Çeviri yapmak bu kadar zor mu? Neden %100 olarak sunmuyorsunuz?
quote:
Orijinalden alıntı: Doppelganger
bu Gta IV türkçe yama olayı stajyer ehliyet mevzusuna döndü bir çeşit şehir efsanesi
quote:
Orijinalden alıntı: ßLaCK_EaGLe
quote:
Orijinalden alıntı: Doppelganger
bu Gta IV türkçe yama olayı stajyer ehliyet mevzusuna döndü bir çeşit şehir efsanesi
Ben Tek Başıma Yaptığım Yamayı Yakın Zamanda %100 Olarak Sunuyorum Arkadaşlar Merak Etmeyin.
quote:
Orijinalden alıntı: Voix
Ben Tek Başıma Yaptığım Yamayı Yakın Zamanda %100 Olarak Sunuyorum Arkadaşlar Merak Etmeyin.
Başarılar dileriz , Allah kolaylık versin.
quote:
Orijinalden alıntı: Voix
vay be demekki isteyince oluyor..bunca kişi aylardır birşey yapamıyor..ama bir kişi bitirebiliyor onlarda insan bu adamda insan yapılan iş sevmeye baglı olsa gerek neyse kolay gelsin @Voix
İmla kurallarına uygun yaparsanız daha güzel görünücektir bence
quote:
Orijinalden alıntı: 1 HiT u DowN
İmla kurallarına uygun yaparsanız daha güzel görünücektir bence
Ben Elimden Geldiğince Uymaya Çalışıyorum Bu Hafta veya Önümüzdeki Hafta Ekran Görüntülerini Veririm.Önceki Arkadaşların Yamasına Baktım; Yanlış Anlamasınlar Ama "Ewet" vb kelimeler, Yanlış, Birazda Uydurma Çeviriler Kullanılmış.
Sen de her kelimenin başını büyük harfle yazıyorsan, pek de farkınız yok bence.
valla hemen çıkar inş. oyunları türkçe oynamanın zevki bi ayrı oluyor. Kolay gelsin bu arada
yamanın ne zaman bitmesi bekleniyor
quote:
Orijinalden alıntı: Murjuk
Sen de her kelimenin başını büyük harfle yazıyorsan, pek de farkınız yok bence.
Umarım yama da imla kurallarına uygun olur gerçekten , forumdaki yazısına bakılırsa çok da öyle görünmüyor ama belki iyi çıkar bakalım bekleyelim.
Forumlarda Genelde Böyle Yazıyorum Kusura Bakmayın :p Alışkanlık Olmuş. Merak Etmeyin Oyunda Böyle Bir Sorun Yok :)
Yama çıkmadımı halenn
acaba yama ne zamana doğru tamamlanır?
Hadi bakalım bu bizi ne kadar oyalıyacak ne olacakta bu yama gene çıkmayacak pc mi çöker artık yoksa başka şeylermi olur hadi hayırlısı.