Şimdi Ara

GTA4 PS3 sorunları. 630P çözünürlük rezaleti. (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
206
Cevap
0
Favori
13.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben kagitta...o daha guclu, su daha guclu bilmem. Ama GTA4'e ara-sira girip Live'da arkadaslarimla zevkle oynarim
    2-3 haftadir Ps3'de var elimde...ne oldugunu gördum...cok met edilen oyunlarini oynadim...demolarini yukledim sonrada install etmek zorunda kaldim, el padini sarj ettim bu arada Ps3 2-3 saat kadar acik durmak zorunda kaldi sadece bunun icin vs. vs. vs., malesef Ps3'den memnun degilim.
    1 haftadir satiliga cikarttim piyasa fiyatinin 100 euro altina halen satilmadi ...ilgilenen varsa pm atsin, yurtdisinda yasiyorum.

Ps3 ilerde cözulurse alirim, haber verin cözuldu diye

• Arkadadaşlar madem gta 630 p peki ps3'te neden sadece 1080p secince grafikler aniden eskisinden cok daha iyi oluyor. Ben upscale denen olay ile bunun olamayacağını düşünüyorum. Eğer öyle olsaydı bitin DVDleri upscale yapardık ne Blu-Ray'e ne de HD-DVD ye gerek olmazdı yanlış mıyım? Ayrıca artık aşalım bu konuları lütfen. Bazılarımız tercihini x360tan yana bazıları da PS3ten yana kullanmıs. Ben şu an PS3 satıp X360 alacak durumda değilim ayrıca bu güne kadar hep PS klasikleriyle oyun oynamayı sevdiğim için PS3 tercih ettim. Yani demem o ki herkesin tercih yapma hakkı var. Bırakın insanlar ellerindekiyle mutlu olsunlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Geymer

Ben kagitta...o daha guclu, su daha guclu bilmem. Ama GTA4'e ara-sira girip Live'da arkadaslarimla zevkle oynarim
    2-3 haftadir Ps3'de var elimde...ne oldugunu gördum...cok met edilen oyunlarini oynadim...demolarini yukledim sonrada install etmek zorunda kaldim, el padini sarj ettim bu arada Ps3 2-3 saat kadar acik durmak zorunda kaldi sadece bunun icin vs. vs. vs., malesef Ps3'den memnun degilim.
    1 haftadir satiliga cikarttim piyasa fiyatinin 100 euro altina halen satilmadi ...ilgilenen varsa pm atsin, yurtdisinda yasiyorum.

Aynen benimde arada tepem atıyor (online sorunları vs.. ) satıcam falan diyorumda zarar çok olcak bu sefer. Az daha sabır artık

Ps3 yüzünden ''unable to connect host'' yazısıyla bütünleşim Piyango gibi arada tutarsa oynabiliyoruz arkadaşlarla.

• quote:

Orjinalden alıntı: x3x

quote:

Ben kagitta...o daha guclu, su daha guclu bilmem. Ama GTA4'e ara-sira girip Live'da arkadaslarimla zevkle oynarim

Aynen benimde arada tepem atıyor (online sorunları vs.. ) satıcam falan diyorumda zarar çok olcak bu sefer. Az daha sabır artık

Ps3 yüzünden ''unable to connect host'' yazısıyla bütünleşim Piyango gibi arada tutarsa oynabiliyoruz arkadaşlarla.

