Şimdi Ara

GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU] (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
686
Cevap
15
Favori
78.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: PhoenixBurn

Bunu deneyin. Her seferinde yapmanız gerekir.

Eğer belgelerimde o dosya yoksa ilk aşamayı atla. Bir sonraki girişlerinde uygularsın

1) Delete settings.xml file in Documents Folder
    2) Open Catalyst Control Center and set GTA5.exe and GTA5Launcher to Power Saving.
    3) Launch GTA V from the desktop icon.
    4) You'll get an error saying Minimum Hardware Recommended Check Failure, leave it opened and don't press anything yet.
    5) Go to the Catalyst Control Center and change GTA5.exe and GTA5Launcher back to High Performance.
    6) Press OK on the pop up error you got from GTA V.
    7) Now the game is running.

Hocam 4. adımdaki error'u ben artık almıyorum , direk oyuna giriyor pc . Bu sorunun daha kalıcı bir çözümü yok mu acaba ?

• lovekrand kullanıcısına yanıt
    Her seferinde belgelerimdeki o dosyayı silerseniz uyarı gelecektir. Kalıcı çözüm yok malesef. Resmi güncelleme beklemek zorundayız
  • Arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba? Kısa özet geçmek gerekirse grafiklerin yüklenmesi belli bir alan içinde gerçekleşiyor. Fark ettiseniz çevremden 2m uzaklığa kadar gölgeler daha net anlamda yüklenmiş oluyor. Ayrıca yüklenen bölümde piksellenme gibi bir şey gereçkeleşiyor. Bu sorun yolda arabayla giderken yol çizgilerinin yüklenmesi sırasındada gerçekleşiyor. Çizgiler 10mye kdar bulanık yükleniken 10m içine girince daha net bir hal alıyor. Bütün grafik ayarlarını kurcaladım ama bu sorunu çözecek grafik ayarını bulamadım. Fikirlere açığım.
    GTA V Sorunlar & Hatalar İçin Yardımlaşma Konusu [ANA KONU]

• Eyvallah hocam sonunda girebildim ,:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • oyun her seferinde intro bitince durduruldu hatası veriyor yardım edebilirmisiniz
  • arkadaşlar bu hatayı alıyorum lütfen yardım edin
  • quote:

Orijinalden alıntı: The Tardis

Arkadaşlar böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba? Kısa özet geçmek gerekirse grafiklerin yüklenmesi belli bir alan içinde gerçekleşiyor. Fark ettiseniz çevremden 2m uzaklığa kadar gölgeler daha net anlamda yüklenmiş oluyor. Ayrıca yüklenen bölümde piksellenme gibi bir şey gereçkeleşiyor. Bu sorun yolda arabayla giderken yol çizgilerinin yüklenmesi sırasındada gerçekleşiyor. Çizgiler 10mye kdar bulanık yükleniken 10m içine girince daha net bir hal alıyor. Bütün grafik ayarlarını kurcaladım ama bu sorunu çözecek grafik ayarını bulamadım. Fikirlere açığım.

Bende de buna benzer bir sorun var eğer çzöüm bulursan benide bilgilendirir misin ?

• Bugün böyle bir problem alıyorum, bu problemi yaşayıp çözen var mı arkadaşlar?
  • oyun açılmıyor arkadaşlar. torrentten indirip 2-3 gündür oynuyordum. bugün yanlışlıkla launcher e değilde gtaplay e tıkladım ve güncelleme yapmaya başladı iptal ettim hemen. sonra oyuna girmeye çalıştım. güncellemeyi yapın öyle girin falan yazıyordu. neyse tıkladım tekrar yaptı ama şimdi de giremiyorum. social klub nick ve şifre soruyor. eskiden öyle bişi yoktu. nasıl eski haline geri çevirelibilirim
  • ben de direk social club sign in diyor,1.5.8 sürümünü indirip kurdum ama,ilk introdan sonra bu ekran çıkıyor hikaye moduna falan giremiyorum hiç.Yok mu social club ı iptal etme gibi bir durum?
  • Arkadaşlar kodu aldım hiç biyerden ne aktifleştirme ne bişey hiç bişey yapmadan oyunu indirdim keyi yazdım gta 5 activation code already in use yazdı ne yapmam gerekiyo rockstara ticket attım cevap vermediler alalhaşkına biri yardımcı olsun 130 tl param çöpemi gitti 1 hafta oldu çözemedim şu sorunu rockstardan kaynaklanan bi sorunmu herkestemi var bu sorun yada bana gönderilen kodmu hatalı benmi kazıklandım

• Grafik ayarlarini degistirdigim zaman restart atilsin mi diye soruyor eved dedigimde calismayi durdurdu hatasi aliyorum cozumu var mi?

• Bu ne biçim iştir ya. Oyunu aldık oynayamıyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smashed

oyun her seferinde intro bitince durduruldu hatası veriyor yardım edebilirmisiniz

tıpatıp aynı hata çözümü bulunca söyler misniiz ? bir de driverınız nedir söyler misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KieWoneR

quote:

Orijinalden alıntı: Smashed

oyun her seferinde intro bitince durduruldu hatası veriyor yardım edebilirmisiniz

tıpatıp aynı hata çözümü bulunca söyler misniiz ? bir de driverınız nedir söyler misiniz ?

çözümü bulabilsem keşke format attım şimdi sadece intel driveri yüklü amd yi yüklemedim bide böyle deniycem bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbaranulutas

Bugün böyle bir problem alıyorum, bu problemi yaşayıp çözen var mı arkadaşlar?

aynen cevap var mı
  • Beyler bende oyunu kutulu aldım, düzgünce kurdum ama setup bittikten sonra otomatik açılan bu bölümü geçemiyorum. fikri olan varmıdır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: akke4323

quote:

Konuyu çok iyi düşünmüşsünüz

Oyunda hiç bir sorun yokken menüde fps çok fazla dalgalanıyor ve gideceğim yeri dahi zor işaretliyorum.

60 Hertz monitör sahipleri 60 seçebiliyor mu? Bende sadece 59 var ve sorunların bir kısmının bu yüzden olduğunu düşünüyorum.

Menüde sorun yaşayan yok mu arkadaşlar?

Menüde FPS inanılmaz artıyor o yüzden çok takılıyor hareket bile edemiyordum ki VSYNC ON yapıp FPS'yi 60'a kilitledim sonra sürekli 60'da kaldığı için menüde takılma olmadı.

• quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

quote:

Oyunda hiç bir sorun yokken menüde fps çok fazla dalgalanıyor ve gideceğim yeri dahi zor işaretliyorum.

60 Hertz monitör sahipleri 60 seçebiliyor mu? Bende sadece 59 var ve sorunların bir kısmının bu yüzden olduğunu düşünüyorum.

Menüde FPS inanılmaz artıyor o yüzden çok takılıyor hareket bile edemiyordum ki VSYNC ON yapıp FPS'yi 60'a kilitledim sonra sürekli 60'da kaldığı için menüde takılma olmadı.

Bugün gelen güncelleme ile sorun çözüldü hocam dilerseniz V-Sync kapatarak kontrol edin.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: msahin55

quote:

quote:

Bugün gelen güncelleme ile sorun çözüldü hocam dilerseniz V-Sync kapatarak kontrol edin.

Güncellemeden sonra oyundaydım zaten fark yok.

Edit: Yanlış mesaja cevap yazdım. Tamam bakarım birazdan. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0D5961688 -- 22 Nisan 2015; 0:16:10 >

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.