Şimdi Ara

GTA Vice City 2009 ??

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    http://rockstaruncut.com/gta-to-return-to-vice-city-in-2009/

keşke vice city'e geri dönsek Tommy gibi adam varmı

• GTA SERİSİ 2009 DA VİCE CİTY YE GERİMİ DÖNÜYOR

son oyunuyla hızlı bir çıkış yakalayan gta serisi yeni bir oyun aşamasında evet yanlış duymadınız
    gta 4 ten sonra oyun vıce city ye 2009 yılında geri dönüyor dönüyor hatırlayacağınız gibi gta 3 ün ardından çıkan vice city yeni bir teknelojiyle ekranlarımıza misafir olmuştu
    yeni vice city nin 2009 da çıkması planlanıyor.....

nasıl çeviri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hacı_yatmaz -- 8 Eylül 2008; 16:47:06 >
  • keşkee
  • süper olur
  • Söylentiler, internetin vahşice karşısında o GTA'in sonraki gezisini koşuyor, evet, sonraki gezi, GTA IV, 2009'da yardımcı şehrin işi bitik bulvarında koyulacak olduktan sonra. GTA IV'den bir yıl sonra tek? İyi, o, mümkün olabilirdi, GTA ahlaksızlık şehrine bakabilirdi, o, GTA III'den bir yılda sonra bırakıldı, ama yeni donanımla mümkün olduğuna bağlı olmaksızın ve teknoloji şimdi, bilinmeyendir

Hemençevir'in çevirisi
  • Sanmıyorum Vice city çıkacağını daha 4 ü adamlar yeni bitirdiler
  • quote:

Orjinalden alıntı: OraLeTH_

Söylentiler, internetin vahşice karşısında o GTA'in sonraki gezisini koşuyor, evet, sonraki gezi, GTA IV, 2009'da yardımcı şehrin işi bitik bulvarında koyulacak olduktan sonra. GTA IV'den bir yıl sonra tek? İyi, o, mümkün olabilirdi, GTA ahlaksızlık şehrine bakabilirdi, o, GTA III'den bir yılda sonra bırakıldı, ama yeni donanımla mümkün olduğuna bağlı olmaksızın ve teknoloji şimdi, bilinmeyendir

Hemençevir'in çevirisi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTA Vice City Görev Listesi
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Söylentiler, internetin vahşice karşısında o GTA'in sonraki gezisini koşuyor, evet, sonraki gezi, GTA IV, 2009'da yardımcı şehrin işi bitik bulvarında koyulacak olduktan sonra. GTA IV'den bir yıl sonra tek? İyi, o, mümkün olabilirdi, GTA ahlaksızlık şehrine bakabilirdi, o, GTA III'den bir yılda sonra bırakıldı, ama yeni donanımla mümkün olduğuna bağlı olmaksızın ve teknoloji şimdi, bilinmeyendir

Hemençevir'in çevirisi

nasıl cümleler bunlar

• Gta bu ne olacağı belli olmaz.
  • sanmıyorum 2010 da çıkar heralde gta 5
  • quote:

Hemençevir'in çevirisi

Seviyorum hemençeviri

Gta VC deki renkliliği özledim gerçekten gelse fena olmaz.

• bence gelmez
  • Tony.
  • aynen tommy bir başkaydi hem karizmasi hemde yeni nesil pc oyunlarinda tommy nin yeni karakter görüntüsünü cok mu cok merak ediyorum sahsen ben gta ıv da tommy i bekliyordum ama elin ruslarini koymuslar niko gibi adamlari
  • eğer yeni GTA çıkacaksa 2010 dan önce çıkmaz bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: ProtezBacak

Tonmmy.

• Tommy gel geri Tommy
  • Vice city en nefret ettiğim gta oyunudur.Hiç abartmıyorum bedava gta 2 mi yoksa bedava vice city mi verelim deseler ben gta 2'y seçerdim...

Gta oyunları arasında atmosferi en b*ktan oyun vice city'e ait.
  • Gta serilerinden en sevmediğim vice city

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirhan Terzi -- 8 Eylül 2008; 19:53:16 >
  • Daha 4 çıkmadı PC'ye yavaş.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.