Bana çok nadir oluyor. İstersen firewall ayarlarını kontrol et. Mesela ben FiFa 08 için portları açmıştım ( gerçi psikopata bağlayıp DMZ e koydum ama :) )
    Bi de mesela ben PC de download yaparken PS3 sign bile olamıyor. Var bi nane ama bakalım çözerler umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dreadmoore -- 5 Mayıs 2008; 13:38:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo
    * Hata : 40 tane küsür sitenin söylediğine değil, senin gözünle gördüğün kaliteyi bastırmaya çalışıyorsun
    * Hata : Exclusive oyunlar show amaçlıda olacağı için mevcut cihazın performansının maksimize edilmesini(genelde) gerektirecektir. Bu da cihazın gücü ve kapasitesini gösterir.
    * Hata : 630P iddası asparagastır!!!
    * Hata : UT3 360 sürümünün daha kalite geliyor olması daha release olmadığı için varsayımdır ve şahsen UT3'u PS3'te hiç beğenmedim. Extra özellik PC'de de var, bunu sayman yine yanlış yönlendirmedir...Ama huylu huyundan vazgeçmez. Mesela çıkmamış Ninja Gaiden 2 ile çıkalı yıl olmuş GoW kıyaslamasıda senden :)
    * Hata : Exclusive olmayan bir oyunda PS3 vs Xbox yapmanın hata olduğunu artık anlamak gerekiyor. Daha öncede anlatıldığı gibi ve şahsi fikrim olarak Xbox'tan PS3 port edilmiş bir oyunun daha iyi olması beklenemez. Olsa olsa Xbox versiyonu daha iyidir. Ama 40 tane site PS3'un çok azda olsa iyi olduğunu söylüyorsa bi bildikleri vardır herhalde ?

Gereksiz bir tartışmayı provake fırsatı sayman ve kullanıcısı olmadığın bir cihazın forumunda sürekli bu tutumuna devam etmen rahatsız edici.

* Benim gözümle degil, kendi gözünlede açıp bakabilirsin. Hangi 40 siteden dem vuruyorsunuz, geçin. Videogamer incelemeside var 6-7 sayfalık, işinizemi gelmedi ? 40 siteymiş..En basidinden Gamespotta ne var mesela ? Oyunlar , HD videolar ortada. Şu varoldugunu belirttiğiniz farkı gösterin görelim. Sen bizim saydıgımız ekstralara nasıl cevap verebileceksin ?
    * Dedimki, nasıl biliyorsun o oyunların 360 da daha iyi yada aynı olamayacagını, soruma cevap degil. Birşey biliyor gibi ukalalık yaptın ama cevap vermiyorsun
    * Biraz gezin bakalım ortamlarda, asparagasmı diye. MGS Online damı asparagas ? Beyond3D forumunda dolan, o ne forumu dersen onuda araştır.Kimler takılıyor fikrin olur
    * 360 sürümünde en basidinden split screen var. Yeterlimi ? NG2 ve GOW karşılaştırmasını hangi açıdan yapmışız tekrar oku istersen. Ve yaz buraya.İşine geldiği gibi yazmak için çarpıtıyorsun.
    * Bu iddianı Xbox vs PS2 çürütüyor. PS sahibi olanların avuntusu oluyor bunlar. Çünkü bekledikleri cihazla, kullandıkları arasındaki farkı kabullenmek işlerine gelmiyor. Güçlü olan farkını gösterir. Bariz görürsün. Online damı porttan dolayı kötü kardeşim.
    GTA4 deki online sorunları yazsana şuraya

PS kullanıcılarının hoşuna gitmeyen gerçekleri yazmak provoke ise evet yapıyoruz...Gerçekleri yazmıyorsakta buyur meydan senin, çürütürsün bilgin dahilinde...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 5 Mayıs 2008; 13:50:38 >

• Dediğim sorun cod4 için, tüm portlarda açık. 5 defa davetiye gelse 1 ine bağlanabiliyorum olcak iş değil. Grafiğin fln eğlenceye etkisi bi yere kadar su online sorunlarıda sinir bozucu. Gta4 ü ebaydan sipariş versem eu serverlarına baglanamayabilirm mesela.Oyunda bolge kodu yok ama online da olabilir .Buda şans işi

• SONY_55 bumudur yani kanıt ?
    GTA4 1080p mi yani ? PS3 te daha yokken , xbox360 da her xbox ve 360 oyunu, dvd filmler 1080p olabiliyordui ama upscale, native degil elbette..Söyliyim dedim
    Millet framebufferdan çıkan bire bire native render görüntülerden tespit ediyor. Kabullenseniz iyi olur..
    GTA4 PS3te 630P..Xbox360 da 720p..
  • Bende demin saydım pikselleri.Ps3 de oyun 1920x1080p native çıktı.Yarında x360 dakini sayacam bakalım ne sonuç çıkacak...
  • hayatında piksel'in bile ne demek olduğunu bilmeden 630 diye bir rakam duyup burada oyunu ezmeye çalışan insanlar tüm dünya'daki web siteleri ve dergilerin bu oyuna neden 10 verdiğini anlayamayacak kadar geri kafalı olmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defected -- 5 Mayıs 2008; 14:02:02 >
  • Sony_55,
    Ps3'ede, X360'ada GTA4 native 1080p degil!

Uppscale olarak ikiside 1080p olabilir, en azindan X360 native 720p ve 1080p uppscale destekli.

Xbox360 GTA4 kutusu elimde ve oyunun arkasinda 720p/1080i/1080p yaziyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: defected

hayatında piksel'in bile ne demek olduğunu bilmeden 630 diye bir rakam duyup burada oyunu ezmeye çalışan insanlar tüm dünya'daki web siteleri ve dergilerin bu oyuna neden 10 verdiğini anlayamayacak kadar geri kafalı olmalı

Bak böyle çok biliyormuş gibi konuşup, birde karşısındakilere hakaret edenleri daha çok seviyorum.

http://forum.beyond3d.com/showthread.php?t=46242&page=21

Şimdi şuraları oku (ingilizcen iyidir umarım), bu arada yazılan teknik konular fazla komplike gelirse yardımcı olmaya çalışırız.
    Bu 630p iddiasını yapanlar ise bizzat pc ve konsolda OYUN GELİŞTİREN kişilerdir. Eminim senden daha iyi biliyorlardır. Yani sen onlara göre biraz geri kafalı kalıyorsun..

• quote:

Sony_55,
    Ps3'ede, X360'ada GTA4 native 1080p degil!

Uppscale olarak ikiside 1080p olabilir, en azindan X360 native 720p ve 1080p uppscale destekli.

Xbox360 GTA4 kutusu elimde ve oyunun arkasinda 720p/1080i/1080p yaziyor.

Yok ben şakasına takılıyorum.Biliyorum upscale olduklarını.Ama ps3 de 1080p yapınca grafiklerde iyileşme oluyormuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Drizzt_tr

quote:

hayatında piksel'in bile ne demek olduğunu bilmeden 630 diye bir rakam duyup burada oyunu ezmeye çalışan insanlar tüm dünya'daki web siteleri ve dergilerin bu oyuna neden 10 verdiğini anlayamayacak kadar geri kafalı olmalı

Bak böyle çok biliyormuş gibi konuşup, birde karşısındakilere hakaret edenleri daha çok seviyorum.

Şimdi şuraları oku (ingilizcen iyidir umarım), bu arada yazılan teknik konular fazla komplike gelirse yardımcı olmaya çalışırız.
    Bu 630p iddiasını yapanlar ise bizzat pc ve konsolda OYUN GELİŞTİREN kişilerdir. Eminim senden daha iyi biliyorlardır. Yani sen onlara göre biraz geri kafalı kalıyorsun..

hocam biraz ileri gitmedinmi .tamam haklı olabilirsinde neden aşağılamaya çalışıyosun anlamadım

• quote:

quote:

valla bende senin gibi ne demek istediğini bilmeden atlayanlara bayılıyorum... bu senin benim mesajıma 2.ci atlayışın oluyor... ve cevabını alttaki satırlarda alıyorsun oku bakalım...

tekrar okuyoruz "tüm dünya'daki web siteleri ve dergilerin bu oyuna neden 10 verdiği"

burada ne demek istemişim anlayabiliyormusun acaba ? anlamadıysan imzam ile bir bağ kurabilirsin.

iyi oyunlar

• quote:

Orjinalden alıntı: gainward6600gt

ps3 2009 yılında 640*480 vga çözünürlüğünde oyun oynatacak.4/3 ekran formatını geniş ekrana yayarak oynatır artık böyle giderse

ps3 ile playstation efsaneside sona eriyor galiba, meydan xbox a kaldı

ps2 nin başarısı olamayacak gibi gözüküyor bu ps3 te
    daha ilk yıllarında bu kadar düşük çözünürlükte kasıla kasıla oynatabiliyorsa ben ona next-gen makine demem.

çok abarttınız şu ps3 ü,daha ilk çıktığında 1500-2000 ytl verenler filan

bu paralara 3 nesil yüksek seyiye ekran kartı alıp 10 yıl rahat ederdiniz.(her ekran kartı 3 yıl gitse)

Bence PS3 diğil GTA4 ü çok büyüttüler

• Arkadaşlar sizlere bir sorum var kaç kişi gta4 anlayarak oynuyor.0İngilizcesi kötü olanlar oyunun tam anlamıyla tadina varamaycak herhalde benim gibi siz ne düşünüyorsunuz bu konuda.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Kevin_romeo
    * Hata : 40 tane küsür sitenin söylediğine değil, senin gözünle gördüğün kaliteyi bastırmaya çalışıyorsun
    * Hata : Exclusive oyunlar show amaçlıda olacağı için mevcut cihazın performansının maksimize edilmesini(genelde) gerektirecektir. Bu da cihazın gücü ve kapasitesini gösterir.
    * Hata : 630P iddası asparagastır!!!
    * Hata : UT3 360 sürümünün daha kalite geliyor olması daha release olmadığı için varsayımdır ve şahsen UT3'u PS3'te hiç beğenmedim. Extra özellik PC'de de var, bunu sayman yine yanlış yönlendirmedir...Ama huylu huyundan vazgeçmez. Mesela çıkmamış Ninja Gaiden 2 ile çıkalı yıl olmuş GoW kıyaslamasıda senden :)
    * Hata : Exclusive olmayan bir oyunda PS3 vs Xbox yapmanın hata olduğunu artık anlamak gerekiyor. Daha öncede anlatıldığı gibi ve şahsi fikrim olarak Xbox'tan PS3 port edilmiş bir oyunun daha iyi olması beklenemez. Olsa olsa Xbox versiyonu daha iyidir. Ama 40 tane site PS3'un çok azda olsa iyi olduğunu söylüyorsa bi bildikleri vardır herhalde ?

Gereksiz bir tartışmayı provake fırsatı sayman ve kullanıcısı olmadığın bir cihazın forumunda sürekli bu tutumuna devam etmen rahatsız edici.

* Benim gözümle degil, kendi gözünlede açıp bakabilirsin. Hangi 40 siteden dem vuruyorsunuz, geçin. Videogamer incelemeside var 6-7 sayfalık, işinizemi gelmedi ? 40 siteymiş..En basidinden Gamespotta ne var mesela ? Oyunlar , HD videolar ortada. Şu varoldugunu belirttiğiniz farkı gösterin görelim. Sen bizim saydıgımız ekstralara nasıl cevap verebileceksin ?
    * Dedimki, nasıl biliyorsun o oyunların 360 da daha iyi yada aynı olamayacagını, soruma cevap degil. Birşey biliyor gibi ukalalık yaptın ama cevap vermiyorsun
    * Biraz gezin bakalım ortamlarda, asparagasmı diye. MGS Online damı asparagas ? Beyond3D forumunda dolan, o ne forumu dersen onuda araştır.Kimler takılıyor fikrin olur
    * 360 sürümünde en basidinden split screen var. Yeterlimi ? NG2 ve GOW karşılaştırmasını hangi açıdan yapmışız tekrar oku istersen. Ve yaz buraya.İşine geldiği gibi yazmak için çarpıtıyorsun.
    * Bu iddianı Xbox vs PS2 çürütüyor. PS sahibi olanların avuntusu oluyor bunlar. Çünkü bekledikleri cihazla, kullandıkları arasındaki farkı kabullenmek işlerine gelmiyor. Güçlü olan farkını gösterir. Bariz görürsün. Online damı porttan dolayı kötü kardeşim.
    GTA4 deki online sorunları yazsana şuraya

PS kullanıcılarının hoşuna gitmeyen gerçekleri yazmak provoke ise evet yapıyoruz...Gerçekleri yazmıyorsakta buyur meydan senin, çürütürsün bilgin dahilinde...

Tarzın aynı şekilde hatta daha saldırgan olarak devam ediyor. Ben aynı saldırganlıkta bulunmayacağım çünkü fanboylarla dalaşmam :) Blog yazmanı tavsiye ederim belki okuyan çıkar...
    * Burada yeteri kadar link atıldı ve SS gördük distance farkları vs adına Gamespot örneği çok yavan kaldı çünkü o site Xbox cı bunu bilmeyen kalmadı.
    * Birçok sitede port oyunlarda xbox360 vs ps3 kıyaslaması gördüm hepsinde ya aynıydılar ya da xbox daha iyiydi. Bu sadece Oblivion'da yoktu çünkü oblivion PS3 için elden geçirilmiş var daha iyiydi :)
    * Bu başlıktaki sitede mesela 630p denmiş ama kanıtlıyacak gerçek birşey yok. Hatta orda salakça bir benzetme yapılmış " Xbox30 daha fazla live signupa sahip" diye. E editor arkadasım xbox360 daha fazla satıldı bu normal değilmi ? Bu tarz sitelerle gelmeyin milletin karşısına, istatistik o kadar kolay bir olay değil...Xbox360 severler sitesinden örnekler vermek yine yönlendirici olmaya dahil...
    * Epic firması PS3'e exclusive yaparken çok zorlandıklarını ve sony'den yardım aldıklarını söylemişti. Ama tekrar ediyorum bence UT3 grafikleri iyi değil! Assassin Creed mesela PC'ye de extralarıyla çıkıo hemen yeni PC alıp xbox/ps3 hakaretlerine başlayalımmı ? Yine yanlış yönlendiriyorsun. Ninja Gaiden 2 çıkmamış bir oyun GoW ise çıkalı yıl olmuş bir oyun. Biri next-gen konsolda. Ve sen bu iki oyunu kıyaslıyorsun. Provakasyon ve yanlış yönlendirme devam ediyor.

Zannedersem birşeylere inanmadan önce tartma yöntemlerini iyi öğrenmek gerekiyor. Gerçek hayattada çok yardımcı olur. Konuşulanı anlamak işin kolay kısmıdır anlayamazsak zaten tedavi oluruz. Asıl mesele konuşulanı değil konunun hedefini anlamaktır. İşte burda bi sorun var o konuda da ben yardımcı olamam :)
    - Kıyas yapılırken ortamların dengelenmesi gerekir. Mesela ben 1. kattan sende 5. kattan atla bacağı kırılan dayanıksızdır. Bu yüzden satış rakamlarını göz önüne alırken her iki konsolunda çıkış tarihinden itibaren gün sayısını aynı tuturak hesaplarsın. Öyle ben 10 sattım sen 3 sattın ebü ebü dersen gülerler adama.
    - Bi alet 10 satmış sen 3 satmışsın. Senin bozulma oranın daha düşük olupta "bak bak benim cihazlarım daha dayanıklı" dersen yine gülerler adama. O tomsgames gibi bir siteye inanmak büyük bir hata. Xboxta bu kadar sattı ps3 te bu kadar sattıda aynı derecede. Konsolların satış rakamları farklı senin bu cihazda birşeylern istatiklerini çıkarman için değerleri ayarlaman lazım...
    - Doğmamış çocuk hakkında yorum yapmamak iyidir. EVet cinsiyetini biliyoruz ama doğduktan sonra ne olur bilinmez :) O yüzden tekrar ilk maddeye dönersek kıyas yapmak zordur ve herkez yapamayacağı gibi yanlış yapılanada herkez aldanmayabilir. O yüzden karşınızdakini salak yerine koymadan önce bir daha düşünün...

• benim lcd im full hd ama oyun otomatik olarak 720p den giriyor. illa 1080p ayarınımı yapıcam ben her seferinde oyunu 1080p oynamak için ayrıca görüntü daha kötü olabilirmi aynı olay rainbow six de vardı çünkü?
  • Yalnız şunu belirteyim, PS3 ü ilk alanlardan biri olarak, hala xbox ı ezememiş olması, hatta kişisel görüşüm gt4 görüntülerinin xbox ta sanki biraz daha iyi gözükmesi ( oyunu oynamadım, sitelerdeki fragmanlardan hareketle söylüyorum) canımı sıkıyor. Her an arcade alabilirim
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.