Şimdi Ara

GTA IV Save Clip

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar oyunda F2 ile kaydettiğimiz clip'leri oyundan çıkıncada izleyebiliyormuyuz acaba?
    yoksa sadece telefondaki video editorden mi izleyebiliyoruz

• videoları internette izlediğimize göre oyundan çıkıncada izleyebiliyoruz bence benim hiç işim olmadığından bilemicem yorum yazmamın nedeni mertcandan önce bir yorumum olsun istemem
  • Tolga ben buraya yorum atıcaktım da laptopun şarjı bitmişti yanlış hatırlamıyorsam , sonra kaynayıp gitmiş , neyse konumuza gelelim.

Ayrıca videolarınızı upload etmeniz sizin yararınıza olur hem başkalarıyla paylaşmış hem de nette saklamış olursunuz gta IV videolarınızı.

Belgelerim - Rockstar Games - GTA IV - Videos - Clips kısmında bulabilirsiniz oyunda çektiğiniz videoları.
  • mertcan kardeş orayı bende biliyorumda nasıl izliyecem onları peki
    KM player'den açılmıyor
    başka açan bi program mı var yoksa ?
  • İşte mecbur oyundan izleyebiliyoruz şu an için farklı bir yöntem geliştiremedim , videolarınızı upload edin upload seçeneği vardı video editorde , ordan bilgisayarınıza normal video olarak kaydedebilirsiniz.Farklı bir yöntem geliştirirsem de sizi haberdar ederim.
  • peki teşekkürler.
  • ama upload yapabilmek için gta4 ün orjinal olması lazım heralde.
  • Hiç upload denemedim gta4 üzerinden , fakat videolarınızı ancak frapsla alabilirsiniz çünkü CLI dosyalarını açamıyoruz maalesef şu an için öyle bir program bulamadım yani.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.