Şimdi Ara

GTA4 PS3 sorunları. 630P çözünürlük rezaleti. (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
206
Cevap
0
Favori
13.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaa arkadaşlar neyi tartışıyoruz gta4 xbox360 da daha iyi iki konsolda bende var. Ps3 te bariz bulanık bir görüntü mevcut xboxda ise canlı grafikler daha iyi aa sı çok daha güzel. Ama ps3 de oyun daha akıcı sizce hangisi cazipse o konsolda oynayın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: hknf8

quote:

Orjinalden alıntı: MasTek

Oyunun PS3 de 640 p AA yok, X360 da 720p 2xAA olduğu beyon3d forumlarında quaz51 isimli kullanıcı tarafından onaylandı. Bu kişi daha önce de bir çok oyunun gercek çözünürlüklerini ortaya çıkaran kişidir ve bir Photoshop uzmanıdır..

@Sony_55 dostum her yerde Gt 5 diyorsun ama bak ben full HD ekranda GT 5 oynuyom ve bariz AA eksiklikleri var. Yani oyun çıkmadan önce verileb screenshotlarla ilgisi yok. Bunu kabul edelim.

1080p gaming hem PS3 için hem de X360 için şu an zor. Evet bazı oyunlar native 1080p ama ne yazikki hit olan oyunlar oldukca hayal kırıklığı yaşatıyor.

Bende her iki konsolda var ve inanın hiç birinin fanatiği değilim. Şu an 1080p gaming ancak high end 2 milyarlık bir PC de olabilir.

GTA 4 ve diğer multi oyunların tamamı X360 da iyi.

@@ Drizzt_tr

gidip
    Dediklerine aynen katılıyorum

gidip bi forum sitesinden kimin dediği belli olmayan şeyleri önümüze ne getiriyosunuz bende burda yazıyorum o zaman gta4 1440p alın buna inanın.

Senin hitabınla "kimin dediği belli olmayan" dediğin kişi quaz51 isimli kullanıcıdır ve bu kullanıcı efektler ve photoshop konusunda uzman. Tanınmayan adamların yazılarını foruma taşımıyoruz. Git beyond3d forumunu oku sonra öyle gel buraya. İsityorsan quaz51 e P.M at onunla fikir alış-verişinde bulun.

@hknf8 "o zaman gta4 1440p alın buna inanın"

Sen yazsan inanmazdık ama quaz51 yazsa inanırdık. quaz51 yazdığı için n4g.com gibi siteler de onun forum beyond3d sitesindeki makalesinden aynen alıntı yapıp dünyaya haber olarak duyuruyorlar. Ama bundan senin haberin yok orası ayrı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MasTek -- 6 Mayıs 2008; 15:59:58 >

• quote:

quote:

quote:

Oyunun PS3 de 640 p AA yok, X360 da 720p 2xAA olduğu beyon3d forumlarında quaz51 isimli kullanıcı tarafından onaylandı. Bu kişi daha önce de bir çok oyunun gercek çözünürlüklerini ortaya çıkaran kişidir ve bir Photoshop uzmanıdır..

@Sony_55 dostum her yerde Gt 5 diyorsun ama bak ben full HD ekranda GT 5 oynuyom ve bariz AA eksiklikleri var. Yani oyun çıkmadan önce verileb screenshotlarla ilgisi yok. Bunu kabul edelim.

1080p gaming hem PS3 için hem de X360 için şu an zor. Evet bazı oyunlar native 1080p ama ne yazikki hit olan oyunlar oldukca hayal kırıklığı yaşatıyor.

Bende her iki konsolda var ve inanın hiç birinin fanatiği değilim. Şu an 1080p gaming ancak high end 2 milyarlık bir PC de olabilir.

@@ Drizzt_tr

gidip

gidip bi forum sitesinden kimin dediği belli olmayan şeyleri önümüze ne getiriyosunuz bende burda yazıyorum o zaman gta4 1440p alın buna inanın.

