Şimdi Ara

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
15
Favori
78.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: pakan

quote:

Orijinalden alıntı: Floki46

Arabayla hızlı giderken textureler ve objeler çok geç yükleniyor birde silahla hedef alındığı zaman rakip biraz geç belirginleşiyor.

Sistem FX8350 4.0 8çekirdek, HD7950 3GB 356Bit ve 8gb DDR3 Ripjaws RAM

İşlemciden Kaynaklanıyor dostum Yakından Onunla ilgili bir yama gelecek AMD uyumsuzmuş bu oyuna Açıklama geldi.

Bu AMD bilgisayarı aldığıma zaten pişmandım şimdi bin pişman oldum 2700 TL harcamıştım keşke o paralara i5 alsaymışım :/ Ha birde güncelleme pyun tarafından gelecek dimi bildiğim kadarıyla işlemci güncellemesi yok varsa anlatabilirmisin ?
  • quote:

quote:

quote:

Arabayla hızlı giderken textureler ve objeler çok geç yükleniyor birde silahla hedef alındığı zaman rakip biraz geç belirginleşiyor.

İşlemciden Kaynaklanıyor dostum Yakından Onunla ilgili bir yama gelecek AMD uyumsuzmuş bu oyuna Açıklama geldi.

Bu AMD bilgisayarı aldığıma zaten pişmandım şimdi bin pişman oldum 2700 TL harcamıştım keşke o paralara i5 alsaymışım :/ Ha birde güncelleme pyun tarafından gelecek dimi bildiğim kadarıyla işlemci güncellemesi yok varsa anlatabilirmisin ?

Almanyadaki ARkadaşımdan aldım bilgiyi Amd Serisi İşlemcilerin %80 ninde bu problem varmış Oyun bu konu hakkında yakında guncelleme gelecegını soylemış

• quote:

quote:

quote:

quote:

Almanyadaki ARkadaşımdan aldım bilgiyi Amd Serisi İşlemcilerin %80 ninde bu problem varmış Oyun bu konu hakkında yakında guncelleme gelecegını soylemış

Artık güncellemeyi bekliycez en düşük ayarda bile aynı sorun oyundan zevk alamıyorum son güncellemeden önce bu kadar kötü değildi daha da kötü yaptı güncelleme

• quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

Konuyu çok iyi düşünmüşsünüz

Oyunda hiç bir sorun yokken menüde fps çok fazla dalgalanıyor ve gideceğim yeri dahi zor işaretliyorum.

60 Hertz monitör sahipleri 60 seçebiliyor mu? Bende sadece 59 var ve sorunların bir kısmının bu yüzden olduğunu düşünüyorum.

Menüde sorun yaşayan yok mu arkadaşlar?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Uzun uğraşlar sonucu GTA V'i en sonunda indirdim kurdum ve girdim. Fakat hatalar biter mi ? Bitmedi.

1. olay Story mode oynarken (bilmem ne beach) görevi sırasında garajın önüne geliyorum fakat orada öylece kalıyor. Görev devam etmiyor. Normalde garajı araştırmamız gerekir fakat ben araştırmayı yapamıyorum.
    http://imgim.com/gta11.jpg

2. olay ise online mode oynarken bazı yerler gözükmüyor ve tutorialin sonunda 2. fotoğrafta belirttiğim gibi kalıyor.
    http://imgim.com/sonhataa.jpg

bu sorunları yaşayan, yaşamış, çözümünü bulmuş arkadaşları yardım etmeye davet ediyorum.

İyi geceler

• merhabalar arkadaslar
    Single'da ve Online'da cektigim fotograflar snapmatic'de gozukmuyor. Snapmatic'e giriyorum My Photos secenegini seciyorum ve yazan şu: NO PC PHOTOS MATCHING YOUR SEARCH CRITERIA.
    ayrica oyun icinde radyodaki paylastigim muziklerde SocialClub'taki duvarimda gozukmuyor. neyin nesidir anlamadim yardimlarinizi bekliyorum. :))

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya Gardaşım Şu oyunlar bikerede sorunsuz çalışsa şaşıcam ya 10 bin tllik bilgisayar var bende gel gelelim işimize taş koyan bi aktivasyon kodu
  • Online'da ilk heist görevinde garaja girerken oyun takılıyor bu sorunu yaşamış ya da çözmüş olan var mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ammo nation da poligonda silah sıkmak icin girdim ve nolduysa ekran böyle slow motiondaki gibi donuklasti mat oldu boyle. Kafasinda kulaklik gozunde turuncu gozluk var ve ölsem bile kafamdan gitmiyor :D oyun bozuldu sinir oldum nasıl çıkacak bu kafamdan

• Eve girdim gardropta takilirken cikti kendi kendine. Yalniz tow truck görevindeyken oyundan attı durduk yere neden acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Vastiel

quote:

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU] bu hatayı alıyorum arkadaşlar play e basınca hiç görmedim başka alan yardım lütfen

Saatlerdir arıyorum bulamadım bişey beyler yardım

Bir çözüm bulabildin mi?

