Şimdi Ara

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
15
Favori
78.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Konuyu okumadım daha önce yazıldı mı ama, RGSC sürümünde hatasız indirme ve kurulum için aşağıdaki adımları izleyin;
    (yapmadan önce hepsini okumanızı tavsiye ederim)

1) Hiç başlamadıysanız oyunu torrent aracılığı ile indirmenizi tavsiye ediyorum. Oyunun kendi launcher'ında zırt pırt hız düşmesi ve bazen aynı dosyaları tekrar indirmesi gibi sorunlar var.
    2) Rockstar'ın sitesinden "GTA V Setup Tool"u indirin, şu 175 MB civarı olan dosya.
    3) Setup Tool ile nereye istiyorsanız kurulumu yapın, masaüstüne gelen kısayolu çalıştırın, küçük bir ön güncelleme yapacak.
    4) Giriş yapma ekranı(login) gelince hemen giriş YAPMAYIN! Giriş yaparsanız oyunu baştan indirmeye başlayacak.
    5) Daha önceden indirdiğimiz dosyalardan ".rpf" uzantılı olanları "x64" ve "update" klasörlerini setup ile kurulum yaptığınız klasöre kopyalayın.
    6) Şimdi oyunu açıp login olun. Eksik olan ufak tefek dosyaları(bende 350MB civarı indirdi) kendisi tamamlayacaktır ve "Play" tuşu aktif olacaktır.

• Oyun icerisinde surekli calismayi durdurdu hatasi aliyordum denemedigim ayar kalmadi en sonunda dellendim format attim bir daha hata almadim .aklima gelen durum su daha once arma 3 altis life modunda yasadigim bir sikinti yuzunden cpu kullanimi ile ilgili bir ayar yapmistim formatla o ayar sifirlaninca duzelmistir diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakan

quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

quote:

Orijinalden alıntı: darko17

onboard kartla açılıyo oyun 7730m ile açılmıyo şaka gibi.

Aynen oyle cok sacma kisa zamanda yama gelmesi lazim

Onboard kart dedikleri İşlemcilerin üstündeki entegere hd 2500-3000-4000 serisi bunların GPU hızları 7730m kat kat üstün :D oyüzden açıyor

senin kart 525 mhz gpu hızı hd2500 ün yani i3 serisinin üstündeki entegre gpu hızı 1250 :D

o zaman 7870 de açmaması lazım 1000 mhz.

• arkadaşlar,, karşılaştığım ve çözümünü bulduğum bir sorunla karşılaştım bugün. faydası olması açısından belirtmekte fayda görüyorum.

şayet oyunu tıkladığınızda launcher hiç açılmıyorsa antivirus programınızı kapatıp tekrar deneyin. bende işe yaradı
  • Hocam formattan sonra düzeldi bende sorun
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

quote:

onboard kartla açılıyo oyun 7730m ile açılmıyo şaka gibi.

Aynen oyle cok sacma kisa zamanda yama gelmesi lazim

Onboard kart dedikleri İşlemcilerin üstündeki entegere hd 2500-3000-4000 serisi bunların GPU hızları 7730m kat kat üstün :D oyüzden açıyor

senin kart 525 mhz gpu hızı hd2500 ün yani i3 serisinin üstündeki entegre gpu hızı 1250 :D

o zaman 7870 de açmaması lazım 1000 mhz.

gta 5 için minimum 700 mhz gpu hız olması gerekmekte

• quote:

Orijinalden alıntı: Vastiel

Selamlar , yeni kullanıcı açarak , Nvidia yı devre dışı bırakarak fln update i yaptım . Şimdi oynamak istediğimde klasik ekran kartını devre dışı bırakıp açıyorum fakat launcher tam oyunu açacak gibi olurken siyah ekran geliyor ve GTA 5 yanıt vermiyor diyor. Ne yapılabilir bu durumda ?
    Kutulu aldım oyunu bu arada.

