Şimdi Ara

Gta IV KuzeNiko %100 Türkçe Yaması (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
0
Favori
95.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

Yamayı yapan arkadaşlar kimse soruyorum takımda bana da yer var mı ? İyi düzeyde ingilizcem var rahatlıkla çeviri yapabilirim hem çalışmaları hızlandırmış olurum acaba kabul eder misiniz beni de takıma ?

tabiki yardım edebilirsin,böylece daha kısa sürede sunmuş oluruz yamayı ..
  • Bir ara özel olarak görüşelim o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr.dRe`

Bir ara özel olarak görüşelim o zaman

tabiki .
  • quote:

Orjinalden alıntı: mavizaman

Çeviriler için emeğinize sağlık.
    100de 100ü göremeden oyunu bitiririz sanırım.
    sümüklü zenciyi öyle bir çevirmişsiniz Türkçesini bile anlayamadım ne demek istedi diye.
    niye öyle yaptınız keşke düzgün yazsaydınız.
    Birde terimsel çeviriden ziyade bizdeki karşlığına göre çevirseydiniz daha iyi olurdu.
    örneğin; kızıp "shit!" dediğin "kahretsin!" olmalı, yada küfür ettiğinde bizdeki meşhur eklenti "a.q." olarak karşılığı olabilir gibi...

Sümüklü zenci dediğim Little Jacob mı? Onun konuşma tarzı öyle zaten o bölümü oguz gürsel çevirmişti yanlış hatırlamıyorsam bencede çok orjinal olmuş Badman ve Little Jacobun konuşmaları öyle diye biliyorum.

• hadi bakalım bu arada beta % kaçlık cevrilmiş hali ? oguz un yayınladıgı beta yamamı o ?
  • @mavizaman zaten oyunda dikkat edersen Niko bile zor anlıyor Jacop'u
  • Harbiden o adamın ne garip konuşması var. Kıbrıslı gibi napan,bilin,yapan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainfb -- 18 Mayıs 2009; 14:58:19 >
  • kimse takma ad önermemiş çevirgenler diye bi öneri yapayım bari
  • Çeviren arkadaşlar öncelıkle sizlere çok teşekkür ederım ALLAH kolaylık ve sabır versın.
    İşiniz gerçekten çok zor , ama geç olsun sağlam olsun derım. Bızım için bu kadar uğraştıgınız ıcın teşekkürler.
    Kolay Gelsın ..
  • şimdi nedir yani, yama tamamlandı mı? yoksa tamamlanamadı mı? konu %100 türkçe yama diye tekrar düzenlenmiş ancak hala 0.5 muhabbeti bitmemiş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: nicks

Umarım bir an önce bitirirsiniz

%32'deyim ve diğer bölümler ingilizce olduğu için bıraktım oynamayı

Sen oynamaya devam et bence!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QbLaY!!! -- 19 Mayıs 2009; 1:18:55 >

• (%65 ,% 75 gbi.)

Olan kısmıda versenizde bari.. %30 dan sonrası ingilizce çünkü.. bari %60 bile varsa ve verebilirseniz daha iyi olur .. ...

iyi çalışmaLar..
  • Nedir bu ya yapıcaz dediniz bıraktınız sonra bi daha yapılacak dediniz bu sefer beta dediniz tamam zorunda değilsiniz anladıkta bari insanları bekletmeyin yani bu konuda başından beri en sabırlı olan benim ama bende patladım artık oyunu oynayamıyorum ya çıldırdım bu kadar insanı bekletmeye ne hakkınız var anlamıyorumki. tamam zor iş keyfinize yapıyorsunuz ve bitmeye bilir ama en azından bilgi verin kardeşim.
  • Hakikaten yahu. Yapıyorsanız bilgi verin %kaç ? Eğer yapmak istemiyorsanız da da susup pusmayın. Kilitletin konuyu milleti de boşuna bekletmeyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captainfb -- 20 Mayıs 2009; 12:49:09 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: captainfb

Hakikaten yahu. Yapıyorsanız bilgi verin %kaç ? Eğer yapmak istemiyorsanız da da susup pusmayın. Kilitletin konuyu milleti de boşuna bekletmeyin.

sabırsızsın anladım ama biraz sabret yakında çıkacaktır yama kolay değil ingilizceniz ileri düzeyde bile olsa LJ i çevir de görelim
  • Sabrediyoruz zaten.Ancak bir açıklama bekliyoruz yapmıyorsanız yapmıyoruz deyin değilse en azından yama yapımı sürüyor gibi birşey deyin.Böyle boş boş bekletmeye hakkınız yok.En azından küçük bir açıklama için vaktiniz vardır.Bu yamadanda umudum kalmadı benim.

