googlede bir sürü çıkıyo ama rocker onur hangisinde bulamadım ki?
fulloyuna daha dün girmiş ama arkadaşın bahsettiği site hangisi bilmiyorum
fakat be full oyunda da bulmadım, hangi başlık altında, ya da link verirmisin?
evet bende full oyun . com diyorum zaten dün girmemiş bayaa bi olmuş forumda konuyu sabitlemişler zaten
Bu yama işi Brezilya dizilerine döndü yahu Oyunu tekrardan oynuyorum Oğuz Gürselin çevirileri iyiydi, onun bıraktığı yerden devam edilen kısımları hiç anlaşılır değil türkçe konuşmalar var ama devrik,anlamsız cümleler içeriyor. Çeviren arkadaşlar emek harcıyor saygım var ama maalesef ortaya çıkan iş Google translate cevirilerine benziyor.
Arkadaşlar fulloyundan link verir misiniz??? ya da nerede söyle misiniz? GTA IV tr yama başlıkl bir konu yok orda!! Link verin lütfen
tahir birader attım özel mesaj
Arkadaşlar ben kuzeniko 0.5'i indirerek tekrar oynamaya başladım, Türkçe kısımlar bitti... O yamanın üstüne bi yama daha çıktı mı?
quote:
tahir birader attım özel mesaj
Teşekkür ederim. Gördüm, fakat ordada ilgilenen yok!!!
quote:
Orjinalden alıntı: darkprincé
Arkadaşlar ben kuzeniko 0.5'i indirerek tekrar oynamaya başladım, Türkçe kısımlar bitti... O yamanın üstüne bi yama daha çıktı mı?
Çıkmadı. Bizde onu bekliyoruz merakla ama bi açıklamada yok şuana kadar
ya bari şu %75 lik yamayı upload etsinler kuzeniko 0.5 beta da kaldık.%75 e kadar gelmişse çıkarın yettiği kadar oynayalım. zaten oyunun senaryosu %65 lerde bitiyor
huuu. can you hear me ???
sesimizi duyan yok çırpınma boşuna
arkadaş şu film çevirmeni darkopal falan var . tanıyan varsa yollasın şu adamın işi gücü çeviri yapmak. 10 güne kalmaz bitirir.
hangi soya çevrilecek söyleyin onu bilsek bari verelim tercümanın birine kaç paraysa çevirisin... bukadar zor olamaz kaç bin satır var....
en kötü ihtimal google.çeviri den yapılır yani gayette güzel çeviyor
quote:
Orjinalden alıntı: Rurik Eternally
hangi soya çevrilecek söyleyin onu bilsek bari verelim tercümanın birine kaç paraysa çevirisin... bukadar zor olamaz kaç bin satır var....
aslında pek doğru çevirmiyor...
Aylardır bekliyoruz
quote:
Orjinalden alıntı: swouly
quote:
Orjinalden alıntı: Rurik Eternally