Şimdi Ara

Gta IV KuzeNiko %100 Türkçe Yaması (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
0
Favori
95.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eline saglık patchsiz hali ile oynanırmı 1.00 la
  • googleye yaz çıkıyor bir sürü site
  • googlede bir sürü çıkıyo ama rocker onur hangisinde bulamadım ki?
  • fulloyuna daha dün girmiş ama arkadaşın bahsettiği site hangisi bilmiyorum
  • fakat be full oyunda da bulmadım, hangi başlık altında, ya da link verirmisin?
  • evet bende full oyun . com diyorum zaten dün girmemiş bayaa bi olmuş forumda konuyu sabitlemişler zaten
  • Bu yama işi Brezilya dizilerine döndü yahu Oyunu tekrardan oynuyorum Oğuz Gürselin çevirileri iyiydi, onun bıraktığı yerden devam edilen kısımları
    hiç anlaşılır değil türkçe konuşmalar var ama devrik,anlamsız cümleler içeriyor.
    Çeviren arkadaşlar emek harcıyor saygım var ama maalesef ortaya çıkan iş Google translate cevirilerine benziyor.
  • Arkadaşlar fulloyundan link verir misiniz??? ya da nerede söyle misiniz? GTA IV tr yama başlıkl bir konu yok orda!! Link verin lütfen
  • tahir birader attım özel mesaj
  • Arkadaşlar ben kuzeniko 0.5'i indirerek tekrar oynamaya başladım, Türkçe kısımlar bitti... O yamanın üstüne bi yama daha çıktı mı?
  • quote:

tahir birader attım özel mesaj

Teşekkür ederim. Gördüm, fakat ordada ilgilenen yok!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: darkprincé

Arkadaşlar ben kuzeniko 0.5'i indirerek tekrar oynamaya başladım, Türkçe kısımlar bitti... O yamanın üstüne bi yama daha çıktı mı?

Çıkmadı. Bizde onu bekliyoruz merakla ama bi açıklamada yok şuana kadar
  • ya bari şu %75 lik yamayı upload etsinler kuzeniko 0.5 beta da kaldık.%75 e kadar gelmişse çıkarın yettiği kadar oynayalım. zaten oyunun senaryosu %65 lerde bitiyor
  • huuu. can you hear me ???
  • sesimizi duyan yok çırpınma boşuna
  • arkadaş şu film çevirmeni darkopal falan var . tanıyan varsa yollasın şu adamın işi gücü çeviri yapmak. 10 güne kalmaz bitirir.
  • hangi soya çevrilecek söyleyin onu bilsek bari verelim tercümanın birine kaç paraysa çevirisin... bukadar zor olamaz kaç bin satır var....

en kötü ihtimal google.çeviri den yapılır yani gayette güzel çeviyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rurik Eternally

hangi soya çevrilecek söyleyin onu bilsek bari verelim tercümanın birine kaç paraysa çevirisin... bukadar zor olamaz kaç bin satır var....

aslında pek doğru çevirmiyor...
  • Aylardır bekliyoruz
  • quote:

Orjinalden alıntı: swouly

quote:

Orjinalden alıntı: Rurik Eternally

hangi soya çevrilecek söyleyin onu bilsek bari verelim tercümanın birine kaç paraysa çevirisin... bukadar zor olamaz kaç bin satır var....

aslında pek doğru çevirmiyor...

Tam olarak o yazıların geçtiği dosya hangisi?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.