Şimdi Ara

GTA V Acil yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bundan 3-4 ay önce Ps3 aldım.Bir GTA fanı olarak yanında GTA V aldım.Oynun senaryosunda biraz ilerledim.Oyunu 1 ay açmadım ve tekrar açtığımda güncellemenin olduğunu gördüm güncelleme için PSN hesabı açtım ve Ps3'ümü internete bağladım. İnternete bağlayamadım daha doğrusu dns falan değiştirmek zorunda kaldım. Neyse oyuna girdim 1.3.3 güncellemesi mevcut güncellensin mi? dedi evete bastım "Biraz Bekleyin" dedi... Aradan 10 dk geçti hala aynı ekran "iptal" e basıcaktım ancak tuşlar çalışmıyor dondu 2 dk bekledim bir hata oluştu dedi oyundan attı!!!! Güncelleyemedim bir türlü!! Playstation ı kapadım Modem e format attım olmuyor!!! yine aynı şey!! Arkadaşlar Hikaye modu oluyor ama yeni silahlar falan yok yeni arabalar yok ONLİNE'ı geçtim yeni şeyler yok!!! OLMUYORRRRRRRRR YARDIM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Lütfen çözümü söyleyin

• sakin öncelikle.Şimdi gene gir dene indirmeyi olmaz ise internet bağlantısız gir oyuna olsun bitsin.Hikaye moduna ekleme yapılmadı zaten o güncellemeler hep multiplayer kısmınaydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

sakin öncelikle.Şimdi gene gir dene indirmeyi olmaz ise internet bağlantısız gir oyuna olsun bitsin.Hikaye moduna ekleme yapılmadı zaten o güncellemeler hep multiplayer kısmınaydı.

üzüntüden intihar etmiş gibi bir hali var konuyu açan arkadaşın şaka maka allah korusun tövbe tövbe
  • İntahar etmedim ama etcektim Çözdüm sorunu DNS ve IP değiştirdim oldu :D yardımlarınız için teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alanzinyo

İntahar etmedim ama etcektim Çözdüm sorunu DNS ve IP değiştirdim oldu :D yardımlarınız için teşekkürler

Kardes gta online oynuyorsan takila biliriz lac lwl sin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dx Darsouls Dx D kullanıcısına yanıt
    6 lwlim adını söyle eklerim psnden
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alanzinyo

6 lwlim adını söyle eklerim psnden

75 levelim psn:Sakreis

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.