Şimdi Ara

Gta V Online Hakkında Sorun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
6.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 1 haftadır Gta V online'a giremiyorum. Oyunu açarak direkt olarak online bağlanmak istediğimde ' Files required to play GTA Online could not be downloaded from the Rockstar Games Service. Please return to Grand Theft Auto V and try again later. ' hatası , Story Mod'a girip oradan Start-Online-Go 'ya tıkladığım da ' Time Out ' yazısı çıkıyor. DNS değiştirdim olmadı , Modeme reset attım olmadı , ayrıca Steam'den de Unturned adlı oyunu arkadaşlarımla oynuyordum. Oda bir kaç gün sonra girmiyor artık. Server'e girmeyi deneyince ' Time out' yazısı çıkıyor . Arkadaşlarımın evinden steam'e giriş yaptım oradan hiçbir sıkıntı çıkmıyor. Galiba internetimle alakalı bir sıkıntı. Buna bir çözüm söyleyebilecek varsa ayrıntısıyla anlatabilirse çok minnettar kalırım.

• kardeşim aynı sıkıntı bende de var ne yapacağım bilmiyorum
  • Oyun dijital ise silip tekrar yükle.
  • en son güncellemeyi sildim tekrar yükledimde değişen bir şey yok
  • Oyunun save dosyasını silip, önce güncellemeyi yükleyin sonra oyunun savesini yükleyin. Bende de online açmıyordu ama farklı bir şeyler yazıyordu öle yaptım sorun çözüldü bir dene istersen.
  • Arkadaşlar çözüldü sorun . Save dosyası , oyunu sil yükle alakası yok bunlarla. Ben bir yerde yabancı bir forumda daha doğrusu yorumlara baktım. Adamın teki yorum yapmış olmuyor diye . Sonra 1 hafta geçmiş üzerinden yazmış ki oldu ama birşey yapmadım ben . Bende denedim 1 haftadır girmedim online'a şimdi denedim girdi arkadaşla takılıyoruz. Size tavsiyem oyuna 1 hafta ara verin yani hiç girmeyin playstationı bile açmayın. 1 Haftanın sonunda olacaktır. Keyifli forumlar diliyorum.
  • Var mi bir cozumu bu hatanin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA V PC için gamepad önerisi ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Aynı hata bende de sevabına yardım lütfen
  • GTA online da lag ve kopma yaşıyorsanız . Kablolu yüksek hızlı bağlantı deneyim örn ( 10mbit ) . Wifi bağlantılarda kopmalar ve lag oluyor . Ayrıca online arkadaşlarınızla oyuncaksanız closed friends onyl seçeneğini seçin yüklemeler daha hızlı oluyor .
    1 hafta bekleyin filan gibi saçmar hurafelerede takılmayın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: girdap

GTA online da lag ve kopma yaşıyorsanız . Kablolu yüksek hızlı bağlantı deneyim örn ( 10mbit ) . Wifi bağlantılarda kopmalar ve lag oluyor . Ayrıca online arkadaşlarınızla oyuncaksanız closed friends onyl seçeneğini seçin yüklemeler daha hızlı oluyor .
    1 hafta bekleyin filan gibi saçmar hurafelerede takılmayın :)

Ben kablo ile baglaniyorum ama hala aynı 5 6 saattir ugrasiyorum dmz de acık giriyor bazen nadir oda o zaman hemen herkesi atıyor daha hic deatmatch falan yaoamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sorun bende de var, yabancı forumlarda saati ve tarihi otomatik yapın denmiş, zaten öyle. Oyunu silip yüklemek eziyet 51 GB sonuçta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mutevaziadam -- 28 Kasım 2014; 19:42:09 >
  • arkdaşlar benim sorunum şu gta 5 e giriyorum online a basıyorum sign in to play gta social club diye bri şey yazıyor gidip rockstar a üye oldum ama nasıl girebilceğimi bilmiyorum yardım
  • oyunu yeni aldım korkuyorum inşallah bende çıkmaz
  • Slm arkadaşlar. Şimdi benim bilgisayarda GTA 5 var. Orjinal. Oyuna girip ONLİNE kısmına geldiğimde ingilizce olarak Social Clup ta giriş yap diyor. Ben SOcial Clup a üye oldum. ama nerden sign in yapacağımda oyunda ONline kısmına giriş yapacağım. Bir yardımcı olursanız sevinirim?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.