arkadaşlar oyunda F2 ile kaydettiğimiz clip'leri oyundan çıkıncada izleyebiliyormuyuz acaba? yoksa sadece telefondaki video editorden mi izleyebiliyoruz
videoları internette izlediğimize göre oyundan çıkıncada izleyebiliyoruz bence benim hiç işim olmadığından bilemicem yorum yazmamın nedeni mertcandan önce bir yorumum olsun istemem
Tolga ben buraya yorum atıcaktım da laptopun şarjı bitmişti yanlış hatırlamıyorsam , sonra kaynayıp gitmiş , neyse konumuza gelelim.
Ayrıca videolarınızı upload etmeniz sizin yararınıza olur hem başkalarıyla paylaşmış hem de nette saklamış olursunuz gta IV videolarınızı.
Belgelerim - Rockstar Games - GTA IV - Videos - Clips kısmında bulabilirsiniz oyunda çektiğiniz videoları.
mertcan kardeş orayı bende biliyorumda nasıl izliyecem onları peki KM player'den açılmıyor başka açan bi program mı var yoksa ?
İşte mecbur oyundan izleyebiliyoruz şu an için farklı bir yöntem geliştiremedim , videolarınızı upload edin upload seçeneği vardı video editorde , ordan bilgisayarınıza normal video olarak kaydedebilirsiniz.Farklı bir yöntem geliştirirsem de sizi haberdar ederim.
peki teşekkürler.
ama upload yapabilmek için gta4 ün orjinal olması lazım heralde.
Hiç upload denemedim gta4 üzerinden , fakat videolarınızı ancak frapsla alabilirsiniz çünkü CLI dosyalarını açamıyoruz maalesef şu an için öyle bir program bulamadım yani.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme