa inşallah başlayıp bitirebilirim , eminim ki vakti olan ve İngilizcesi de iyi olan birileri vardır , böyle kişiler varsa lütfen yapsınlar.
arkadaşlar kolay gele ben gta4 ü ps3 bitirmiştim şimdi pc yaptım bitane sırf türkçe oynamak için fakat burdan indirdiğim trpack i kuruyorum ama oyun tr olmuyor halen ingilizce başlıyor ingilizce devam ediyor sorun ne olabilir?? oyunu yaklaşık 1.5 saat kurdu pc vede sonlara doğru kurulum esnasında 2 .3 hata verdi ama oyun açılıyor görevler yapılıyor altyazıda açık ama türkçe değil
arkadaşlar bende oyunu yükledim oyuna başlarken resimler slayt halinde gösteriliyor hep aynı resimleri tekrarlıyor ama oyunu başlatmıyor :D bileniniz varsa lütfen yardım etsin şimdiden teşekkürler
biri şunu başka bi yere upload edebilir mi? rapid bıktırmadı mı hala sizi?
quote:
Orijinalden alıntı: rocknrap
biri şunu başka bi yere upload edebilir mi? rapid bıktırmadı mı hala sizi?
aynen..
rapid zaten kısıtlandı kullanamıyoruz.. rapid harici bi upload yapılırsa çok makbule geçer.
yav Allah Allah yok mu upload yapacak biri koskoca yerde? bekliyoruz kaç gündür aaa :D
olur olur...
Kaç aydır ses soluk yok ne oldu bu yama...
OYun çıkalı yıllar geçti hala yama gelicek.
Nedeyse gta 5 çıktı ama hala yama çıkmadı.Nasıl iştir anlamadım gitti.
quote:
Orijinalden alıntı: sonyabi
Nedeyse gta 5 çıktı ama hala yama çıkmadı.Nasıl iştir anlamadım gitti.