Şimdi Ara

Gta4 kurulumiçin yardım lütfen.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.120
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sizden ricam şu oyunu kurmamda yardımcı olmanız. Kardeşim kopya bir Gta4 oyunu almış 2 dvd halinde fakat bir türlü kuramadım oyunu bilgisayarıma.
    Dvd içerisinden böyle bir kurulum yazısı çıktı fakat hiç bişi anlamadım.
    Dikkatli takip edin aksi halde oyunu kaldırıp tekrar kurmanız gerekir!

oyunun kurulumu rusçadır oyunu her zamanki gibi nasıl oyun kuruyorsak öyle kuruyoruz
    kurulum uzun sürecektir ben 3,5 saatte kurdum haberiniz olsun normalde oyun 4 dvd
    olarak çıkmıştır 2 dvd ye sıkıştırılarak düşmüştür bu yüzden de yüklemek uzun sürer
    ama oyun kurulduktan sonra 4 dvd gibi full tam sürümdür yani eksiksiz olarak
    kurulum olacaktır oyunu kurmaya başlayın 1. dvd bittikten sonra sizden 2. dvd yi isteyecektir
    2.dvd yi koyduktan sonra yüklemeye devam edin isterseniz bilgisayar başında beklemeyin işiniz
    varsa işinizi yapın 2. dvd den sonra en az 2-3 saat daha yükleme yapacaktır.
    yükleme bittikten sonra dvd 2 ye girip oradaki
    Redist klasörüne girin ve sıra ile programları kurun aşşağıda sıra ile yazdım programları kurduktan sonra masaüstüne
    gelen oyunun simgesinden yuna başlamak için tıklayın açılan penceredeki yazıyı okumak için aşşağıya
    doğru çekin I ACCEPT THESE TERMS yazan yere tıklayın sonra açılan pencereyi kapatın
    sonra Skip Login yazan yere tıklayın açılan yerde
    solda PLAY yazan yere tıklayın sonra ok diyin bi daha ok diyin sonra oyun başlayacaktır ( açılan siyah pencereyi sakın kapamayın )
    oyun açıldıktan sonra start diyelim sonra size enter yes esc no tuşu ile ilgili soru soracaktır
    siz esc tuşuna basın oyunda ilk görevi yaptıktan sonra odaya giriceksiniz ondan sonra
    size tekrar soracaktır enter yes esc no diye bu sefer enter diyoruz
    Microsoft Games for Windows - LIVE açılıyor sonra yukarıda açılan yerde üst taraftaki
    seçeneği seçiyoruz yes diyoruz sonra create nev profile diyoruz sonra
    create offlıne profile yi seçip isim veriyoruz submit diyoruz sonra done diyip devam edicez
    oyunu daha sonra açtığımız zaman kaldığımız yerden devam etmek için home tuşuna basmanızı
    ister home tuşuna basın sonra isim verdiğiniz yere gelip tekrar home tuşuna basın ve kaldığınız
    yerden devam edin.

1-Kısayol DXSETUP
    2-windowsxp-kb936929-sp3-x86-trk_5AAF60501636AF08C97EF1C18F1315F4ED6FBCDF ( xp niz sp3 ise kurmana gerek yok)
    3-gfwlivesetupmin
    4-dotnetfx3
    5-dotnetfx3_x64
    6-umdf
    7-vcredist_x64
    8-vcredist_x86
    9-wmfdist11
    10-wmpappcompat
    11-xliveredist

iyi eğlenceler...

TuSuu@M@ saygılarla :))

Lütfen bu konuda ayrıntılı bir anlatımı varsa yazarsanız seviniri.
    İşletim sistemim Win7

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.