Şimdi Ara

!!!Gta Vice City'i geçenler ve anlayanlar ufacık bir soru!!!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • GTA VC de geçemadiğim biyer var ask yumrugu mu oyle bişedi yav onda bi limuzine binip bombadan kurtuluyosun ya ondan sonra pembe biyere götürüyorum sonra ask yumruğunu geberttin beceremedin yazıyo sonra oyun donuyo ctrl+alt+delete yapmadan çıkmıyoooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! yardım demeyi unuttum

• Dostum o bölümde yapman gereken tek şey hızlı bir şekilde arabayı sürmek.Orda bir hız limiti var onun altına düşmemen lazım bir süre sonra elemanlar söküyor bombayı o zaman bitiyor bölüm.Ama gerisini hatırlamıyorum.Resim koyarsan daha iyi olur.

• resim nasıl koyuluyo???????????
  • Mesaj yazarken resim ekleme var aşağıda ordan koycan.

• Nasıl anlatayım bak şimdi limuzini hızlı ve kaza yapmadan rıhtıma götür. Oradaki dönemeçi hızla dön bomba etkisiz hale geldi yazacak. Senin oyununda Oğuz Gürsel'in Türkçe Yaması varsa eğer böyle yazar. Sonra o pembe yere git konser verecekler onu dinle ve bitir.

Edit: Çeşitli hataları düzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ak47rep -- 26 Şubat 2015; 17:11:51 >
  • Vallahi o kadar uzun zaman olduki dediğim gibi resim koy.Mesaj yazdığın yerden koycanHzılı cevap tan değil ama cevapla dan gircen.

!!!Gta Vice City'i geçenler ve anlayanlar ufacık bir soru!!!
  • desteklemiyooooo
  • he he he sanırım senin sorununu biliyorum dostum sen mutlaka gta vc nin üzerine real vice city yi yüklemişsin sorun görevi yapsan bile ekran donuyo hiç bişey yapamıyorsun ve görevi iptal etmek zorunda kalıyorsun. oynamayalı uzun zaman oldu ama hatırladığım kadarıyla arabayı normalde binanın önüne nasıl park ediyorsan tam tersi şekilde park etmeyi deneyeceksin olması lazım eğer olmasza kaldırıma parketmeye çalış vs vs kombinasyon yap olacağına eminim
  • Teşekkür ederim!!!!
  • Evet Real Vice'yi yüklemiştim olmazsa napalım bizde vercetti konağındaki görevleri yaparız yani benim diazdan aldığım konaktaki V deki yerdeki görevdeki cam kırmayı zorla yaparız

• geçtim bitirdim aşk yumruğunu geçtiiim sağolun!!!!!

• iyi oyunlar
  • Arkadaşım
    orda belli bir sure var ozaman kadar yavaaslamıyacan odan sonra pembe daireye gidicen ve görev bitiyo

Saygılarımla
  • pembe biyere götürüyorum sonra ask yumruğunu geberttin beceremedin yazıyo sonra oyun donuyo ctrl+alt+delete yapmadan çıkmıyoooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!!!! diye diyorumya ama zaten geçtim sağolun varolun
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.