Arkadaslar bir tek ben mi yaşıyorum bu sıkıntıyı araştırdım bulamıyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Konuyu okumadım daha önce yazıldı mı ama, RGSC sürümünde hatasız indirme ve kurulum için aşağıdaki adımları izleyin;
    (yapmadan önce hepsini okumanızı tavsiye ederim)

1) Hiç başlamadıysanız oyunu torrent aracılığı ile indirmenizi tavsiye ediyorum. Oyunun kendi launcher'ında zırt pırt hız düşmesi ve bazen aynı dosyaları tekrar indirmesi gibi sorunlar var.
    2) Rockstar'ın sitesinden "GTA V Setup Tool"u indirin, şu 175 MB civarı olan dosya.
    3) Setup Tool ile nereye istiyorsanız kurulumu yapın, masaüstüne gelen kısayolu çalıştırın, küçük bir ön güncelleme yapacak.
    4) Giriş yapma ekranı(login) gelince hemen giriş YAPMAYIN! Giriş yaparsanız oyunu baştan indirmeye başlayacak.
    5) Daha önceden indirdiğimiz dosyalardan ".rpf" uzantılı olanları "x64" ve "update" klasörlerini setup ile kurulum yaptığınız klasöre kopyalayın.
    6) Şimdi oyunu açıp login olun. Eksik olan ufak tefek dosyaları(bende 350MB civarı indirdi) kendisi tamamlayacaktır ve "Play" tuşu aktif olacaktır.

Beni tekrar 60gb indirmekten kurtardın teşekkürler steam versiyonunu indirmiştim ama keyim rgsc idi çalışmıyordu steam istiyordu dediğin sıralamayı aynen yaptım 350 mb lik bir patch ve bugün çıkan patchi yükledi sorunsuz oynuyorum

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]

burada tam olarak ne diyor arkadaşlar? ben anlayamadım..

Dostum Çok uğraşlar sonucu hatanın sebebini buldum Sanada söyliyim ben çözdüm şuanda update yapıyor..

Önce bilgisayar hesabın ve rockstar hesabın türkçe karakter içermiycek üğ tarzı türkçe karakter olmıycak.

sonra modem arayüzüne gireceksin 192.168.1.1 yada 2.1 dir bunu ( adres çubuğuna yazıyorsun ve modeme giriş yapıyorsun kullanıcı adı şifre vardır bu kısmı hıc kullanmadıysan default dadır.. Kullanıcı adı admin şifre: ttnet yada admin yada boş olabilir.. 123456 gibi bişeyler dene olmassa önce oraya girmeyi çöz girdikten sonra DNS ayarını oradan 8.8.8.8 vs 8.8.4.4 yap sonra bilgisayarın dns ayarını bu şekilde yap Kullanıcı hesabını Yönetici Konumunda olduğundan emin ol Modemin Güvenlik Duvarını Devre dışı bırak Bilgisayarda Güvenlik duvarı v.b Antivirüs devre dışı bırak Daha sonra pc Yeniden başlat Sonra Masaüstündeki GTA V sağ tıkla YÖnetici olarak çalıştır... Gerisi Hooop Diye kendisi geliyor zaten..... Kolay gelsin

bende fiber internet var. acaba yine aynı ayarlar mı yapıcaz?

• GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU] bu hatayı alıyorum arkadaşlar play e basınca hiç görmedim başka alan yardım lütfen
  • wally west kullanıcısına yanıt
    oyunu nasıl hallettiniz peki, tekrarmı yüklediniz yedek felanmı aldınız
  • quote:

quote:

quote:

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]

burada tam olarak ne diyor arkadaşlar? ben anlayamadım..

Dostum Çok uğraşlar sonucu hatanın sebebini buldum Sanada söyliyim ben çözdüm şuanda update yapıyor..

Önce bilgisayar hesabın ve rockstar hesabın türkçe karakter içermiycek üğ tarzı türkçe karakter olmıycak.

sonra modem arayüzüne gireceksin 192.168.1.1 yada 2.1 dir bunu ( adres çubuğuna yazıyorsun ve modeme giriş yapıyorsun kullanıcı adı şifre vardır bu kısmı hıc kullanmadıysan default dadır.. Kullanıcı adı admin şifre: ttnet yada admin yada boş olabilir.. 123456 gibi bişeyler dene olmassa önce oraya girmeyi çöz girdikten sonra DNS ayarını oradan 8.8.8.8 vs 8.8.4.4 yap sonra bilgisayarın dns ayarını bu şekilde yap Kullanıcı hesabını Yönetici Konumunda olduğundan emin ol Modemin Güvenlik Duvarını Devre dışı bırak Bilgisayarda Güvenlik duvarı v.b Antivirüs devre dışı bırak Daha sonra pc Yeniden başlat Sonra Masaüstündeki GTA V sağ tıkla YÖnetici olarak çalıştır... Gerisi Hooop Diye kendisi geliyor zaten..... Kolay gelsin

bende fiber internet var. acaba yine aynı ayarlar mı yapıcaz?

farketmiyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Vastiel

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU] bu hatayı alıyorum arkadaşlar play e basınca hiç görmedim başka alan yardım lütfen

Saatlerdir arıyorum bulamadım bişey beyler yardım
  • Oyunu yedek aldım 0dan sistemi kurdum
  • wally west kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. rler, yakın zamanda düzeltemezsem ben öyle yapacağım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sedat.

