Şimdi Ara

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
15
Favori
78.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    oyun çıktığından beri arıyorum ama bulamadım çözümünü, aynı sorunu yaşayanlara rastladım ama çözüm yok. oyun çıktığından beri daha hiç oynayamadım fps çok kötü
  • rockstar sikleyip patch çıkarırsa oynıcaz inşallah.
  • Çöp kamyonlu para arabası soygun görevini, lanet olası franklinden michael'a geçerken(otomatik) oyunun kapanmasından sonra geçemiyorum.
  • yav ne cins oyun. o kadar para verdik hatalardan dolayı oynayamıyoruz iyi mi..
  • Arkadaşlar oyunu yükledim sonra oyunu açtım ama grafik kartınolarak inteli kullanıyor nvidiayı değil. Ayarlardım gtanın bütün her şeyinde nvidiayı kullan diye ama yine de intelle çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gta 5 simgesini tıklıyorum tepki vermiyor sorun ne olabilir?
  • Arkadaşlar 353mblik güncellemeden sonra code 1 hatasini aliyorim retry diyorum yine 353mb indiriyor yine ayni hata

• quote:

Orijinalden alıntı: AreYouReady2Die

Arkadaşlar 353mblik güncellemeden sonra code 1 hatasini aliyorim retry diyorum yine 353mb indiriyor yine ayni hata

Bunun cevabını bilen var mı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: darko17

rockstar sikleyip patch çıkarırsa oynıcaz inşallah.

aynen öyle. çözüm bulamadım güncelleme bekliyorum hala
  • dostlar normalde oyunu 45 fps de akıcı oynayabiliyorum fakat ne zaman denizde bi görev yapsam fps 10 lara iniyor takılmalar başlıyor. oyunu kapatana kadar da geçmiyor. bunu nasıl çözebilirim? direct x i ekran kartını güncelledim.

water detailsi de normal yaptığım halde aynı sorun devam ediyor.
    yardımlarınızı esirgemeyin şimdiden teşekkürler.

• Konuyu çok iyi düşünmüşsünüz

Oyunda hiç bir sorun yokken menüde fps çok fazla dalgalanıyor ve gideceğim yeri dahi zor işaretliyorum.

60 Hertz monitör sahipleri 60 seçebiliyor mu? Bende sadece 59 var ve sorunların bir kısmının bu yüzden olduğunu düşünüyorum.
  • Arkadaşlar bir siteden rgsc keyi aldım 39 dolara ve rockstar games social clubdan hesap açıp oyunun keyini girdim ve 130mb'lık bi gta5 installer indirdi ve bunu da kurduktan sonra masaüstüme gta5 simgesi çıktı. buna girdiğim zaman bir kaç saniye sonra bana bu hatayı veriyor

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]

oyunu daha indirmeye bile başlayamadım bunun yüzünden, ne yapmam lazım.? bir de torrentten indirip oyunu nasıl orjinal biçimde oynayabilirim? teşekkürler
  • Arkadaştaki hatayı bende alıyorum ne yapmamız lazım Orjinal Cd den kurdum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakan -- 17 Nisan 2015; 0:32:21 >
  • arkadaşlar aşagıdaki sistemde anlık fps düşüşleri yaşıyorum sebebini bir türlü anlayamadım ekran kartı bellek sınırı geçilmedi bütün ayarlar high,shadow mediumda, fxaa açık, advanced graphics kapalı 1920-1080p çözünürlükte yeri geliyor 15 fpslere kadar düşüyor genelde 30-60 Fps arasında seyrediyor ve şehir içinde oluyor bu durum

CORE İ3 3220 2 CORE 4 THREAD CPU
    CORSAİR VENGEANCE PRO 8 GB 1600 MHZ RAM
    ASUS GTX 650 Tİ BOOST 2 GB 192 BİT GDDR5 EKRAN KARTI

Sıcaklıklarda cpu maksimum 59 ekran kartıda maksimum 66 dereceyi gördü daha ötesine geçmiyor sıcaklıklar oyunu çalıştırırken arkaplanda ram ve cpu'yu etkileyecek herhangi bir program çalıştırmıyorum

Önerilerinizi bekliyorum
  • quote:

Arkadaşlar kutulu olarak aldım oyunu sabahtan beri uğraşıyorum lütfen bir yardım edin :(

55GB boyutundaki oyunu ilk DVD ile kurdum. sonra 5GB Update yaptım etti 60GB.

