Şimdi Ara

GTA V Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar R9 290 ve i5 3470 bileşenlerine sahibim.Gta v oynarken cpu kullanımı %100 e çıkıyor.Cpu sıcaklığı ise 60-65 arası değişiyor. Gpu da %100 ken bi %17 düşüyor sonra tekrar çıkıyor.Ama bu cpu sorunu sadece gta v'te var.Skyrimde cpu kullanımı %40 mesela.Cpu soğutucu kullanmıyorum.Gta v ayarlarımı isehttp://gtaforums.com/topic/792323-optimal-60fps-settings-for-my-pcr9-290-need-help/ bu forumdan yaptım.Fakat sorunum hayla aynı.Bu sorun genellikle arabaya binip hız yapınca başlıyor.Nüfus falan hepsi en düşükte.Darboğaz yaptıgını düşünmüyorum ben.Çünkü diğer oyunlarda %70 in bile üstünü görmedim.Sizin görüşleriniz neler ?
    (Yazım yanlışları için kusura bakmayın yardımlarınızı bekliyorum)
     GTA V Sorunu

• frezpack976 F kullanıcısına yanıt
    Yüksek ihtimal dar boğaz var hocam CPU %100 oluyorsa ekran kartı kullanımının düşmesi gayet bilindik bir hadise olup CPU nun r9 290 GPU'sunu kaldıramadığının bir göstergesi olarak söyleyebiliriz özellikle gta 5 gibi bir oyunda gözlenebilecek bir olay bilgisayarında the witcher 3 yada Battlefield 4 varsa onla da test etmeni öneririm belli sorunlar yaşayabilirsin.
  • berkcano B kullanıcısına yanıt
    Gpunun %17ye dusmesi cok ilginc bende phenom ii x4 955 var 3.7 ghz yaptim. Gtx 960 ekran kartiyla hemen hemen ayni ayarlar (msaa reflection off msaa x2 ve txaa acik) cpu kullanimi 90-100 gpu ise yeri geldiginde 99 bazen 79 oluyor 17 oldugunu gormedim daha. Fps degerleriniz nasil gpu 17 oldugunda? Ben min 45 gordum. Darbogaz illaki vardir fakat bukadar dusmemesi gerekiyor benden cok daha iyi islemciniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyununuz korsan ise patch uygulayın. Oyundan kaynaklanan sorun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar oyunum korsan değildir.Orjinaldir.5 aydır kasayı açmıyorum.Termal macun vs. ellemedim hiç bunla alakalı bir sorun olabilir mi ?Bence darboğazlık bir durum yok yani sadece gta 5 de yapıyor bunu.Oyun ile ilgili bir sıkıntı vardır belki.
  • Ayrıca gpu kullanımı düşünce cpu kullanımı artıyor.Az önce mesela gpu %1 e düştü cpu kullanımı ise 80 den yukarı her zaman için.
  • Imzamdaki sistemle full hd sabit 60 fps. Islemci darbogazi ile alakali oldugunu sanmiyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Steam GTA V indirme sorunu
    9 yıl önce açıldı
    GTA V Renk sorunu
    9 yıl önce açıldı
    GTA V ONLINE Ev sorunu
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Sistemde cpuyu zorlayan virüs olabilir tam tarama yaptır temizlensin bi güzel.Gta5 işlemciye çok yükleniyor zaten adveced graphicsi tamamen kapat popülasyon zımbırıları var nufüs yoğunlu çeşitliliği felan onları kıs işlemci rahatlasın

• O işlemcinin darboğaz yapması imkansız.
    Bütün sürücülerinizin güncel olduğundan emin olun.
    Şu programla da bir tarama yapın bence;
    https://www.malwarebytes.org/mwb-download/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realthing -- 25 Şubat 2016; 11:03:37 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.