Şimdi Ara

GTA V - Araba kaydetme/modifiye için yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
6.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafam karıştı bu konuyu araştırırken birisi bana açıklayabilir mi soracağım soruları;(singleplayer için bütün sorular)

1)Sokakta bir araba buldum diyelim ben bunu nasıl kaydedebilirim? İnternette garaja demişler ama evin garajı mı yoksa grove street garage diye geçen yer mi?
    2)Bu sokakta bulduğum arabayı modifiye ettirdim bayağı para harcadım diyelim ve bir şey oldu araç patladı vs. bu araç tamamen gitmiş mi oluyor yoksa garajda tekrar belirir mi?
    3)Dışarıda bulduğumuz/çaldığımız araçlar patlayınca vs. tamamen gidiyor diyelim o zaman kalıcı bir şekilde modifiye edebileceğim tek araba karakterlerin kendine ait olan araçları mı oluyor?
    4)Singleplayerda araba satın alabiliyor muyum?
    5)Şayet alabiliyorsam aldığım bu aracı modifiye ettikten sonra araç patlarsa vs. modifiyeli bir şekilde garaja tekrar belirir mi?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi necrospiritus -- 7 Haziran 2015; 19:56:41 >

• necrospiritus kullanıcısına yanıt
    single için,

1) bunu kaydedemezsin sadece garaja koyabilirsin. orda durur

2) tamamen gitmiş olur

3) evet sadece onlar.

4) evet alabiliyosun

5) hayır belirmez.

Online için işler farklı tabi :)
  • qun4L kullanıcısına yanıt
    Satın aldığım aracın modifiyesinin patlayonca gitmesi üzdü beni. Çook teşekkür ederim cevap için. Online'da satın aldığımız araçlar sigorta ile belirli bir miktar para ödeyerek tekrar garaja geliyormuş diye duydum.
    Evet,

Online İçin :

1) Sokakta bulduğun arabayı paint spray'a sokabiliyosan ( internette olmayan araçlar genelde ) onları sigorta ettirebilirsin. sonrada istediğin yere çağırıp kullanmadığın zaman garaja gelir .

2) aracı sigorta ettirdiysen ; başkası patlatırsa onun cebinden masrafı çıkar ama kendin patlatırsan sen masraf ödeyerek aracı tekrar getirebiliosun.

3) satın aldığın veya sigorta ettirdiğin her araç senin olur buna uçak helikopter vs dahil

4) ..

5) sigorta yaptırdıysan evet :)
  • qun4L kullanıcısına yanıt
    Tam bir aydınlanma yaşadım şu an çok teşekkürler. :)
    Rica ederim :)))

sorun varsa cevaplayabildiğim bakadar cevaplarım :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.