Şimdi Ara

Gta IV KuzeNiko %100 Türkçe Yaması (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
366
Cevap
0
Favori
95.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar yamayı rapidden başka bi seteye upload edermisiniz...
  • [Deleted by Admins]
  • Son yorum mükemmel.

İşte emekleriniz milletin gözünüzde bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: konman4245

yamanın ne zaman bitmesi bekleniyor

Yamanın bitmesi beklenmiyor.
  • Böyle olacağını bilseydim GTA 4 çıkar çıkmaz %100 TR yamasına başlar en geç yaz bitirirdim. Bu kadar gecikmesine anlam veremiyorum tamam çok yazı var ama 1 sene bitemeyecek kadarda değil, sistematik gidilse gayet güzel biterdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi venomtrk -- 31 Aralık 2009; 21:53:20 >
  • bekliyoruz %100 türkçe yamasını yapanların ellerine sağlık ne dıyelim şimdilik kuzeniko 0.6 ile oynuyoruz
  • İlk sayfada verilen yama % kaç Türkçeleştirilmiş ? Ona göre indirecemde
  • bu çeviri durduruldu beyler yetkililerle teker teker görüştüm bu yamayı yapsa yapsa venomtrk yapar benden demesi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BestOfBurak

bu çeviri durduruldu beyler yetkililerle teker teker görüştüm bu yamayı yapsa yapsa venomtrk yapar benden demesi

venomtr askerde onun gelmesini bekleyeceğiz
  • Yuh diyorum halen çıkmadı mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuGuRSuZ

quote:

bu çeviri durduruldu beyler yetkililerle teker teker görüştüm bu yamayı yapsa yapsa venomtrk yapar benden demesi

Askerde olmasaydım niyetlenmiştim, umarım adam gibi yapan birileri çıkar inanın %100 olmasını bende istiyorum. Bana göre %100 olmasını en hakeden oyun bu oyun. GTA 5 çıktığında kimse el atmazsa çıkar çıkmaz başlarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: venomtrk

quote:

Orijinalden alıntı: SuGuRSuZ

quote:

Askerde olmasaydım niyetlenmiştim, umarım adam gibi yapan birileri çıkar inanın %100 olmasını bende istiyorum. Bana göre %100 olmasını en hakeden oyun bu oyun. GTA 5 çıktığında kimse el atmazsa çıkar çıkmaz başlarım.

Son patchden sonra american.gxt'nin boyutu 2 katı artmış durumda.Neler eklendi bilmiyorum belkide The Lost And Damned'in diyalogları eklenmiştir.
    Ve bir şekilde kilitlemişler eskisi gibi gxt editör ilede açılmıyor.Açılıyorda diyaloglar gözükmüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joker64 -- 3 Ocak 2010; 22:58:17 >

• Arkadaşlar şu an yüzde kaçta acaba Gta IV türkçe yaması en azından onu söyleyin birileri bilgi versin.
  • 2 sene evvel çalışmadığım zamanlara denk gelse 2 hafta-3 hafta gibi bir sürede bitirirdim. Ama artık nerdeeee
  • Yılan hikayesine döndü, bu yama. Biraz ingilizcem olsa bitirmeye çalışır, forumda halk kahramanı olurdum :)
  • Puahaha halk kahramanı. :)Valla hee bi bitiren olsa ne severiz onu beee..xD

• quote:

Orijinalden alıntı: Erwin

2 sene evvel çalışmadığım zamanlara denk gelse 2 hafta-3 hafta gibi bir sürede bitirirdim. Ama artık nerdeeee

Gerçekten araya sınavlar filan girince hiç özenle yapılamıyor maalesef , keşke müsait birileri tamamlayıp güzel bir yama yapsaydı şimdiye kadar.
  • Error
    You want to download the following file:
    http://rapidshare.com/files/227201167/Gta_IV__100_Tuerk_eYama_Beta.rar | 5428 KB

Unfortunately right now our servers are overloaded and we have no more download slots left for non-members. Of course you can also try again later.

Arkadaşlar rapidshare da böyle bir hata alıyorum.Rica etsem bana başka bir yerden upload eder misiniz?
  • **** yere rapid-share (arada - işareti yok) yazıcaksın.
    Ama indirmeni önermem çünkü yamada kelimeler eksik çevirilmiş %100 yazdığına bakma çeyreği bile çevirili değil.Çevirilirken bazı kelimeler şutlanmış yanlış yazılmış vs..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Voix -- 10 Ocak 2010; 22:03:15 >
  • Venomtrk keşke askerde olmasaydı, o bu yamayı çıkarırdı.
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.