Senin hitabınla "kimin dediği belli olmayan" dediğin kişi quaz51 isimli kullanıcıdır ve bu kullanıcı efektler ve photoshop konusunda uzman. Tanınmayan adamların yazılarını foruma taşımıyoruz. Git beyond3d forumunu oku sonra öyle gel buraya. İsityorsan quaz51 e P.M at onunla fikir alış-verişinde bulun.

Sen yazsan inanmazdık ama quaz51 yazsa inanırdık. quaz51 yazdığı için n4g.com gibi siteler de onun forum beyond3d sitesindeki makalesinden aynen alıntı yapıp dünyaya haber olarak duyuruyorlar. Ama bundan senin haberin yok orası ayrı.

Dostum yanlış anlama gerginlik yaratmak için söylemiyorum ama bu quaz51 nickli zât, bu kadar ünlü ve yazdıkları bu kadar önemli ve itibar edilen biri ise, neden dergilerde, dünyaca ünlü internet sitelerinde(IGN, GameSpot vs) yazarlık yapmıyor?

Yani mesleği nedir? Kimdir? Bunlar önemli bence.

• Ya geçin bu palavra başlığı ! Bende xbox360 GTA IV var kapım açık kendine güvenen buyursun gelsin ! Grafik berbat ötesi BLUR ( BULANIK ) , KIRIK AA eksikliği desen Bol kepçeden koymuşlar ! Ne 720p'si ! Bu söylentiler HALO 3 720p değil diye ezilen fanların çıkardığı söylentiler ! PS3'te alıcam allah kısmet ederse ozaman onun için de yorumumu samimi ve doğru şekilde yazıcam ! Ama sağlam kaynaklar hep PS3 versiyon GTA IV'ü övüp durdular ! Bizde GTA IV'ü gözümüzle oynuyorsak soylenenlerin haklılık payının fazla olduğu ortaya çıkmakta...

NOT : Benim ço hoşuma gitmiyor PS3 oyununa 100 küsür milyon para vermek ama bakın artık nekaar zor duruma düşmüşüm ki GTA IV'ü adam gibi oynayabilmek için parama kıyıcam !
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bandicot

Ya geçin bu palavra başlığı ! Bende xbox360 GTA IV var kapım açık kendine güvenen buyursun gelsin ! Grafik berbat ötesi BLUR ( BULANIK ) , KIRIK AA eksikliği desen Bol kepçeden koymuşlar ! Ne 720p'si ! Bu söylentiler HALO 3 720p değil diye ezilen fanların çıkardığı söylentiler ! PS3'te alıcam allah kısmet ederse ozaman onun için de yorumumu samimi ve doğru şekilde yazıcam ! Ama sağlam kaynaklar hep PS3 versiyon GTA IV'ü övüp durdular ! Bizde GTA IV'ü gözümüzle oynuyorsak soylenenlerin haklılık payının fazla olduğu ortaya çıkmakta...

NOT : Benim ço hoşuma gitmiyor PS3 oyununa 100 küsür milyon para vermek ama bakın artık nekaar zor duruma düşmüşüm ki GTA IV'ü adam gibi oynayabilmek için parama kıyıcam !

Bende Gta4'ü daha sorunsuz oynayabilmek için PS3 sürümünün siparişini verdim.360'da rezaletti.Yazılanlara bakılırsa(ve videolara) PS3'dede aynı durum beni bekliyor.

• quote:

Orjinalden alıntı: ygultekin82

quote:

Orjinalden alıntı: Bandicot

Ya geçin bu palavra başlığı ! Bende xbox360 GTA IV var kapım açık kendine güvenen buyursun gelsin ! Grafik berbat ötesi BLUR ( BULANIK ) , KIRIK AA eksikliği desen Bol kepçeden koymuşlar ! Ne 720p'si ! Bu söylentiler HALO 3 720p değil diye ezilen fanların çıkardığı söylentiler ! PS3'te alıcam allah kısmet ederse ozaman onun için de yorumumu samimi ve doğru şekilde yazıcam ! Ama sağlam kaynaklar hep PS3 versiyon GTA IV'ü övüp durdular ! Bizde GTA IV'ü gözümüzle oynuyorsak soylenenlerin haklılık payının fazla olduğu ortaya çıkmakta...