Ama İnşallah bir sürpriz yapıp önümüzdeki günlerde %100 ile gelirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: obenberk

quote:

Hakikaten yahu. Yapıyorsanız bilgi verin %kaç ? Eğer yapmak istemiyorsanız da da susup pusmayın. Kilitletin konuyu milleti de boşuna bekletmeyin.

sabırsızsın anladım ama biraz sabret yakında çıkacaktır yama kolay değil ingilizceniz ileri düzeyde bile olsa LJ i çevir de görelim

Adamın mesajına bakarak cevap versen? Adam yama yapımcılarından yama ile ilgili bir bilgi istiyor sen ''LJ i çevirde görelim'' diyorsun.

• kardeşim bir iş yapıyorsunuz doğru fdüzgün söleyin yaıpn 3 aydır ben bunu beklıyorum hiç bir şey yok

nası bi yama yapmşsanız önceden dediğim her şeyi geri alıyorum

playboy x görevleri yok çevrilmemiş ondan öncekilerde zaten arada bir ingilizce cümlerler var

dwayne de full ingilicze bir tek tammam türkçe tüm konuşmalar ingilizce bir tek görevler yarım yamalak türkçe bu nedir yaw

michelle alex carmen kiki bunların hepsi ingflizce brucie rlj dwayne sadece roman ile dimitrinin bir kaç yeri türkçe bu nedir

zaten geçen yamada adamlar %51 e geldiler siz kalan %49 yapamaz mısnız

sorarım rocker_onur taaa en baş sayfada yazdığın biz birbirimize söz verdik bu yamayı yapıcaz diyorsun

şimdiye bitmesi gerekn yama da yarım günlük oyun türkç kalan hepsi inglizce hem haber de vermiyorsunuz bari söleyin nedir

insanlar yazıyor buraya ne oldu diye siz bari diiyin %92 sini çevirdik az kaldı şimdi bir kaç güne veriyoruz veya başka bir şey

oguz gürsel tek başına bitiremedi sonra hacı ya geçti ondada olmadı şimdi sizde sizde yapamıyorsnuz

madem ki bu kadar işiniz var açın bir konu yardım etmek isteyenler gelsin sonra da herkes bir seferde bitirsin böle iş olmaz yaptığınız şeyin hakkını verin

yarım yamalak yapmayın!!!!!!!!!!!

• quote:

Orjinalden alıntı: Joker64

Sabrediyoruz zaten.Ancak bir açıklama bekliyoruz yapmıyorsanız yapmıyoruz deyin değilse en azından yama yapımı sürüyor gibi birşey deyin.Böyle boş boş bekletmeye hakkınız yok.En azından küçük bir açıklama için vaktiniz vardır.Bu yamadanda umudum kalmadı benim.

Ama İnşallah bir sürpriz yapıp önümüzdeki günlerde %100 ile gelirsiniz.

quote:

Orjinalden alıntı: obenberk

quote:

Adamın mesajına bakarak cevap versen? Adam yama yapımcılarından yama ile ilgili bir bilgi istiyor sen ''LJ i çevirde görelim'' diyorsun.

tamam kızma da yamayı yapmayı bıraktık diye mesaj da atarlar eğer bırakırlarsa ve konuyu kapatırlar yani demekki çekildiler gömdüler kafalarını bilgisayara harıl harıl çeviriyorlar ki mesaj yazamıyorlar ama tabikii yamanın da bir sözcüsü olması lazım insanı çatlatıyolar meraktan

• Adamları bi dövmediğiniz kalmış yahu. Adamların paşa gönlü bilir, zevk işi bu. ister 1 ayda bitiriler ister 1 yılda.
  • 12 hazirandan önce çıkmasın mümkünse finaller var o tarihe kadar
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.