Yenilenmiş sürüm sebebiyle pc ler için gta serileri yayından kaldırılmış. En azından ben bulamadım. Mobilde hala mevcut ve boyutu baya bi yüksek. Oynayanlar var mı tavsiyeniz ne? |
Gta Mobile oynanılabilir mi
-
-
Ben oynadım.
Gayet de oynanabilir durumda. Tercihen varsa tablette daha da keyifli olacaktır. Vice City'de tek sorun, cihaza yüklenmemek adına trafiği biraz daha basite indirgemişler. Sürekli karşınıza araba spawn oluyor onun dışında normal bildiğiniz Vice City ile bire bir aynı.
San Andreas daha da iyi. Trafik aynı PC'deki gibi. Oyunun her şeyi PC'deki ile bire bir.
Her iki oyunda da oynayış konusunda kontroller gayet başarılı. Vice City'nin PC sürümünde olmayan araç sürerken kamerayı sağa sola döndürme olayı mevcut. Nişan konusunda her iki oyunda da Auto Aim var ve işleri epey kolaylaştırmış.
-
gta 5 android telefonda görmezden gelmemeniz gereken bir sürüm
-
Geçici olarak kaldırıldığında, yine çok eğlenceli olan snow rider 3d unblocked oynamaya geçmek zorunda kaldım
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben oynadım. Gayet de oynanabilir durumda. Tercihen varsa tablette daha da keyifli olacaktır. Vice City'de tek sorun, cihaza yüklenmemek adına trafiği biraz daha basite indirgemişler. Sürekli karşınıza araba spawn oluyor onun dışında normal bildiğiniz Vice City ile bire bir aynı. San Andreas daha da iyi. Trafik aynı PC'deki gibi. Oyunun her şeyi PC'deki ile bire bir. Her iki oyunda da oynayış konusunda kontroller gayet başarılı. Vice City'nin PC sürümünde olmayan araç sürerken kamerayı sağa sola döndürme olayı mevcut. Nişan konusunda her iki oyunda da Auto Aim var ve işleri epey kolaylaştırmış. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X