Bende Gta4'ü daha sorunsuz oynayabilmek için PS3 sürümünün siparişini verdim.360'da rezaletti.Yazılanlara bakılırsa(ve videolara) PS3'dede aynı durum beni bekliyor.

Benim kuzen amerikada onda var sorunları soyledim bendeki xbox360 sürümünü ! onda ise ps3 var onda oynuyo ! Onunda TV benim gibi SONY HDTV 82 ekran. bi kere FLU'luk ( bulanıklık ) yok diyo ! AA eksikliği yok diyo ! Takılmayok diyo ! kuzene dedim bende kaplamalar bile sonradan geliyo attığı kahkayı duysanız
    Ben PLAY_ASİA' danm sipariş vermeyi düşünüyorum GTA IV'ü hayırlısı bakalım ! Ya herşeyi geçtim rahat rahat ONLINE oynicam BAN yüzünden bu 2inci xbox360'ım zaten

• Beyler şu linkle birebir yüksek çözünürlüklü karşılaştırması var. Buradan izleyebilirsiniz..

http://www.gametrailers.com/player/33469.html

Ikiside aynı sadece PS3 te birazcık daha bulanık. Oda farkedilecek kadar bile deil. Güzel oyun işte tadını cıkarın..
  • quote:

quote:

quote:

@@ Drizzt_tr

gidip

önüme resmi kaynaklardan yapılan açıklamalar koymazsan senin dediklerine neden inanayım ki.oyunun yapımcısı dedi mi böyle birşey yada sony.ben görmedim duymadım eğer dedilerse hata bende ama asılsız kaynaklardan gelen haberleri kale almam.

• quote:

quote:

quote:

quote:

@@ Drizzt_tr

gidip

önüme resmi kaynaklardan yapılan açıklamalar koymazsan senin dediklerine neden inanayım ki.oyunun yapımcısı dedi mi böyle birşey yada sony.ben görmedim duymadım eğer dedilerse hata bende ama asılsız kaynaklardan gelen haberleri kale almam.

Kardeş bu kişi sadece GTA 4 için değil aynı şekilde Halo3 ün de gerçek çözünürlüğünü ortaya çıkaran kişi.

Oyun yapımcıları quaz51 in söylediklerini onaylayan bir açıklama yapmadılar ama onun söylediklerini yalanlayan bir karşı açıklama da yapmadılar.

• tamam belki doğru söylüyo benim tepkim şuna:sanki kanıtlanmış birşey gibi durmadan arkasında duran kişiler var forumda benim tepkim sadece ona yoksa yoksa 630p ymiş yada değilmiş iki konsol arasında fark yok denecek kadar az.o yüzden keyfimize bakalım
  • PS3 versiyonunu aldım. >Güzel ancak grafkler ve oynanış gta 3 serisinin çok az üzeri. Bi burnout gibi araba oyananışı, daha iyi grafikler silah kullanımında rahatlık beklerdim. Ama oyun motoru gerçekçi o ayrı. Yani arabayla biyere çarpınca camdan dışarı uçuyorum :D Ama canımı sıkan şey şu kırıklar. Büyük Grafik Kırıkları olmuş resmen :D Geçer diyorum gta vice ay pardon miami city falan bekliyorum :D
  • kanıtlandı zaten...Framebuffer dan upscale edilmemiş, uncompressed resimleri aldınmı ayna gibi çıkar hepsi ortaya..
    O 30 kusur sayfalık başlığı baştan itibaren takip edin. Üşenmeden okuyun neler var göreceksiniz

Bandicot gamertag in nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 6 Mayıs 2008; 19:38:02 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: O-G-U-Z-H-A-N

quote:

Orjinalden alıntı: by _GoKhAn

xbox 360 zamanın en iyi konsoludur..ps3 ise ileride cok iyi olacaktır..ama bu ilerisi ne zaman ben onu çözemedim....

backup çıktığı zaman sende beğenirsin

PS3 Fedaisi de gelmiş..hoşgeldin dostum...

xbox 360 da 1 düzine orjinal oyunum var..yani herşey back up demek değildir....GTA IV yi gözümü kırpmadan xbox 360 a orjinalini aldım..ama ps3 vers. için tereddüd ettim alırken (ama yinede aldım)yani önemli olan verdiği kaliteli goruntu back up değil..tabikide etkisi var ama sandıgından cok az..ben senin içini bilirim...

• Oyunu uzun süre hem PS3 hem Xbox 360 da oynadım arkadaşlar. İlk başlarda PS3 versiyonu güzel gibi görünüyordu ama detaylara inince Xbox 360 versiyonunun dan yetersiz olduğunu fark ettim. Oyun Xbox 360 da kesinlikle daha akıcı, çözünürlük gerçekten 720p, 2xAA var PS3 de hiç yok, PS3 de gürüntüler bulanık Xbox 360 da daha net, online kısmında Xbox tokatlıyor yine... PS3'e aldığım GTA IV'ü satışa çıkarttım bu arada ilgilenen arkadaşlar PM atsınlar;)
  • 630p, artık kabullenilse iyi olur..AA yok yerine kırıkları kapatmak için post-processing var. Buda dogal olarak netliği götürür..Götürüyorda

Ondan önce, oyunun her tür PS3 modelinde (20,40,60,80) kilitlenme sorunu varki, kimi online olmayınca düzeliyor kimi düzelmiyor. TakeTwo ve Rockstar halen kesin çözüm bulabilmiş degil..Yine inanmayan varsa neogaf ve sony forumlarındaki sayfalarca yazıyı okuyabilir
  • tüplü tv'de o kadar güzel oynuyorumki anlatamam ne bulanıklık var ne antialliasing sorunu. lcdde oynayan arkladaşlar tüplüde deneyip fikirlerini yazabilirmi acaba
  • Bana oyun konsollarında bekleyin sonradan bu konsolun önü çok açılacak muhabbeti başından beri saçma geliyor. Neden bir ürünü alıp bekleyeyimki? Kendini ispatladığı zaman alınca olmuyor mu? İlla kenara koyup şerbetlenmesini mi beklemek lazım :)

Ek olarak şu da var eğer Xbox 360 sahibi Xbox'ından Ps3 sahibi PS3'ünden memnun ise gerisi boş. Bir Xbox 360 sahibi olarak elbet bir gün PS3 alacağım ama bu MGS4 çıktığı zaman olacak :) yani şimdiden alıp kenara koyup oyunun çıkmasını beklemeyeceğim...

Konsolları grafikler vs birbirine üstün kılmaz önemli olan oyundur. God Of War serisi, MGS serisi, Ratchet and Crank, Jack and Dexter gibi PlayStation'ın elinde çok güçlü kozlar var bunların karşılıkları ne yazık ki Xbox'da yok. Xbox'daki gamepad ile FPS oynamak, Gears of War, Fable, Halo gibi oyunların da PlayStation'da karşılığı yok her iki konsolu tatmak lazım...

• ps3 vers..ilk dikkati ceken zaten oyundaki genel bulanıklılık....bu cok rahatsız edici bir durum..xbox 360 da cok daha net....aa konusunda ise ps3 de daha iyi biliyordum megersem post-processing kullanılmıs...tabi teknik olarak fazla ayrıntıyı bilmediğimden bende şaşırmısıtım ...

Drizzt_tr hocam senden cok sey ögreniyorum bu forumda... hem ders veriyorsun hemde öğüt....önünde saygı ile eğiliyorum...
  • iyiymiş bu video
    http://www.gamevideos.com/video/id/18625

yanyana grafik karşılaştırması
  • Çok az fark var arada PS3 ezemediği için, xbox yine galip...
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.