Şimdi Ara

GTA V ONLINE Ev sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
8.840
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 3 tane gayrimenkul alma hakkımız var ya benim 2 ev bi tane de garaj var evlerden birisi high-end birisi de pasifik standart heisti için alınmış içinde kruma olan çöp bir ev ve property listesinde sıraları 1-çöp ev 2-garaj 3-lüks ev olarak ve her defasında çöp evde doğuyorum bu sıradan dolayımı böyle bunu evleri satmadan nasıl değiştircem lüks evde doğması lazım tüm heistler orda açılıyor çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up beyler yardım

• şuan tam hatırlayamadım ama m ye bastığın zaman respawn mı ne öyle bişeyle başlayan bişey görceksin. Ordan seçersin nerden başlamak istediğini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Night_Noise

şuan tam hatırlayamadım ama m ye bastığın zaman respawn mı ne öyle bişeyle başlayan bişey görceksin. Ordan seçersin nerden başlamak istediğini.

Aynen öyleymiş :) hallettim

• quote:

şuan tam hatırlayamadım ama m ye bastığın zaman respawn mı ne öyle bişeyle başlayan bişey görceksin. Ordan seçersin nerden başlamak istediğini.

hocam ps3 için ne yapacağız bilgin var mı? Standart bi ev var ama hala sokaklarda başlıyor oyuna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

quote:

hocam ps3 için ne yapacağız bilgin var mı? Standart bi ev var ama hala sokaklarda başlıyor oyuna.

Aynı yöntemle oluyor hocam. O menüye ps3 te nasıl giriliyo bilmiyorum ama o menüye girdiğin zaman respawn bölümüne gelip evini seçiceksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Hawk.

quote:

Selecte basili tutman yeterli :) Bir de modder tanidigin var mi :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA IV HerYerde Aynı Araba Sorunu
    12 yıl önce açıldı
    gta 5 online olamama sorunu
    9 yıl önce açıldı
    starcraft 2 internet sorunu
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Pasific standart için evin fiyatı ne kadar bu akşam satın alıcam onu pasifik kasmak için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.