• alt tab sorununu çözen var mı ? İlk açılışta full screen ayarlamama rağmen pencere modunda açılıyor düzeltince her starta basıp geri döndüğümde ani fps düşüşü oluyor ne yapmak lazım ?

sorun çözüldü..

Denetim masası güç seçenekleri performans modunu aktif ediyoruz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neczer -- 20 Nisan 2015; 0:29:54 >
  • GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]
    GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]

• quote:

Orijinalden alıntı: Albay7

Arkadaşlar ben oyundayken 15-20 dk'da bir oyun çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Social Club Launcher'daki üyeliğimden çıkış yapıyor otomatik sonra tekrar giriyorum açıyorum oyunu yine 15-20 dk sonra aynı. Bu yüzden görev tamamlayamaz oldum. Özellikle son patchlerden sonra sıklaştı bu durum. Yardımcı olabilecek var mı?

Arkadaşlar sorunu araştırırken şöyle bir şey buldum. Adam benimle aynı sorunu yaşıyor anladığım kadarıyla ve çözmüş sanırım. Fakat ingilizceden dolayı pek anlayamadım. Bir arkadaş yardımcı olursa makbule geçer.

https://support.rockstargames.com/hc/communities/public/questions/203646407--GTA-V-Has-stopped-working-found-the-solution-to-MY-problem-/answers

"My GTA V client would crash anywhere from the moment i started the game in the Rock star social club window all the way up to 1 hr into the game running around in game. with the window "GTA V has stopped working" and sometimes also generating the "You are logged in elsewhere" window.
    Looking in the applications tab of Windows Event Viewer i found the following.
    Faulting application name: GTA5.exe, version: 1.0.323.1, time stamp: 0x5527f187
    Faulting module name: myradioplayer64.dll, version: 2.2.9.10, time stamp: 0x54008e7b
    Exception code: 0xc0000417
    Fault offset: 0x00000000000352e0
    Faulting process id: 0x1d38
    Faulting application start time: 0x01d0787743ea5257
    Faulting application path: C:\Program Files\Rockstar Games\Grand Theft Auto V\GTA5.exe
    Faulting module path: C:\Windows\system32\myradioplayer64.dll
    Report Id: 14742683-e470-11e4-be49-d4bed9fd0096
    I believe MyRadioPlayer was a module i had installed for GTA 4. My wife, who has been runing GTA 5 next to me with no problem, didn't have it on her platform so i went into software manager and removed it.
    Havn't had an issue since.
    I did have to go into a help ticket and apologize for some mild snark as the problem was a mod i had added years ago and wasn't aware of, not a programming bug.
    Doubt it will help all of you but i hope it helps some of you."

• KacaKTV kullanıcısına yanıt
    Bende oyun AMD ile çalışmıyor video da kini denedim ama alt pencere yapınca direk durduruldu hatası veriyor Intel ile devam etsem de tam loading ekranı gelicek iken durduruldu hatası veriyor ne yapmam lağızım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-3708045A4 -- 20 Nisan 2015; 2:07:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spyhnx.

quote:

quote:

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU] bu hatayı alıyorum arkadaşlar play e basınca hiç görmedim başka alan yardım lütfen

Saatlerdir arıyorum bulamadım bişey beyler yardım

Bir çözüm bulabildin mi?

Dostum kendi kendine düzeldi nasıl oldu hiçbir fikrim yok ama

• BEYLER Social Club YÜKLÜYEMİYORUM NASIL YÜKLİYE BİLİRİM GTA 5 AÇAMADIM
  • Bunu deneyin. Her seferinde yapmanız gerekir.

Eğer belgelerimde o dosya yoksa ilk aşamayı atla. Bir sonraki girişlerinde uygularsın

1) Delete settings.xml file in Documents Folder
    2) Open Catalyst Control Center and set GTA5.exe and GTA5Launcher to Power Saving.
    3) Launch GTA V from the desktop icon.
    4) You'll get an error saying Minimum Hardware Recommended Check Failure, leave it opened and don't press anything yet.
    5) Go to the Catalyst Control Center and change GTA5.exe and GTA5Launcher back to High Performance.
    6) Press OK on the pop up error you got from GTA V.
    7) Now the game is running.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhoenixBurn -- 20 Nisan 2015; 3:25:39 >
  • BEYLER Social Club YÜKLÜ AMA AÇILMIYO VE GTA5 AÇIYORUM KARŞIMA EKRAN ÇIYO BENİ Social Club SAYFASINA HESAP BİRLESTİRMEYE YÖNLENDİRİYO VE GTA 5 BAŞLATIRKEN Social Club HESABA GİRİŞ YAPMIYO VARMI BİLEN ÇÖZÜMÜNÜ YARDIMCI OLURMUSUNUZ BOŞUNA PARA VERMIŞ GİBİ HİSSEDİYORUM KENDİMİ
  • Beyler bende bu hatayı alıyorum The Rockstar Game Services are unavailable. Please try again later or check the GTA Online Status page for main tenance and outage notifications - daha önce bu sorunu yaşamış olan arkadaşlar nasıl kurtulacağımızı anlatabilir mi?
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.