Bildirim
Gta Sa ya araba yüklemeyi bilenler baksın!
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Doğru programı indirmişsin arkadaşım.. Programı açıyorsun, sonra yukarıdan file-open-C:-program files-rockstar games-GTASA-models- gta nın image dosyasını seçiceksin... Sonra karşına açılan yerde arabalar ve tüm modellemeler mevcut. Buradan indirdiğin araba modlarının aynı isimlerini aratıp bulup replace diyeceksin bukadar basit -
Ama başka yerde söyle yapmışlardı bir tane dosya vardı adını unuttum onu açıyoduk sonra indirdigimiz araba klasörünün içindeki readme var onun içinde dolu şey var ordan bir kaç tane alıp ilk açtımız şeyi içndekiyle deiştiriyoduk çok karışık bir şey onun için yardım istedim zaten yoksa yapardım. Ama sen yapmayı biliyorsan resimli bana anlatırmısın. Yoksa kafayı yiyicem -
ben ggm indirmiştim 100 tane araba yüklemiştim -
Eskiden ben GTA'ya araba yükleme manyağıydım fakat şimdi oynamadığım için unutmaya başladım. Hatırladığım kadarıyla anlatayım:
1)Öncelikle oyunun klasöründeki data'nın içindeki gta3.img adlı dosyayı "IMG Tool" yardımıyla açıyoruz.
2)Örnek olarak rancher.txd ve rancher.dff adlı dosyalarımız var ve biz bunları aynı adlı arabanın modeliyle değiştirmek istiyoruz.
3)IMG Tool açıkken yukarıdaki menüden (hangi seçenek olduğunu unuttum) "find"a tıklıyoruz.
4)Arama yerine rancher.txd veya rancher.dff yazıyoruz.
5)Tamam dedikten sonra programın otomatik olarak rancher.dff veya txd'yi bulduğunu görüyoruz.
6)Değiştireceğimiz dosya maviyken yine yukarıdaki menüden "replace" seçeneğine giriyoruz.
6)Burdan bizim indirdiğimiz modelleri tanıtacağız. Txd veya dff, hangisini tanıttıysan ilk önce onu değiştirmelisin.
7)Bu işlem bitince tekrar başa dönüp aynı işlemi (txd'yi yaptıysan) dff'ye, (dff'yi yaptıysan) txd'ye uyguyoruz.
8)İşlem bu kadar ancak indirdiğimiz arabanın "read me" dosyasında handling.cfg gibi kodlar varsa işimizdaha bitmedi.
Hanling.cfg vs. kodlar nasıl yapılır?
1)İndirdiğimiz arabanın "read me" dosyasına giriyoruz.
2)Bu dosyada karşımıza kodlar çıktıysa (örneğin rancher 0 97 760958078; 92: 7325 gibi birşey olması gerekir) her bir kod sırasının üstünde çeşidi yazar(hanling gibi).
3)Öncelike "read me" deki hanling.cfg satırını kopyalıyoruz.
4)Oyunun klasöründe models seçeneğine giriyoruz.
5)Buradan hanling.cfg dosyasını not defteri ile açıyoruz.
6)Ara kısmından örneğimiz olan rancher ismini aratıyoruz.
7)Bulunan satırı silip, kopyaladığımız satırı buraya yapıştırıyoruz.
8)Diğer ismini hatırlamadığım satır işlemlerini de aynı şekilde yaptıktan sonra arabamız hazır hale geliyor.
Not: Hanling gibi satır işlemlerini yapmaz, sadece IMG Tool işlemlerini yaparsanız arabanız oyunda küçük tekerlikli, dengesiz veya soluk renkli gözükecektir.
-
o kadar uğraşmaya gerek yok san andreas mod installer 4 sn de yapıyor bu işi
http://rapidshare.com/files/138776625/SAMI_v1.1.zip -
Ben Yaptım ama Araçlarda Geldi Ama araçların ışıkları yok ışıkları beyaz böyle durun bir foto yollum.
Tıkla.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi purpz -- 21 Ağustos 2008; 13:36:07 > -
quote:
Orjinalden alıntı: LiveForSpeed
o kadar uğraşmaya gerek yok san andreas mod installer 4 sn de yapıyor bu işi
http://rapidshare.com/files/138776625/SAMI_v1.1.zip
San Andreas Mod Installer, bahsettiğim satır işlemlerini yapamıyor. Onun yapabildiği tek şey txd ve dff dosyalarını değiştirmek. Ancak benim haberdar olmadığım yeni bir sürümü satır işlemlerini yapabiliyorsa bilemeyeceğim. -
bi mod var internetten indirebilirsiniz size gönderirim bir araştırayım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X