Şimdi Ara

GTA IV Windows XP'de Açılmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.257
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar foruma yeni üye oldum. Öncelikle merhaba. Sizlere bir sorum olacak. Sistem gereksinimleri rahat karşıladığı halde GTA IV oyunu bilgisayarımda açılmıyor. İşletim sistemim XP oldugu için olabilir mi? İşletim sistemi win7 olan iki diğer arkadaşımda oyun açıldı. Bende ise logoya tıklayıp açmaya çalıştıgımda 'secuROM' ile ilgili hata veriyor. Ne yapmaliyim?

• Google amca ya gta 4 secuROM hatasi yazarak aratsaydiniz, sorununuzun cozumunu bulabilirdiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FantomİçinF -- 14 Ekim 2013; 8:28:45 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

Google amca ya gta 4 secuROM hatasi yazarak aratsaydiniz, sorununuzun cozumunu bulabilirdiniz.

Sevgili kardeşim aratıyorum tabii ki ama bir türlü düzgün şey bulamadım. Buradan daha emin cevaplar beklerdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: doctor001

quote:

Orijinalden alıntı: FantomİçinF

Google amca ya gta 4 secuROM hatasi yazarak aratsaydiniz, sorununuzun cozumunu bulabilirdiniz.

Sevgili kardeşim aratıyorum tabii ki ama bir türlü düzgün şey bulamadım. Buradan daha emin cevaplar beklerdim.

Peki ozur dilerim yapabilecegim bisey yok .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Updateleri yaptın mı yada c.rack update ile uygun mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: JensenAckles

Updateleri yaptın mı yada c.rack update ile uygun mu?

Kardeşim valla win xp sp2 yüklü bende. Acaba sp3 güncellemesini yapsam bir değişiklik olur mu? Crack diğer arkadaslarda çalısıyor. Onlarda win7 var.
  • oyunu silip tekrar sorunsuz bir şekilde yükle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • fatihdmrhn F kullanıcısına yanıt
    Oyun orjinal değil kardeş. Bunun içinde olabilir. Sanırım xp sp2den kaynaklanıyor.
  • quote:

quote:

Kardeşim valla win xp sp2 yüklü bende. Acaba sp3 güncellemesini yapsam bir değişiklik olur mu? Crack diğer arkadaslarda çalısıyor. Onlarda win7 var.

Windows güncellemeleri değil. oyunun kendi güncelleştirmeleri var.1.070 son update diye biliyorum.Gtanın kendi updatelerini yapacaksın bu gta ıv update 1.0.70 sonra gta ıv crack 1.0.70 ndireceksin
  • quote:

quote:

quote:

Windows güncellemeleri değil. oyunun kendi güncelleştirmeleri var.1.070 son update diye biliyorum.Gtanın kendi updatelerini yapacaksın bu gta ıv update 1.0.70 sonra gta ıv crack 1.0.70 ndireceksin

Arkadaslar oyun simgesine tıkladıgımda gelen uyarı, hata vs. bu. Ne yapmaliyim tam olarak? Çözümü var mıdır?
     GTA IV Windows XP'de Açılmıyor

• Crack yapmamışsın ki sen :) önce crack yap bilmiyorsan anlatırım
  • quote:

Crack yapmamışsın ki sen :) önce crack yap bilmiyorsan anlatırım

Ben bu forumu daha iyi bilirdim yahu. Crack partlar içerisinde hali hazır durumda. 4 part şeklinde. Part1'i çalıştırdıgınız zaman hepsini otomatik kendisi yüklüyor. Crack içinde var. Ayrıca başka 2 bilgisayarda denediğimi ısrarla belirttim. Belki crack içinde yoktur diye ayrıyetten internetten crack bulup, crack yaptım. Ancak yine aynı hatayı aldım. Hatanın resmini attım. Benim istegim 'secuROM' engeli nasıl aşılır? O kadar bilgisayar özürlüsü degiliz. Teşekkürler
  • Oyunun orjinal değil. Kendi bulduğum çözümlere gelirsek; (Sıra sıra deneyin)

1) 1.0.7 güncellemesi yap. (Windowsun değil oyunun güncellemesi)
    2) Crack değiştir. (Yaptıysan bir daha yapmana gerek yok.)
    3) Eğer Antivirüsün açıksa kapat.
    4) LauncherGame kısayolundan oyuna giriş yap. (Bunu bir siteden çaldım.)
    5) Hiçbiri olmazsa Oyunu sil tekrar yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreAltuntas

quote:

quote:

Crack yapmamışsın ki sen :) önce crack yap bilmiyorsan anlatırım

Ben bu forumu daha iyi bilirdim yahu. Crack partlar içerisinde hali hazır durumda. 4 part şeklinde. Part1'i çalıştırdıgınız zaman hepsini otomatik kendisi yüklüyor. Crack içinde var. Ayrıca başka 2 bilgisayarda denediğimi ısrarla belirttim. Belki crack içinde yoktur diye ayrıyetten internetten crack bulup, crack yaptım. Ancak yine aynı hatayı aldım. Hatanın resmini attım. Benim istegim 'secuROM' engeli nasıl aşılır? O kadar bilgisayar özürlüsü degiliz. Teşekkürler

O sorunu genelde crackden kaynaklandığı için veriyor . Cracki doğru yaptığından %100 eminsen bir şey diyemem ...

Crack doğru yaptıkta, crack dosyaları düzgün calısıyor mu acaba? Orası mechul işte.

• Arkadaşlar sağlam GTA 4 crack bulabilen var mı acaba?
  • Oyunu sil, Update 1.7'yi indir yükle korsansa 1.7'nin ilacını yap ve oyna.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.