Şimdi Ara

Gta IV KuzeNiko %100 Türkçe Yaması (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
0
Favori
95.650
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar ALLAH kolaylık versın. AMa ne olur bize 1kaç bilgi verin son durum nedir , çıkıcakmı çıkmıyıcak mı lütfen en kısa zamanda sizden net1 cevap beklıyoruz ...
  • Ben vereyim sana cevap. ÇIKMAYACAK
  • Kolay gelsin,
    Lakin elimizdeki %100 değil , diyalogların çoğu ing.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .: mds :. -- 16 Eylül 2009; 16:55:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmRipper

Sırf evet yerine ewet yazıldığı için indirmiyorum.

Birde diyorlar ya "kolaysa sen yap" falan, ne yani şimdi "ewet" yazmak "evet" yazmaktan daha mı kolay ? Bunu mu demek istiyorsunuz ?

Ayrıca şuna bakın:http://i43.tinypic.com/igvv48.jpg
    "Hiç kimse ailemle s***şemez" nedir yahu ?
    Kesin orada "fuck" geçen bir cümle vardır, bunlarda böyle çevirmiştir.
    İngilizce bilmeden çeviri yapmaya kalkıyorsunuz.

heralde nobody can f*ck with my family'i çevirmişler.. onun anlamı kimse aileme bulaşamaz

• quote:

Birde diyorlar ya "kolaysa sen yap" falan, ne yani şimdi "ewet" yazmak "evet" yazmaktan daha mı kolay ? Bunu mu demek istiyorsunuz ?

Tamamen katılıyorum.Yamayı Türkçeyi bozarak yapacaksanız hiç yapmayın daha iyi

• yama nın ne zaman çıkması bekleniyor???
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReapeR©

quote:

heralde nobody can f*ck with my family'i çevirmişler.. onun anlamı kimse aileme bulaşamaz

ne zamandan beri küfür olan " fu..k" bulaşamaz anlamında kullanılıyor. Çeviren arkadaş tam olmamakla beraber doğru çevirmiş.
    Eğer ki küfür kullanılmak istenmiyorsa; orada bir deyim kullanılıp " Kimse ailemle aşık atamaz " da olabilirdi. Ama esasen burda denilen şey küfürlü bir cümle. Birebir türkçeye çevrilince anlamsız şeyler de çıkailiyor tabi

• Beyler ne alemde yama iice unutuldu gitti yamayı yapan arkadaşlarda ortalıkta yok çıkmayacak galiba :(
  • Elinize sağlık...
  • evet beyler son durum nedir..???

Bu yamaya oğuz gürsel başladı, bitirmeden çekti gitti! ne niye belli değil. Bitirseydi o bitircekti şimdi siz devraldınız sonra başkası devraldı defalarca konu açıldı.

hiç kimseden ses seda çıkmıyor. yamayı devam ettircem diye dosyalar alınıyor iki kelime çevirip bırakılıyor. böyle olmaz...

ben bu yamanın hiç bir zaman doğru düzgün bitirilip yayınlanıcağına inanmıyorum. bitse bile heralde GTA V çıktığında felan ancak bitmiş olur...
  • Ekibe imla ve çeviri konularında yardımcı olabilirim. Saygılarımla (:
  • Hala ortada %100 türkçe yok mu?
  • Malesef Yok......
  • Hiç başlamayın ya sizden GTA4 için türkçe altyazımı istiyen oldu 1 hevesle başlıolar ooo ekibide kurdum 1 ay sürmez şu zaman olmuş hale biticek
    Madem beceremıyeceksınız neden oyuncu arkadaşları kandırıyorsunuz ya sırf sizin yama için oyunu oynamayan insanlar burda
    Türkçe altyazı yapmayın yarım yamalak yapıcaksanız yada başladınızmı sonunu getırın
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoolMnaiaC

Hiç başlamayın ya sizden GTA4 için türkçe altyazımı istiyen oldu 1 hevesle başlıolar ooo ekibide kurdum 1 ay sürmez şu zaman olmuş hale biticek
    Madem beceremıyeceksınız neden oyuncu arkadaşları kandırıyorsunuz ya sırf sizin yama için oyunu oynamayan insanlar burda
    Türkçe altyazı yapmayın yarım yamalak yapıcaksanız yada başladınızmı sonunu getırın

Evet aynen katılıyorum , yok 0.7 sürümmüş bilmem neymiş insanları kandırmaktan başka bir şey yapmıyorlar , iki kelime ekleyip ekleyip koyuyorlar yok bitti bitecek bilmem ne , yazık yani.
  • Efsane oldu.
  • ya gidin venomdan ders alın
  • quote:

Orijinalden alıntı: ramazanyurt

ya gidin venomdan ders alın

+1 ya o adam Batman Arkham'ı bir çevirdi sanırsınız Eidos Orjinal Dil yaması yayınladı :) Tek sorunu oyun içi diyaloglardı Upk dosyası kaydedilmiyormus onun dısında hepsi Türkçe ve cümleler cok güzel akıcı , yalın ve duruluk anlatım özelliğine uygun :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psikotrex -- 10 Ekim 2009; 18:54:56 >
  • Batman için wenomtr'nin TR yama kullanıyorum başarılı olmuş ,oyun içi videolarda çevrılebılseydı JOKERin saglam esprılerı var :D
  • Arkadaşlar bu yamayı kurdukdan sonra oyun çok kasılmaya başladı nedense yamadan önce çok süper oynanıyordu fakat yamadan sonra mahfoldu...Ne yapmam gerek lütfen yardım edin
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.