Arkadaşlar hepiniz sağolun oyunu saat 5 gibi tamamen sorunları aşıp oyuna giriş yaptım.. Aslında oyun açılsın kayıt edip uyurum demiştim ama Șaaak diye görevle başlayınca birakamadim mecbur görevi yaptım.. Bu sefer dur şuna bakayım dur buna bakayım derken uykusuzluktan baş ağrısı eşliğinde şu saate kadar oyunda dolandım.. Oyun sorunsuzca yüklendi açılıyor oynanıyor akıcı şekilde maşallah.. Oyun bana ön sipariş parasini verdi 500.000 dolar silah milah aldım şuan 460.000 var ama bu para biteceğe benziyor.. Parayı nasıl çoğaltırim veya saklarım.. Para çok çabuk eriyo gibi..

Her neyse, Şimdi sıra taş gibi düşüp uyumakta acayip uykum var

Telefondan internete gir orada bankacılık sıstemı var oradan o anda yükselen fonlardan satın al bütün paranla daha sonra zaman geçtikte paranın arttıgını göreceksın ıhtıyac duydugunda çekersin

Bu dediğin sadece Online da oluyo dimi Single modda bulamadim veya yapamadim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sedat. -- 17 Nisan 2015; 23:08:10 >

• "GTA V Exited Unexpectedly" hatası için,
    Ekran kartım AMD HD 7670 bu çözüm bende işe yaradı
    1- Değiştirilebilir Grafik Yapılandıra gir.Ordan GTA V i Güç tasarrufu moduna al.
    2- Belgelerim/Rockstar/GTA V klasöründeki Settings.xml aç.
    3-<DX_Version value="2" /> şeklinde bir ayar olucak 2 yi 1 yap.
    4- Oyunu çalıştırıyoruz.
    5- Oyun açıldıktan sonra tekrar grafik ayarlarına geçip alt+tap ile yüksek performansa alıyoruz.
    6- Tekrar oyuna dön ve oyna.
    www.gtaturk.com/forum/G...-click-retry--301831/1/
  • arkadaşlar merhaba.

GTA V i 2 kere indirdim. (ilkinde problem çıktı ikinici olarak indirdiğimde sorun yoktu) oh dedim sonunda oynayabilicez fakat hatalar bitmedi.

1. olarak bilmem ne beach görevinde bir mahalleye giriyoruz ve sanırım garajı araştırmamız gerekir ama bende görev başlamıyor. garajın önünde kalıyorum ve esc ye bastığım zaman oyun donuyor olduğu yerde. ekranda bir yuvarlak dönüp duruyor.http://imgim.com/gta11.jpg

2. olarak online mode da tutoriale girdim ve tutorialde bazı yerler gözükmüyordu. tutorialin sonundahttp://imgim.com/sonhataa.jpg bu şekilde kalıyor.

anlayacağınız oyunu bir türlü oynayamadım.

bilgisayarım fena değil

Amd Radeon HD 6970 2 GB var. ayrıyetten 16 gb ram var. Oyunu D ye kurdum ve 443 gb alanda 351 gb boş.

ben inen dosyaların bozuk olduğu düşüncesindeyim varmı bir bilgisi olan ?

• Aşağıda yazdığım sorunun çözümünü bilen var mı acaba? Belirli bir süre oynadıktan sonra kapanıyor oyun.

corrupt game data. plaese reboot or reinstall the game
  • kendi paranla rezil olmak bu işte 170 lira para ver hem emeğe saygı için hemde düzgün problemsiz oyun oynayabilmek için bu parayı bayıl , ama işin sonunda crack bekler gibi sorunların çözülmesini bekle şuraya bakıyorum da bir sürü farklı farklı sorun; ayıp lan vallaha ayıp en çok blizzarda küfederdim şimdi rockstar blizzide geçti.

sabahtan beri bir kere online oynayamadım oyuna giriyor ama online mode a tıkladığımda hata veriyo '' dosya gerekli ama server a bağlanamadığından dosyaları indiremiyorum o yüzden açamam diyor'' hiç bulaşmayın gençler aklım olsa 1 tl bile vermezdim şu manzarayı gördükten sonra.

oyun muhteşem olmuş ama artık pek de kıymeti yok
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.