Beyler San Andreas'ın dili rusça mı ne acayip bi dil bunu nasıl ingilizce yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
NE RUSÇASI BE SEN OYUNU RUSYADAN MI ALDIN ????? RUSÇADEĞİL İNGİLİZCE VE YENİ GTA SAN.. TÜRKİYE ÇIKTI HABERİN YOK MU ONU AL
Oyun Rusça boş yere itiraz etme elinde dosya varsa paylaş yoksa güle güle ayrıca konuşmalar da yok yani alt yazı geçiyo fakat sesi duyamıyorum
quote:Orjinalden alıntı: .:BLackSmiTH:. Oyun Rusça boş yere itiraz etme elinde dosya varsa paylaş yoksa güle güle ayrıca konuşmalar da yok yani alt yazı geçiyo fakat sesi duyamıyorum ripli mi indirdin??
quote:Orjinalden alıntı: .:BLackSmiTH:. Oyunu aldığım yer tek cd halinde verdi Ripli eipliyse bunları hoş göreceksin zaten ripli demek oyundaki seslerin silinmesi demek o yüzden ses çıkmıyordur yani normaldir
quote:Orjinalden alıntı: büyük adam quote:Orjinalden alıntı: .:BLackSmiTH:. Oyunu aldığım yer tek cd halinde verdi Ripli eipliyse bunları hoş göreceksin zaten ripli demek oyundaki seslerin silinmesi demek o yüzden ses çıkmıyordur yani normaldir Peki ses dosyalarını ve de ingilizce dil paketini yükleyebilir miyim
quote:Orjinalden alıntı: .:BLackSmiTH:. quote:Orjinalden alıntı: büyük adam quote:Orjinalden alıntı: .:BLackSmiTH:. Oyunu aldığım yer tek cd halinde verdi Ripli eipliyse bunları hoş göreceksin zaten ripli demek oyundaki seslerin silinmesi demek o yüzden ses çıkmıyordur yani normaldir Peki ses dosyalarını ve de ingilizce dil paketini yükleyebilir miyim muhtemelen yapabilirsin ama ripli dosayya yüklemedim hiç fakat ses dosayaları varsa yüklüyebilrsin tabi
Aradım aradım bulamıyorum ya bu oyun elinde olan ses dosyalarını ve ingilizce dilini yollayabilir mi acaba pm den ulaşırsanız sevinirim