Arkadaşlar sizden ricam şu oyunu kurmamda yardımcı olmanız. Kardeşim kopya bir Gta4 oyunu almış 2 dvd halinde fakat bir türlü kuramadım oyunu bilgisayarıma. Dvd içerisinden böyle bir kurulum yazısı çıktı fakat hiç bişi anlamadım. Dikkatli takip edin aksi halde oyunu kaldırıp tekrar kurmanız gerekir!
oyunun kurulumu rusçadır oyunu her zamanki gibi nasıl oyun kuruyorsak öyle kuruyoruz kurulum uzun sürecektir ben 3,5 saatte kurdum haberiniz olsun normalde oyun 4 dvd olarak çıkmıştır 2 dvd ye sıkıştırılarak düşmüştür bu yüzden de yüklemek uzun sürer ama oyun kurulduktan sonra 4 dvd gibi full tam sürümdür yani eksiksiz olarak kurulum olacaktır oyunu kurmaya başlayın 1. dvd bittikten sonra sizden 2. dvd yi isteyecektir 2.dvd yi koyduktan sonra yüklemeye devam edin isterseniz bilgisayar başında beklemeyin işiniz varsa işinizi yapın 2. dvd den sonra en az 2-3 saat daha yükleme yapacaktır. yükleme bittikten sonra dvd 2 ye girip oradaki Redist klasörüne girin ve sıra ile programları kurun aşşağıda sıra ile yazdım programları kurduktan sonra masaüstüne gelen oyunun simgesinden yuna başlamak için tıklayın açılan penceredeki yazıyı okumak için aşşağıya doğru çekin I ACCEPT THESE TERMS yazan yere tıklayın sonra açılan pencereyi kapatın sonra Skip Login yazan yere tıklayın açılan yerde solda PLAY yazan yere tıklayın sonra ok diyin bi daha ok diyin sonra oyun başlayacaktır ( açılan siyah pencereyi sakın kapamayın ) oyun açıldıktan sonra start diyelim sonra size enter yes esc no tuşu ile ilgili soru soracaktır siz esc tuşuna basın oyunda ilk görevi yaptıktan sonra odaya giriceksiniz ondan sonra size tekrar soracaktır enter yes esc no diye bu sefer enter diyoruz Microsoft Games for Windows - LIVE açılıyor sonra yukarıda açılan yerde üst taraftaki seçeneği seçiyoruz yes diyoruz sonra create nev profile diyoruz sonra create offlıne profile yi seçip isim veriyoruz submit diyoruz sonra done diyip devam edicez oyunu daha sonra açtığımız zaman kaldığımız yerden devam etmek için home tuşuna basmanızı ister home tuşuna basın sonra isim verdiğiniz yere gelip tekrar home tuşuna basın ve kaldığınız yerden devam edin.
1-Kısayol DXSETUP 2-windowsxp-kb936929-sp3-x86-trk_5AAF60501636AF08C97EF1C18F1315F4ED6FBCDF ( xp niz sp3 ise kurmana gerek yok) 3-gfwlivesetupmin 4-dotnetfx3 5-dotnetfx3_x64 6-umdf 7-vcredist_x64 8-vcredist_x86 9-wmfdist11 10-wmpappcompat 11-xliveredist
iyi eğlenceler...
TuSuu@M@ saygılarla :))
Lütfen bu konuda ayrıntılı bir anlatımı varsa yazarsanız seviniri. İşletim sistemim Win7
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme