Vallahi ben 2 platformdada GTA IV görüntüsünü beğenmedim, hiç yakışmıyor bu konsollara, NEXT GEN ile alakası yok.
işte bu yüzden pc ye çıkmasını istiyoruz. O oyunun en gerçek grafiğini ne kadar kızsanızda ancak pc verebilir. Eğer bu oyun pc de çıkarsa xbox360'ı 2'e ps3'ü 4 e katlar grafiksel olarak bundan hiç şüpheniz olmasın. He şimdi bikaç kişi çıkar onlarada şimdiden cevap vereyim. Evet bu belki 3 milyarlık pc'yle olur ama olur ve kesinlikle tokatlar hepsini.. Rockstar bi kaymağını toplasın konsolların geçte olsa çıkarabilir bu oyunu pc'ye.. Bekliyoruz..
he ya katlar dimi...
quote:
Orjinalden alıntı: Drizzt_tr
Orjinal mi oynuyorsun RED LORD CHE ?
nariko, kopya yüzünden sattığı için 360 oyunlar 3-4 tur bindiriyor PS3 oyunlarına. Xbox360 bozuk pc kasası demişsin, 360 da internette surf yapılıp, oyun installu olmuyor. Bu arada bluray sorunlarınıda yazarsan iyi olur
arda_tirmas ne cevabı aldık GT5p de ? 960x1080 den upscale olan oyunda, araç modellemeleri haricinde bariz AA sorunun ve gayet kötü çevre grafiklerin yanında, ne hasar, ne modifikasyon...Onumu tartışıcam seninle ? Helede böyle abuk şekilde buraya dalan biriyle. Gerçek simulasyon bir oyunun olunca gel
ee sende biraz bize 3k dan bahset bakalım gta4 oynarken makinenin nasıl zorlandığını ve ısındığını?...
3K zaten bilinen birşey. Biz bunu inkar etmiyoruzki, siz inkar ediyorsunuz "hayır ps3 güçlü, nayır nolamaz, oyun 630p degil, 40 degil 100 site yazdı daha iyi diye, yalan söylüyorsunuz, provoke ediyorsunuz, çamur atıyorsunuz vıdı vıdı"
Farkımız burada. GTA4 den dolayıda ısınmaz makina. Havalandırmanı düzgün yapmazsan pacman de bile ısınır..
arda_tirmas, dedimki kör GT fanatiklerine ne desek anlaşamıyoruz. Haliyle tartışmaya gerek yok dedik. Incelemeler ortada, eksikleride ortada. Ve diyorumki, dogru düzgün gerçek simulasyon oyunun olunca gel konuşalım. 2 tane araç modellemesiyle olmuyor bu işler..Saga sola çarpıp 3 sn 5 sn cezalarlada olmuyor. Daha net nasıl açıklayayım ?
Yanlış dediklerim neler ? AA kötü degilmi, çevre grafikleri PGR4 den kötü degilmi, hasarmı var, modifikasyonmu var, Native 1080p mi ? Hangisi yanlış, sen düzelt..
ps3 xbox 360 dan iyi mi iyi eeeeee daha neyi tartısılıyor bu gerçegi degiştirecekmi tartışma ?
koray ,gt5 te duvara çarpıp hasar almamanın ,sürüş fiziğine etkisi nedir yani duvara çarptı hasar almadı ozaman bu oyun simulasyon değilmi?yani tamam hasar almıyor çarpıp geçiyorsun rahatsız edici birşey tabiki eyw..fakat kalkıpta sürüş fiziklerine laf atmanız bu oyun simulasyon değildir demeniz yanlış olmuyormu?çevre grafiği pgr den daha iyi,forzayı zaten söylemiyoruz.modifikasyon ,hasar bunların hepsi full sürümde olacak.hatta gt5 prologue tada var galiba tunning ayarları,ben daha incelemedim..AA eksikliği var fakat AA yok değil,çokta rahatsız edici değil fazla incelediğiniz takdirde gözüküyor.oyun zaten 1080p.
eskiden buralar hep xbottu teey tey şimdi malesef tektük kaldılar , mikrosoft wiinin arkasında nal topluyor ps3de xboxu geride bırakınca xboxumuzun boynuna bronz madalyayı takacağız o zaman tümden sesleri kesilecek.
Konu yine döndü dolaştı GT5 e geldi, herkes bir fizik motoru dur, gerçekçiliktir tutturmuş gidiyor. Ne GT5 in ne de Forza nın gerçekçiliği konusunda bir şey söyleyemeyiz.
Ya Allah aşkına hanginiz kullandı Ferrari F430 u, 250 KM hızla bir yarış pistinde de , yok önden kayıyor, yok gerçekçi değil diyorsunuz.
Bence GT5 gayet gerçekçi, yılllardır araba kullanıyorum, ehliyetsizi saymıyorum, ehliyeti alalı 10 yıl olmuş, hızlı şöförümdür hemde, Türkiye de modifiye ne diye konuşulurken, bir hava filitresi ile 10 beygir alanlar(!) varken biz arkadaşlarımla Fransa'dan , İtalya' dan parça getirtiyorduk. Dolayısı ile az çok anlıyorum bu işlerden, yine de iddia edemem GT5 en gerçekçidir diye.
Bunu ancak gerçek yarış pilotları, fabrika test pilotları söyler.
Kaldı ki bu adamlar(oyun yapanlar) bizden para kazanıyor, bize para vermiyor, niye böyle savunuyorsunuz?
3K zaten bilinen birşey. Biz bunu inkar etmiyoruzki, siz inkar ediyorsunuz "hayır ps3 güçlü, nayır nolamaz, oyun 630p degil, 40 degil 100 site yazdı daha iyi diye, yalan söylüyorsunuz, provoke ediyorsunuz, çamur atıyorsunuz vıdı vıdı"
Farkımız burada. GTA4 den dolayıda ısınmaz makina. Havalandırmanı düzgün yapmazsan pacman de bile ısınır..
ben ısınmasını demiyorum makinenin çok zorlandığı söyleniyor ana konuda bu konu ile ilgili açıklamalar bile vardı.ayrıca belirteyim bende her iki konsolda var ben gta yı (XBOX360) da oynuyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: est2006
delinin teki kuyu ya bi taş attı oyun 630p diye ...
tamam öyleyse resmi bir kaynak gösterin de inanalım, o da yok
ama konuşmaya gelince vıdı bıdı dıdı ıdı 630p
Delide olduk. Şu konsol bölümüne yazı yazmak rezillik. Allahım yarabbim. Çoluk çocuk laf atıyor yaw.
630P de çalıştığı iddiasınıwww.beyond3d.com adlı bir site yaptı. Siteye girin bakın allahaşkına nasıl bir site. Oyun programlamak için bile bilgi lazım sa oraya bakarsınız. Dünyanın en başarılı 3D sitesidir. Ama sizin seviyenizin bir kaç kat üstünde anlayabilirmisiniz onu bilmem.
Ama yalan söylemiş herkes. Doğru. Rockstar da kendi ağzıyla 13 madde açıkladı PS3 de düzgün çalışabilmesi için oyunun. Ama oda yalan Rockstar da bir Xbox360 fanı çalışıyor o yayınlamış.
Size konsolunuzla iyi günler. Tahminimce onu her gün okşayıp, onunla yatıyorsunuzdur. Ben yanlışım oyun 1440P. Hadi iyi forumlar.
oyun geliştiricilerinin takıldıgı forumdur. MGS Online ıda adamlar dogru tahmin ettiler çıkmadan önce...İlgili başlıkta bir sürü oyunla ilgili native çözünürlük bilgilerini alabilirsin
quote:
Orjinalden alıntı: _PrO_
ps3 xbox 360 dan iyi mi iyi eeeeee daha neyi tartısılıyor bu gerçegi degiştirecekmi tartışma ?
değil iyi falan nerden çıkarıyorsunuz anlamıyorum. iki cihazda bende yok ama oynamışlığım var ikisini de ve ps3 iyi falan değil. xboxın sempatikliği bile yok ps3te.
quote:
Orjinalden alıntı: brky
quote:
değil iyi falan nerden çıkarıyorsunuz anlamıyorum. iki cihazda bende yok ama oynamışlığım var ikisini de ve ps3 iyi falan değil. xboxın sempatikliği bile yok ps3te.
İmza güzelmiş
quote:
quote:
evet ya wii daha seksi duruyo ondan almak lazım.
quote:
Orjinalden alıntı: by _GoKhAn
xbox 360 zamanın en iyi konsoludur..ps3 ise ileride cok iyi olacaktır..ama bu ilerisi ne zaman ben onu çözemedim....
backup çıktığı zaman sende beğenirsin
quote:
Orjinalden alıntı: Miex
Hayır, neden şaşırayim ki?
GPU da üstün olan Xbox 360 İşlemcide üstün olan PS3 ama bunun oyunlara zerre kadar katkısı yok, düz hesapta üstün olan Xbox 360 Ramde üstün olan Xbox 360
DVD-Blurayin grafiksel etkisi yok.
Doğal olarak üstün olan Xbox 360.
512 mb 700mhz lik ram ile xbox 360
256 mb 3200 mhz lik ram i ile ps3 sen ramde iyi diorsun bravo
quote:
Orjinalden alıntı: hknf8
quote:
quote:
evet ya wii daha seksi duruyo ondan almak lazım.
sempatikliği derken konsolun da kendini sevdirmesi lazım insana. xbox görünce daha bir oynayasım geliyor.
quote:
quote:
forumda gördüğüm en boş yorum
quote:
arda_tirmas, dedimki kör GT fanatiklerine ne desek anlaşamıyoruz. Haliyle tartışmaya gerek yok dedik. Incelemeler ortada, eksikleride ortada. Ve diyorumki, dogru düzgün gerçek simulasyon oyunun olunca gel konuşalım. 2 tane araç modellemesiyle olmuyor bu işler..Saga sola çarpıp 3 sn 5 sn cezalarlada olmuyor. Daha net nasıl açıklayayım ?
Yanlış dediklerim neler ? AA kötü degilmi, çevre grafikleri PGR4 den kötü degilmi, hasarmı var, modifikasyonmu var, Native 1080p mi ? Hangisi yanlış, sen düzelt..
doğru 200 km hızla giderken düz duvara girmek ve sadece tamponunun kopup farlarının kırılıp boyanın çizilmesi ve arabanın sağa veya sola çekmesi ve arabanın o şekilde yarışa devam edebilmesi gerçekçi kaza oluyor.
Eğer öyle diorsan gel buraya ben sana bi araba kiralıcam 200 e çıkacaksın düz duvara çarpacan bende seni kamera ile dışarıdan çekecem çarparkende kafanı camdan çıkarıp .EN BÜYÜK XBOX VE EN BÜYÜK FORZAAA DİE BAĞIRACAN ve duvara çarpacan ok
bu xbox sahibi/seven arkadaşlar ne de bu kadar playstation düşmanı bi anlasam yani sabahlara kadar yazsanız buraya ps3 kötü diye ılığını cıcığını araştırsanız kimse gidip ps3'ünü satmayacaktır.
aynı şekilde ps3 sahipleri xbox için bütün donanımhaber forumlarına konu aşsa olmadık yerlerden en minik hatalarını sabahalra kadas yazsa kimse xbox'ından vazgeçmeyecektir
e nedir bu çaba onu ben bi anlasam
hiç gta4 ps3 te 630p yazısını okudunuz mu?orda bile ps3 versiyonu daha iyi dediler bi de bunu kaynak olarak gösteriyosunuz
drizzt
eskiden ne güzel incelemelerden alıntı yapıyordun bakın! ign bile x360 versiyonu daha iyi demiş diyordun ne oldu şimdi?ya da metacritic , gamerankings vb siteleri gösterip bakıın xbox360 versiyonu daha iyi diyordun?öyle bi yazı alalım senden
böyle kişisel yorumlarla olmuyor bildiğin gibi..40+ inceleme ve rockstar açıklamalarını yazmak savunma değil gerçeği söylemektir..bu durumda bıdıbıdı yapan sen oluyosun kaynak gösterdiğin yazıyı okusan o haberi burada gta4 ün xbox versiyonunu savunmak için göstermezdin
merak ediyordum bütün incelemelerde x multiplatform oyunda ps3 daha iyi deseler ne olucak diye bu oluyomuş bu olayın gta4 e denk gelmeside saçmalanın kuvvetini arttırdı..
----
yok live da oynanırmış gta4, sixaxis i sarj etmek 3 saat sürüyomuş() istediğiniz yerde oynayın oyunu oynamayın diyen mi var?burda grafikleri tartışıyoruz ve lütfen 10larca kişinin ps3 bölümüne baktığı bir forumda yalan söylemeyin ayrıca bir konu hakkında hiç bir bilginiz yoksa yazı yazmak zorunda da değilsiniz..sınav kağıtlarında da olur ya biri 100 cümle yazar hoca bakar bütün yazıyı çizip üstüne 0 yazar..burda da aynısı olmaya başladı