Şimdi Ara

GTA Vice City 2009 ?? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orjinalden alıntı: BaYDoGaN

Daha 4 çıkmadı PC'ye yavaş.

hacı ne güldürdün beni ya
  • Vice City'nin renkliliğini, işletilebilen yerlerinin fazlalığını özledim. Keşke doğru olsa.
  • quote:

Orjinalden alıntı: rasmon

Vice City'nin renkliliğini, işletilebilen yerlerinin fazlalığını özledim. Keşke doğru olsa.

Bırak çıkmasın yahu. Vice city'nin küçücük bi haritası var
  • bence kesinlikle gelmez
  • adamlar oyun mu basıyo ya dakka da bi oyun olmaz ki daha gta 4 pc ye bile gelmedi kesinlikle yanlış
  • gelsin bende mayo gicem
  • GTA IV yeni bitti 2009 da çıkıcağını sanmıyorum 2009 da san andreas stories gibi sinden bişi çıkar (bkz vice city stories liberty city stories) 2010 da GTA V : Vice City olarak karşımıza çıkabilir

ama Vice City nin yeni versiyonunun gelecegini zannetmiyorum

map çok küçük
  • arka tarafım kadardı map afedersiniz.......gta 4 4ever
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

Söylentiler, internetin vahşice karşısında o GTA'in sonraki gezisini koşuyor, evet, sonraki gezi, GTA IV, 2009'da yardımcı şehrin işi bitik bulvarında koyulacak olduktan sonra. GTA IV'den bir yıl sonra tek? İyi, o, mümkün olabilirdi, GTA ahlaksızlık şehrine bakabilirdi, o, GTA III'den bir yılda sonra bırakıldı, ama yeni donanımla mümkün olduğuna bağlı olmaksızın ve teknoloji şimdi, bilinmeyendir

Hemençevir'in çevirisi

Bu yine iyi çeviriyormuş Siz bide benim eskisini görseydiniz Aslında en iyisi Babylon ( Şu anda bunu kullanıyorum ) Hem sözlük hem çevirmen Çok güzel çeviri yapıyor hemde her dile ... Türkçe'den her dile çeviri yapıyor Kısacası gerekli sözlükleri ile Babylon her dilden her dile çeviri yapıyor hemde güzel bir şekilde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 8 Eylül 2008; 21:09:03 >

• xX_Warlock_Xx

altına bu bir reklamdır yazısını koymayı unutmuşun
  • quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

xX_Warlock_Xx

Reklam yapmadım ki ... Ayrıca programın reklamını niye yapayım ki Sadece hemençeviri i kullanmış arkadaş ( Program mı yoksa web üzerinden mi çeviri yapıyor bilmiyorum ) Çeviri kötü olunca bende benimkini önerdim

• quote:

Orjinalden alıntı: hacı_yatmaz

xX_Warlock_Xx

• istanbullu karateci

dikkat edin bu herif post kasıyor devamlı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı_yatmaz -- 8 Eylül 2008; 21:34:05 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

Tony.

naptın hocam sen yaa köpek mi bu kırıldım walla
  • Vice City çıkarırsa dilerim bu sefer değişik 1 şey yaparlar. Aynı konu. Aynı düzenek...

Biz kaçanız hep
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

Tony.

Tommy daha doğru olurdu kanaatimce
  • Vice City cıkmasın ama San Andreas Stories Cıkarsa cok müthis olur
  • Tommy Vercetty, Huh? Vice City'nin Senaryosu İyidi Valla. Gta Serilerinde En Uzun Süre Oynadığım Oyun Vice City'ydi. Ama 2009 Çok Erken Pek Gerçekçilik Payı Yok Bence...
  • Evet bende Vice City'i daha çok seviyorum.Samimi bir atmosferi var.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.