Şimdi Ara

GTA San Andreas - Los Desperados yardım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
32.484
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu bölümde yangınlar var, arabalar patlıyor vs... Bölüme ilk başladığınızda Cesar sizinle beraber. Haritada gidilecek yer yok, arabaya Cesar'dan başkası binmiyor. Bu bölümde n'apılacak, söylerseniz sevinirim...

Kalın sağlıcakla...

• quote:

Orjinalden alıntı: ramdeon

Arkadaşlar merhaba,

Bu bölümde yangınlar var, arabalar patlıyor vs... Bölüme ilk başladığınızda Cesar sizinle beraber. Haritada gidilecek yer yok, arabaya Cesar'dan başkası binmiyor. Bu bölümde n'apılacak, söylerseniz sevinirim...

Kalın sağlıcakla...

göreve Groove Street'te başlıyorsun dimi yani evinin olduğu yerde
    eğer öyle ise yanına alabildiğin kadar çete elemanı topla sanırım oyunu ingilizce oynuyorsun yazanlardan birşey anlamıyorsun dediğim gibi yanına alabildiğin kadar çete elemanı al sonra onlarla beraber Cesar'ın adamlarıyla buluşmaya tren garına gitmen gerek tren garında ileride makas var tren yolunun 2ye ayrıldığı nokta orada köşede Cesar'ın adamlarıyla buluşacaksın
    başka bir görevle karıştırdıysam kusura bakmayın oynayalı baya oluyor

• quote:

Orjinalden alıntı: locturnal

quote:

Orjinalden alıntı: ramdeon

Arkadaşlar merhaba,

Kalın sağlıcakla...

göreve Groove Street'te başlıyorsun dimi yani evinin olduğu yerde
    eğer öyle ise yanına alabildiğin kadar çete elemanı topla sanırım oyunu ingilizce oynuyorsun yazanlardan birşey anlamıyorsun dediğim gibi yanına alabildiğin kadar çete elemanı al sonra onlarla beraber Cesar'ın adamlarıyla buluşmaya tren garına gitmen gerek tren garında ileride makas var tren yolunun 2ye ayrıldığı nokta orada köşede Cesar'ın adamlarıyla buluşacaksın
    başka bir görevle karıştırdıysam kusura bakmayın oynayalı baya oluyor

Hocam, yanıma adamları nasıl çağıracağım peki ? Hangi tuştu, unuttum...

• Sizden olan adamlar war yeşil giysili onların yanına gidip silahı üzerlerine doğrult sağ tuşa basarak yukarıda bi soru çıkıo sonra y or n yazıo y tuşuna basıyorsun yeşil bişey çoğalcak o çoğalan adam aldıkça yanına artcak yani yanına 3 tane grove street adamlarından alcaksın sonra kapının önündeki arabaya binip gidiceksin çatışmaya girceksin 4 5 yerde sonra biticek bölüm çok basit we zevkli bir bölüm aslında....
  • kardes adamin üstüne sag tusla hedef alip G ye basinca gelior

SELAMLAR !
  • Dostlar sağolsun... Arabayla yanlarına gidiyorum, kornaya basıyorum, adamlar artisttik taslıyor...

Daha önceden yapmıştım G ile adam çağırmayı... Ama unuttum...

SAĞOLUN DOSTLAR !!!

• bişey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LiveForSpeed -- 5 Eylül 2008; 18:47:28 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ya arkadaşlar ben göreve giriyom los santos çevresinde daha fazla bölge ele geçir diyo orada ne yapacğız veya oyunu olan haritayı açıp caps alırsa sevinirim :D acele edermisiniz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.