Şimdi Ara

GTA4 ps2 ye çıkacak mı veya çıktı mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
14.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Yapay Zekanın Yanıtı

GTA 4 PS2'ye Çıkacak Mı?

gta 4 ps2 veya ps2 gta 4 olarak da bilinen Grand Theft Auto IV (GTA 4), 2008 yılında Rockstar Games tarafından piyasaya sürülen bir aksiyon-macera oyunudur. Oyun, PlayStation 3 ve Xbox 360 platformları için özel olarak geliştirilmiştir.

GTA 4 PS2'ye Çıkmadı

Resmi kaynaklara göre, GTA 4 for ps2 veya ps2 gta4 olarak bilinen bir sürüm mevcut değildir. Oyun, PlayStation 2 (PS2) konsolunun teknik sınırlamalarını aşacak şekilde tasarlanmıştır ve yalnızca daha yeni nesil konsollar (PS3 ve Xbox 360) için yayınlanmıştır.

PS2'de GTA 4 Oynanabilir Mi?

ps2 gta 4 oynanır mı sorusunun cevabı hayırdır. Oyun, PS2'nin donanım yetenekleriyle uyumlu değildir ve bu nedenle PS2'de oynanamaz.

GTA 4 PlayStation 2 için Yayınlanmayacak

Rockstar Games, gta 4 playstation 2 sürümünü yayınlayacağına dair herhangi bir açıklama yapmamıştır. Bu nedenle, oyunun PS2'ye özel olarak yayınlanma olasılığı son derece düşüktür.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çıkmamıştı galiba.Bundan sonra da çıkartacaklarını sanmıyorum çünkü PC'ye zar zor çıkardılar.
  • ps2 ye çıkmaz.Çünkü oyun ps2 yi çoktan aşmış durumda.
  • Öncelikler herkeze merhaba arkadaslar.GTA 4 PS2 ye çıkmış bulunmakta tabiki inanmayacaksınız ve ben bunuda düşünerek aşağıya videoyu paylaştım youtube üzerinden izlendigi icin bazı arkadaslarımız giremeye bilir.Giremeyen arkadaslarımız GOOGLE' ye (k tunnel) yazarak girer ve izleye bilirler.Evet video linkini aşağıya koyuyorum inanmayan arkadaslar izleyip görsünler......!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=GwP1lahUT6A

Benden Bu Kadar..! ByOquZ SunaR ;)
  • Geçen gün Ps2 de Gears of War 2 oynuyorum...
  • Öncelikler herkeze merhaba arkadaslar.GTA 4 PS2 ye çıkmış bulunmakta tabiki inanmayacaksınız ve ben bunuda düşünerek aşağıya videoyu paylaştım youtube üzerinden izlendigi icin bazı arkadaslarımız giremeye bilir.Giremeyen arkadaslarımız GOOGLE' ye (k tunnel) yazarak girer ve izleye bilirler.Evet video linkini aşağıya koyuyorum inanmayan arkadaslar izleyip görsünler......!!!!!!!

https://www.youtube.com/watch?v=GwP1lahUT6A

• ps2 ye çıkmaz arkadaşım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps3 şu anda alınır mı?
    10 yıl önce açıldı
    Hala PlayStation 3 Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • PSOne'a çıkacağına dair söylentiler var.Ps2 yi bilmem.
  • ps2 nasıl kaldırsın onu yav insaf
  • Oldu olacak Amiga 500'ê de çıkarsınlar..
  • Ps2de GTA4den 10 kat daha güzel San Andreas var onu oynayın GTA4 kimseyi sarmadı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: terminas123

Öncelikler herkeze merhaba arkadaslar.GTA 4 PS2 ye çıkmış bulunmakta tabiki inanmayacaksınız ve ben bunuda düşünerek aşağıya videoyu paylaştım youtube üzerinden izlendigi icin bazı arkadaslarımız giremeye bilir.Giremeyen arkadaslarımız GOOGLE' ye (k tunnel) yazarak girer ve izleye bilirler.Evet video linkini aşağıya koyuyorum inanmayan arkadaslar izleyip görsünler......!!!!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=GwP1lahUT6A

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.