Şimdi Ara

Gta liberty windows 7

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar gta liberty city 64 bit windows 7 ye kurdum ama şu hatayı verdi ne yapabilirim sizce?

http://e1202.hizliresim.com/u/h/2rwdh.jpg

• EFLC için başka bir Kürek dene.Olmadı uyumlu modda başat,oda olmadı sil tekrar yükle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oyuncu82

EFLC için başka bir Kürek dene.Olmadı uyumlu modda başat,oda olmadı sil tekrar yükle.

Kürek derken :D crack ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mavi_Şimşek

quote:

EFLC için başka bir Kürek dene.Olmadı uyumlu modda başat,oda olmadı sil tekrar yükle.

Kürek derken :D crack ?

evet
  • EFLC nedense Windows 7'de, özellikle de W7'nin 64 bit sürümünde tam bir facia olmuş. Vermediği hata yok sağolsun. XP kurunca hatalardan eser kalmıyor. Neyse, sorun büyük ihtimalle işletim sistemi ile ilgili.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

EFLC nedense Windows 7'de, özellikle de W7'nin 64 bit sürümünde tam bir facia olmuş. Vermediği hata yok sağolsun. XP kurunca hatalardan eser kalmıyor. Neyse, sorun büyük ihtimalle işletim sistemi ile ilgili.

Yoo bende kurduğum gibi açıldı
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

EFLC nedense Windows 7'de, özellikle de W7'nin 64 bit sürümünde tam bir facia olmuş. Vermediği hata yok sağolsun. XP kurunca hatalardan eser kalmıyor. Neyse, sorun büyük ihtimalle işletim sistemi ile ilgili.

Yoo bende kurduğum gibi açıldı

Ben açamıyorum kurulu şu anda ama silicem heralde zaten pekte oynamaya meraklı değilim normal gta 4 bitirdim yetti. (GTA IV bitireli 2 sene oldu EFLC oynayamadık daha ne derece sorunlu belli olsun işte.HD5850 var hala gölgeler kapamadan 20 FPS sabitti oyun [32 bitte denedim])

Oyun açılıyor, start game diyorum tık yok öyle beklesem 1 gün siyah ekrana bakarım o derece.Windows 7 Ultimate 64 BIT kurulu.

Not : 64 BIT fix diye bişey indirdim eflc için ondan sonra menüye kadar geldi yoksa önceden menüyede gelmiyordu Rockstar logolarından sonra kapanıyordu.

Program Files (x86)'ya taşısam açılırmı ki acep.

• crack değiştrdin mi?
  • Arkadaşlar çözdüm hiç uğraşmaya gerek yok isteyen pm atsın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.