Ondan sonra ayrı bir update penceresi açıldı ve tekrar 5GB indirdi bitti kapandı tekrar bir update penceresi açıldı ve şimdi 2.10GB indiriyor. arkadaşlar neden oluyor bu steam üzerinden almadım ? yardım edin lütfen.

Dostum bende kutlu aldım nasıl kurdun bana bı anlatırmısın 1 den başladım 7 cd de kurdum sonra 1 cd takmamı ıstedi taktım gta5 logosu cıktı sonra bi ekran çıkıyo bağlantı hatası gibi bişey çıkıo yukarıda arkadaşa çıkandan resmini atmış aynısı nasıl update ediyorsun bi anlatırsan sevinirim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: efemelih

Beyler merhaba Gta v online da bir sıkıntı yaşıyorum,
    Oyuna giriyorum.( launcher hatasini aygit yöneticisindeki devredışı bırak yolu ile geçiyorum. Oyun açılıyor. Sonra Online mod a geçiyorum ve arkadaşımın serverina katıl diyorum ancak sag altta loading yazıyor dönüp duruyor derken takılıyor ve görev sonlandir geliyo.

Varmı emsal bir sorun yaşıyan?

Sorunum güncel arkadaşlar

• quote:

Arkadaşlar 353mblik güncellemeden sonra code 1 hatasini aliyorim retry diyorum yine 353mb indiriyor yine ayni hata

Verdiğim linkteki dosyayı indirip kurun. Sorun ortadan kalkıyor. Virüs gibi bir durum yok. Kendim indirip denedim, sorun ortadan kalktı.

https://mega.co.nz/#!b9YH2a7J!--mcJar5NaPNE_5PIql1rG7k0MQDAGq2KVzGNcsT3Z0
  • quote:

Orijinalden alıntı: Unshaken Darkness

quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

Arabayla hızlı giderken textureler ve objeler çok geç yükleniyor sizdede öyle mi?

Ekran karti, islemci, ram vb eklerseniz daha kolay yardimci oluruz

Sistem baya düşük hocam.

Core 2 Duo, 4GB RAM, AMD HD5570.

Başkalarında da varmış bu sorun netten baktım.

Core 2 duo aciyormu hocam. En az 4 cekirdek istiyor diye biliyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teterboro

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]

burada tam olarak ne diyor arkadaşlar? ben anlayamadım..

Dostum Çok uğraşlar sonucu hatanın sebebini buldum Sanada söyliyim ben çözdüm şuanda update yapıyor..

Önce bilgisayar hesabın ve rockstar hesabın türkçe karakter içermiycek üğ tarzı türkçe karakter olmıycak.

sonra modem arayüzüne gireceksin 192.168.1.1 yada 2.1 dir bunu ( adres çubuğuna yazıyorsun ve modeme giriş yapıyorsun kullanıcı adı şifre vardır bu kısmı hıc kullanmadıysan default dadır.. Kullanıcı adı admin şifre: ttnet yada admin yada boş olabilir.. 123456 gibi bişeyler dene olmassa önce oraya girmeyi çöz girdikten sonra DNS ayarını oradan 8.8.8.8 vs 8.8.4.4 yap sonra bilgisayarın dns ayarını bu şekilde yap Kullanıcı hesabını Yönetici Konumunda olduğundan emin ol Modemin Güvenlik Duvarını Devre dışı bırak Bilgisayarda Güvenlik duvarı v.b Antivirüs devre dışı bırak Daha sonra pc Yeniden başlat Sonra Masaüstündeki GTA V sağ tıkla YÖnetici olarak çalıştır... Gerisi Hooop Diye kendisi geliyor zaten..... Kolay gelsin

• quote:

Orijinalden alıntı: tkblack

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: KacaKTV

quote:

Arabayla hızlı giderken textureler ve objeler çok geç yükleniyor sizdede öyle mi?

Ekran karti, islemci, ram vb eklerseniz daha kolay yardimci oluruz

Sistem baya düşük hocam.

Core 2 Duo, 4GB RAM, AMD HD5570.

Başkalarında da varmış bu sorun netten baktım.

Core 2 duo aciyormu hocam. En az 4 cekirdek istiyor diye biliyorum

https://www.cpubenchmark.net/cpu_list.php

Bu siteden İşlemcinizin Puanını görebilirsiniz GTA 5 açmak için İşlemciniz Minimum 2800 puan almak zorunda Kolay gelsin..

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.