Şimdi Ara

Gta IV KuzeNiko %100 Türkçe Yaması (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
0
Favori
95.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yama yarım kalmadı, 2 arkadaş özellikle birbirlerine söz vermişler bunu bitiricez diye.
    Söz verdikleri için ben tamamlayacaklarına inanıyorum ama okul veya iş hayatları varsa bu yüzden biraz gecikebilir takdir etmek gerekir. Şimdiden teşekkür ediyorum...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaanaysel

Yama yarım kalmadı, 2 arkadaş özellikle birbirlerine söz vermişler bunu bitiricez diye.
    Söz verdikleri için ben tamamlayacaklarına inanıyorum ama okul veya iş hayatları varsa bu yüzden biraz gecikebilir takdir etmek gerekir. Şimdiden teşekkür ediyorum...

inş dediğin gibidir eğer öyleyse o iki kişi takdir etmek gerekir...gerçekten zor bir iş ama verilmiş de bi söz var ortada
  • Bende ingilizce yok boş vakit çok.Millette ingilizce var boş vakit yok.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

Bende ingilizce yok boş vakit çok.Millette ingilizce var boş vakit yok.

Sende sözlük ile çeviri yap. ingilizcen gelişir belki . :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyzadeM

Bende ingilizce yok boş vakit çok.Millette ingilizce var boş vakit yok.

• bu yama hiç çıkmayacak heralde belki seneye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinaneca -- 31 Mayıs 2009; 9:38:36 >
  • 6 Hazirandan sonra kadroya katılabilirim daha önce de söylediğim gibi
  • Bunların yaptığını indirmeyin beyler. Multiplayer a giremiyorsunu (Orjinal oyun sahipleri.. )
  • EyvAllah bir yükleyelim bakalım nasıl olacak
  • Bu yamada artık aşk masallarına döndü yok 2 kişi birbirine söz vermiş bitiricez diye yok bilmem ne gerçekten tuhaf.
  • bu beta sürümü hakikaten iğrenç hele ki o JACOB'un konuşmaları ne öyle ya böyle türkçe mi olur lan ??? !!! Örnek : TÜRK BURGER ??? TÜRK sandviç veya hamburger denilir bari bunu düşünseydiniz. Ayrıca KuzeNiko , SalaksıNiko , gibi laflar ne demek ya k.bakmayın ama oyunu daha da berbat ettiniz bu yamayla yazık ya harbi yazık... Ayrıca o JACOB'un : "Annadin?, ben orayı bilin sen oraya gitmek, kötiadam seni sevdi , her zaman iş yapmak ister,bilin?..."vs... birçok salakça aptalca lafı var. Bu ne ya hay ben sizin Türkçe'nizi.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: kovboy0095

bu beta sürümü hakikaten iğrenç hele ki o JACOB'un konuşmaları ne öyle ya böyle türkçe mi olur lan ??? !!! Örnek : TÜRK BURGER ??? TÜRK sandviç veya hamburger denilir bari bunu düşünseydiniz. Ayrıca KuzeNiko , SalaksıNiko , gibi laflar ne demek ya k.bakmayın ama oyunu daha da berbat ettiniz bu yamayla yazık ya harbi yazık... Ayrıca o JACOB'un : "Annadin?, ben orayı bilin sen oraya gitmek, kötiadam seni sevdi , her zaman iş yapmak ister,bilin?..."vs... birçok salakça aptalca lafı var. Bu ne ya hay ben sizin Türkçe'nizi.....

kurmayanı öldürüyoruz kesiyoruz biçiyoruz denmedi sonuçta.İngilizce yap öyle oyna sende

• quote:

Orjinalden alıntı: kovboy0095

bu beta sürümü hakikaten iğrenç hele ki o JACOB'un konuşmaları ne öyle ya böyle türkçe mi olur lan ??? !!! Örnek : TÜRK BURGER ??? TÜRK sandviç veya hamburger denilir bari bunu düşünseydiniz. Ayrıca KuzeNiko , SalaksıNiko , gibi laflar ne demek ya k.bakmayın ama oyunu daha da berbat ettiniz bu yamayla yazık ya harbi yazık... Ayrıca o JACOB'un : "Annadin?, ben orayı bilin sen oraya gitmek, kötiadam seni sevdi , her zaman iş yapmak ister,bilin?..."vs... birçok salakça aptalca lafı var. Bu ne ya hay ben sizin Türkçe'nizi.....

Birincisi beta sürümü bu arkadaşlar yapmadı.
    İkincisi JACOB'un ingilizcesinin türkcesi böyle zaten.
    Üçüncüsü sen çevir o zaman bi bakalım

• Ya adamlar birşeyler yapmaya çalışıyor hiç değilse.Öyle PC başında oturup ekrana bakıp ahkam kesmeye benzemiyor bu işler beyler.Saygı duyalım please.
  • Arkadaşlar yaptığınz çalışma için tebrik ediyorum sizi belki küçük bir ayrıntı olacak ama söylemek istedim dikkatimi çekti.
    4.http://i41.tinypic.com/2i8gg1j.jpg bu SS'de ''Evet'' yerine ''ewet'' yazmışsınız..dikkat çekici bir durum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: WarriorAngel

Bunların yaptığını indirmeyin beyler. Multiplayer a giremiyorsunu (Orjinal oyun sahipleri.. )

Aynen öyle.

yamanın yuklendıgı yerı temızledım
    sonra oguz gursel in yamasını kurdum
    ama nafile
    multiplayer yok
    tekrar mı kurmak lazım sımdı bu oyunu ?
  • Multiplayer a cep telefonunuzla giriyorsunuz...

Cep Telefonundada Çoklu oyuncu diye yazıyor hatırlıyorum.. Multiplayer diye yazmıyor yani...

Bende yüklemiştim vaktinde bu yamayı bende vardı o multiplayer sizde nasıl yok...
  • evet.

coklu oyuna gırıyoruz ancak o bolum bos hic bir sey yok o bolumde
  • Adamları Yerden Yere Vurmayın Adamlar Yenı Sanırsam Bu İşte Ama Genede Tebrıkler :)
  • aa daha bitmedimi bu yama :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.